Nem vagyok átlagos! (beszélgetés)
Nem magamnak! Nem másnak! Nem a Pasinak! Nem a postásnak és nem a plaza 20 fiúinak vagy50-es nyálcsorgatóinak! Csak elfogadom! :D
Az önbizalamat te erősíted.Ha nincs, akkor mondhatnak bármit akkor sem lesz.
Pedig van köze, tudományosan bizonyított. De nem arról van szó, hogy csak a kövérek a jó anyák, hanem nem kell a mostani divatnak megfelelni, miszerint csak a vékony, inkább sovány nők a szépek. Szerintem a férjednek is tetszik a cici, a kerek fenék, csípő, ami puha(ettől vagyunk nők és nem férfiak, persze sok más dolog mellett) még ha nem is vagyunk kövérek, csak normál súlyúak. Szerintem a határvonal csúszott el a normál és a sovány között.
Az lehet.
De az tuti hogy azzal sem stimmel valami aki mindenáron másoknak akar tetszeni.Vagy akkor ha a pasi mindennap más színű hajat szeret, akkor egyesek mindennap más színűre festetik?De ez fóbia
Nem célom 120-ra híni, egyáltalán: nem akarok hízni! Persze, hogy szép lenne, ha leolvadna a zsír a sejtekből, de mivel szerény személyem hasból fogy leghamarabb, (ami nem lenne baj), de egy kötőszövet szakadás miatt (tudod várandósság alatt ritkán, de előfordul) amint fogyok, úgy lesz a hasam egyre szörnyűbb, el kellett döntenem, mit akarok! Nem vagyok beteg! Minden vérképem jó, és 100-on 110-et futok! :D Nem úgy történt, hogy egy nap arra keltem fel: Ugyan már vakuljon meg, aki nálam szebbet lát! dehogy is! Folyamat volt! Sokat szenvedtem, sírtam dühöngtem és igen, hánytam is! Beletörődésről szó sincs! A párom egy roham után leültetett a tükör elé és megkérdezte, mi nem szép! Én felsoroltam ,nem nevetett, csak elmondta, hogy mi miért olyan és így szeret! Nem törődtem bele! Beleszerettem abba, amit a Pasi szemében láttam, elfogadtam, megszerettem a testem! De nem használom ki, nem amortizálom le, csak már nem gyötröm 1000 módon! Miért baj ez? Miért nem lehet ezt megérteni?
Ki mire szakít időt...Én is vidéki vagyok.
Pl. sima egyszerű BMI (testtömegindex). Üsd be, hogy BMI kalkulátor.
Az átlagfeleség, főleg vidéki, örülhet, ha a városi munkája után hazaér 16 órakor, megkapálhatja a kertjét, és le tud feküdni 22-kor. Szerencsére nekem ez csak a nyár bizonyos heteiben jut, de felér egy kondizással.
Jaj,ne! Rékának az alakja szerintem már inkább férfiasabb, és ezen még a szilók sem segítenek..
Én is szánkózom a gyerekekkel meg a férjemmel és korizunk is, nyáron bicaj, bicaj, bicaj! Az előbb írtam, már 16 éve nem számolom a kalóriákat, a sok zöldségről nekem is a kecske jut eszembe és pont ezért nem vagyok 55 kilós, én csak azt mondom, tartsunk mértékletességet.
megkérdeztem a férjem erről és jót röhögött. azt mondja akkor ezek szerint a sovány lányok mind aggszűzek?
ennek semmi köze a választáshoz.
Nem a csontsoványon van a hangsúly, elég, ha normál súlyúak vagyunk.
Nem ,nem irigylem őket, hidd el! Az egy életforma, amit Réka csinál! Elért valamit az életben, elismerem, tisztelem érte! Na jó! Bomba alakja van! :) DE! Az átlag feleségek/anyák számára vágyálom a heti 3 -4 konditerem, szoli, szauna! Persze! Egészséges és jó az! De jó kocogni a természetben! Versenyben húzni a szánkót! vagy csak a teremben lévő, kazi torna a jó? nem hiszem! ÉS NEM Vagyok zabagép, nem azért élek, hogy egyek, de nem fogom kecskeként és számolgató idegroncsként letölteni azt a 60-70 évet, amit kapok a földön, vagy bármennyi is legyen az.
Szerintem is fontos a lelki nyugalom. A férfiakkal kapcsolatban pedig feleségnek, gyermekeik anyjának nem a csontsovány nőket választják.
várj egy kicsit, én közel sem vagyok fitneszpalacsinta attól, hogy a beteg lábam miatt szobabringázok.
nem vagyok diéta mániás mert a cukrom és a refluxom miatt diétákat tartok be.
isten bizony boldog lennék, ha ezekre nem lenne szükségem.
csak azt tudom, hogy a túlsúly sok bajt generál. és igenis légy magaddal harmóniában és vállald magad, de figyelj is oda.
Igen, ettől én is besokallnék:DDD
:DDD
Én olyasmitől sokallok be, hogy jövök haza nyáron este, 38 fokos melegben az tornáról, ahol izzadtam másfél órát, és találkozom egy ismerőssel, aki kihúz a táskából egy sört, és közli, hogy szalonna után fogja ezt ma meginni. És röhög... nem mellesleg dohányzik, és természetesen vékony, mint az agár. De a sors igazságos, mert velem ellentétben neki mindene fáj, kaján vagyok, tudom :)
Egyenlőre igen, mert még fiatal vagy. De az ízületeinket, a szívünket nem gyógyítja a +20-+30 kiló, akármennyire is tetszünk vele magunknak. Én sem számlálom a kalóriákat már 16 éve és azóta tartom a súlyomat, a felüléseket pedig nem görcsösen, hanem örömmel teszem hetente 2x-3x.
Kinek mi az igényesség! Nekem már rég nem elég az, hogy laposan- feszesen feszítsek, mint pók a lucernában! Szeretem a testem, miért baj ez, a csíkokkal, amik ellen nem igazán tudtam tenni semmit, a narancsokkal, melyek krémre halványodnak, az idővel, mely meglátszik rajta! Igényes vagyok, de nem csak a testemre, a lelkemre is! nem értem, miért csak a fitnespalacsinták érzik azt, hogy övék a világ?!
Én azt hallottam erről, hogy valami folyadékot kell hozzá fogyasztani, és akkor lesz hatásos.
Köszönöm kérdésed, az egészségem rendben van! :) Vérnyomás, vércukor ilyesmi oké! Nem a punnyadás híve vagyok, félre ne érts! 2 gyerek mellett szerintem nem is lehet! Mozogni imádok, szeretek jókat enni, egészségeset, változatosat, de nem számlálom a kalóriákat, nem görcsölök naponta 100 felülést! Voltam így is, de annak vége!
nem tartom jónak, sőt, de ha belegondolsz atkins pont ezt mondja zsírt zsírral egyél.
és a családunkban van olyan aki le tud ezzel a módszerrel fogyni.
A zsírt zsírral én is viccesnek találtam, ha elolvastad tudod is.
Én szintén ezen a véleményen vagyok, és a családom is. Mindent enni ami természetes, de mértékkel és mozogni eleget, nem feltétlen sportszerűen.
épp tegnap be is írtam. életmódváltás kell, amit utána lehet tartani egy életen át a családdal együtt. és mozogni.
Ezt írd be a fogyis fórumokba :)
Én csak az előírt sűrű evésre reagáltam. Szerintem pedig lehet fogyni éhezés nélkül is, sőt az éhezéssel leadott kilók hamar visszajönnek.
További ajánlott fórumok: