Nem vagyok átlagos! (beszélgetés)
van egy ismerősöm és nagyon kerek! de úgy....mindenhol!
és imádom a formáit, mindig úgy hívom, hogy az én kis töltött galambom :)
annyira jó ránézni, hogy az hihetetlen!
pedig azok olyan viccesek :DDDDD
egyszer volt egy metroszexuális kollégám, és egész nap a tükörben nézegette magát :))
reggel szoli, délután kozmetikus, meg fodrász... ez volt a napi programja :)
amúgy gyönyörű volt a srác, de én fetrengtem rajta a röhögéstől :D
Paripa, ez jó, én is felnyerítettem :D
Szerintem a fogsorára gondolt, nem?
izlések és pofonok.
nekem pl bejönnek a pocakos férfiak is, semmi gondom velük, más viszont okádik tőlük. az ő dolguk.
viszont izompacsirtával nem kezdenék, az tuti, mert azok nagyon egoisták, önzőek és felszinesek.
nem baj :)))
amíg azt csavarok az ujjam köré, akit akarok, addig messze nem érdekel más nő véleménye ;)
nem vagyok leszbi, de megnézem én is a nőket és biza számomra sokkal esztétikusabb egy teltebb nőci, aki ápolt, csinos, mint egy vékony, sportos akárki. azokból annyi egyforma szaladgál az utcán és nagyon unom őket.
ha a maguk kedvéért akarnák rékásodni, akkor tegyék, de rém uncsik. és ez nem csak az én véleményem, hanem a pasiék is.
:))))
jó írás, tetszik :)
én spec csak a visszerek miatt akarok fogyni, amúgy meg élvezem, hogy nagy és nagyon kerek a hátsóm :)))
mellesleg a pasiknak is tetszik.
de hát ezt honnan is tudhatná egy 50 kilós izomcsitri, igaz? ;)
Úgy látom ismered a viccet...
Sajnos a fórum gyorsabb, mint visszaolvasni tudom, de az tény, hogy a pasiknak nem az a nő tetszik, aki az anatómiai könyvekben van, csak egy kis bőrrel bevonva... igenis szeretnek fogni, markolni, simogatni, ha van mit. a fotómodell fajtával jó megjelenni, de mi van a hétköznapokban, ahol enni, inni, dolgozni, élni kell... ott azért a hétköznapi nő ér valamit, aki igenis tud enni, olykor ülőmunkát végez, és nincs mindennap fotózáson, vagy valamilyen megapartyn....
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Szerintetek ezért nő az átlagos testmagasság ?
- Tud valaki jó saláta receptet? Egyszerű dolgokból, most csinálnám és csak átlagos dolgok vannak itthon...
- Átlagos képességű vagyok, mégis dolgozni szeretnék!
- Macskáknak elég átlagos munkanapon, alvási időt levéve 4-5 óra, hogy otthon vagyok ?
- Miért nyújtok mindig átlagos szintet, miért nem vagyok motivált?