Ne szomorkodj, hamarosan jönni fog a pocaklakó! :) (beszélgetés)
De addig is csinálhatott volna egy ug-t ha már ott voltál. Na most már mindegy, reméljük holnap kiderül mi a helyzet.
hát azt nem tom, gondolom úgy volt vele hogy előbb meg kell tudni hogy biztos hogy volt e baba 100%-ra, mert akkor maradt még hcg a vérembe, de nálam az is mellette szól hogy 3 poz. teszt, orvos beigazolta kb 2 hete
DRukkolok, hogy ne legyen gond. Miért nemvizsgált ma meg?
nahát holnap úgy is kiderül
Nem tudom. Az nlc-n van egy nagyon profi meddőségis doki, aki írásban válaszol, szerintem kérdezd meg tőle, ő biztosan tudja, hogy van ez.
azt olvastam most hogy ha van cyszta akkor is lehet hcg a szervezetben
Miért ma nem vizsgált meg?
Nekem is volt, hogy nem 0 volt, akkor nem kaptam ilyen hromonokat és tuti nem volt baba még is több lett.
semmi nem volt a dokinál, holnap kell visszamennem
és talán megvizsgál
igen negatív, vagyis nincs baba, de ha nem is volt akkor 0-nak kellene lennije, mart nem szedek olyan bogyót amitől nőhetne, a hcg-t a méhlepény termeli
A hcg elvieg 5 alatt negatív, de tudtommal, ha nem kaptál semmi hromon cuccot, akkor0 körül kell legyen. Mi volt a dokinál?
Hát szeretnénk múlthónap 27-én jött meg kiszámoltam 9-én volt peteérésem mivel 29napos volt a ciklusom!De lehet hogy nem jól számolom????
ha nincs és nem is volt baba akkor kell hogy legyen hcg a vérben?
Kismilliószor voltam. Miért?
Én ma voltam uh-n.
Ja és teghnap este véreztem, de egy csak fél óráig azóta semmi, valszeg az egyik cisztám unta meg az unalmast, ráadásul az öreg kutyám sincs jól tegnap este óta, mindezt persze mikor mikor nincs itthon a párom. DE mindjárt hazaér végre. Úgyhogy megyek is, emrt pár perc és itt van, én megyünk el vnni ezt azt, de ester leszek.
itt vok sziasztok
volt e már valaki hcg vizsgálaton?
Én egész este vagyok, mert ma nem alszik itthon az ember
én vok
egyedül vagyok itthon.
hát igen csak most úszott a munka és 2 hónapig nem reg. újra
holnap meg megyek a dokihoz, reggel fél 8-ra
:((((
hátha legközelebb nem az a csaj lesz az ügyfélszolgálatis... ne add fel!
A másik dologgal foglalkozz inkább, az egészséged fontosabb, mint a munka! Járj végre a végére a dolgoknak! OK?
na meg vagyok, nem voltam dokinál de felhívtam és úgy veszekedett velem és letolt, holnap reggel azonnal mennem kell hozzá
a munkaügyiből kibaszott egy hülye picsa, még régen ráakaszkodott a férjemre, csak nem talált viszonzásra, most megbosszulta
így munkám se lesz
nem hiszem, csak lehet hogy nem vagy még teljesen felkészülve
További ajánlott fórumok: