Németországi családi pótlék (beszélgetés)
Előröl biztos nem fogom kezdeni azt sok utana jaras meg latjuk mit tud intézni az űgyintézöm de előröl biztos nem fogom
automatåra? ės onėt nem lehet ėlő emberhez kapcsoltatni? akkor most mihez kezdesz újra megigėnyled? vagy megprobálod el ėrni az ügyintėzöt.
az én levelemet åt vetėk ,tegnap megnėztem nyomkövetön .de enėl tovåbb nem jutok sajnos ,mert választ nem kapok azota sem semmire.
Azt hitem hogy magyar ügyintėzės lassu ,håt nem fammilikasse reagálåsa lassabb .
Ma jött 1 levél tölük kb 20 oldal hogy teljesen uj igénylést adjunk be.Elmennek a p csába, hihetetlen az ügyintézöm intézi. Mirre kénne ujat igényelni nem értem eddig 8 évégig kaptam most hogy Német cégnél van automatikusan kénne kapnunk. Oktobertöl vagyunk mi is belelentve ill itt jár iskolaban a gyerek is. Telefonon nem lehet hivni őket mert mindjárt at kaocsol automatára.
mi meg most először akartuk igényelni,ės vírus miatt nem tudtuk szemėlyesen igėnyelni,postán kell intėzni.de nem haladunk ,ės ugy ėrzem hogy adig nem is fogok haladni,amig szemėlyesen nem intėzem dolgokat.emailbe velük intėzni bármit lehetetlen megprobåltam ,semmi válasz .telofonålni nem tudok mert nem beszėlek németül ,sajna fėrjem sem tudja anyira nėmetül megértetnie magåt telefonba .szemėlyesen igen ,levélben igen.
Szia. Mi is ugyan igy vagyunk augusztusban nemet ceg át vette a férjem mi is ki költöztünk meg agusztusban be is lett jelentve minden változas, azita semmi nem jött 1×küldtek 1 nyomtatványt amit visdza is küldtünk még az nap ennek már 2 honapja. Azota semmi nem jött mi a Kölni familien kassához tartozunk. Az ügyintézőm adod be panaszt 2 hete hat várom mit csinalnak.Edfig nem volt gond mig kiküldetésben dolgozott már 8 eve mindig jött rendesen. Mist augusztus ita minden áll. Ebben az évben mar nem is szamitok rá hogy lesz belőle valami.
sziasztok
Håt velünk is szorakozik fammilikasse agusztusba meg igėnyeltük a csalådi potlėkot be küldtük a papirokat utåna szoltak mėg kell nėhåny papir be küldtük amit tudtunk azonal a többsėgėt az utolsot most 3 hete elküldtem nekik nagy nyomozåsok årån ki deritetem hogy kell neki egy E 411 nyomtatvåny kitöltötük elküldtem fammilikasse bayern nordhoz oda tartozunk ,de semmi vålasz ,magyar hivatalt felhivtam ők nem kaptak semmilyen megkeresėst nėmetektöl ez ügyben,írtam emailt a fammilikassenak ahovå tartozunk vålasz egy nagy nulla ,mår nem tudom kihez hova kėne fordulnom hogy vålaszt kapjak a kérdėseimre ,ės az egėsz csalåd németországban lakik itt ėlünk tavasz otta itt jårnak gyerekeink iskolåba itt lakcimünk .
Sziasztok mi most nagyon gyorsan meg kaptuk november elején adtuk be az igènylèst ès már múlthèten meg is kaptuk 6 hónapot vissza menőlleg. Abban tud valaki hogy mi az a bónusz kinek jár ès milyen összeg?
Szia. Köszönöm de nem sok reményt fűzök hozzá. Huhetetlen hogy minden papir mar ott van naluk es semmi.Pedig kint él az egész csalad Németben ide jar iskolaban a fiam is, Augusztus ota semmi 😔😔😔 Boldog Karácsonyt mindenkinek 😊😊😊
Sziasztok! Érdeklődnék a német családi pótlékról. Szeptembertől adtam be az igényt, de sajnos semmilyen határozatot nem kaptam, még hianypótlasról sem.(olvastam, sajnos akár egy évig is elhuzódhat) Együtt a csaladdal lakunk itt németben, a férjemmel dolgozunk együtt a gyerekek iskolaba jarnak. Minden papirt beadtunk, egyedül azt hiszem a magyar lemondási nyilatkozatot nem. Ennyi idő után kérhetik, szerintetek?
Remélem te is meg kapod még ez évbe
Szia örülök neki ez jo hir
Szia Örülök neki már ideje volt neked is. 😊😊 Én még semmit
Sziasztok .
Ma megkaptam visszamenőleg a németcsaladit. 10 havít .
Szuper. Legalább te megkaptad 😊 sajnos én még semmit.
Szia . Ez nagyon jó, örülök neki . Mi még semmit .
Sziasztok mi ma kaptuk a 100 euro bonuszt
Szia. Igen akkor még decemberben kapsz 100 eurot, gyerekenként. Sajnos nekem nem jött a bonusz, pedig áprilisig kaptam a családit, most még ellenőrzik a papirokat Kölni familienkassa 😔😔
200 euró jött most, akkor decemberben még jön 100 gyerekenként?
a héten mindenkinek jönni fog
Akkor nem tudom mi lehet a mienkel én 7 vagyok és nem jött eddig
Szia. Örülök neki remélem mar mi is kapunk megkerdezhetem mi az utolsó kinder szamod?
Sziasztok mi is megkaptuk ma a bónuszt
Szerintem 3 gyerekre, mert júniusig meg járt volna a nagyra is.
Szia . Szia ha 3 gyerekre van , igen a bónusz szerintem .
Én is áprilisban kaptam utoljára, de mar minden papirom náluk van, csak át küldték a Kölni hivatalnak mert oda tartizunk mivel az egész család Németben él. Nekem 7 az utolsó szamom de még semmi nem jött.
7 napon szoktam kapni. De áprilisban kaptam utoljára. Az ügyintéző most szedte össze a papírokat a további igenyleshez
Szia elvileg 200 eurot utalnak gyerekenként novenberben, hanyas a számod?
További ajánlott fórumok: