Napló-pótló (beszélgetés)
Na, elkezdődtek a szürke hétköznapok?:)))
Én beteg vagyok 26-a óta, most nem is dolgozm, mert nem bírtam. Most jól esik pihenni!:))
Nekem jól eltelt az elmúlt két hét.
Nálatok mizu?
Sziasztok!
Boldog új évet!!!
Hogy vagytok?
Sziasztok!
Mindenkinek boldog új évet kívánok!
Hát Boldog Új Évet!!!!
Mizujs?
:)
Köszi. Oké.
Szia!
Na, végre, túl vagy rajta!
Jó vásárlást neked! Holnap után szerintem nem lépek netre, de ha igen, még írok.
Neked is Boldog Ünnepeket!
Elkészültem a könyveléssel!!! :)))
Már jobb a kedvem :D
Akkor neked az "elszámolok 50-ig, csak aztán olvasok be neki" jön be? Többnyire én tartogatom magamban és aztán nem a megfelelő embernek olvasok be. :(
Ma 2-kor lelépek shoppingolni :)
Holnap nem jövök, de csütörtökön még dolgozom.
Ha addig "nem találkoznánk", akkor:
Kellemes, boldog, szeretettel teli ünnepeket kívánok Neked és a szeretteidnek, jó bulizást, szerencsés év kezdést! Puszi
Ha holnap nem jössz, akkor csak ritkán leszek fent itt az elkövetkező időben, de azért jövök.
Már jobban vagyok, mint említetted téged nem visel meg Miki!:))) Irigyellek, előbb még fel akartam hívni egy ismerősömet, hogy beolvassak neki, mert tök hülye (PASI), de mondom, várok. Most már nem akarok beolvasni.
Dolgozzál és ne is hagyd magad felhúzni!!!!!
Jó reggelt!
Bizony, sok. Még mindig. Már csak mosolygok azon a mondaton, hogy "de most rögtön".
Könyvelni a munkaidőm alatt lehetetlen. Kizárólag munkaidő előtt vagy után kivitelezhető. Állítólag minden más fontosabb. Oké. Nem készítem el az adóbevallásukat időben, aztán majd csak észreveszik magukat, hogy nem a körmeimet festegetem munkaidő alatt.
Holnap lehet, hogy nem jövök és akkor csütörtökön jövök. A mai nap folyamán dől el.
Hogy vagy?
Hozzám is beköszönt a mikulás tegnap este...
:)))
Na, én mentem. Mára ez már sok is volt.
Kellemes estét! Szia!
Hú, most jutott az eszembe, hogy nekem is ma este vagy holnap jön meg... Jó, hogy szólsz :)
Igazat adok neked, jól gondolkodol, így kell felfogni a dolgokat. Hiszen úgy se tudsz ezen már változtatni. Lesz jobb állásod! Mert megérdemled!
Hát én kikészülök sajna, már szombat este éreztem a hatását, feszült vagyok, rossz kedvű, ilyenkor meg fáj veszettül, de holnapra már jobb lesz!
Kénytelen vagyok így hozzá állni, minek szenvedjek olyan dolgon, amit nem tudok befolyásolni.
Értem :) Szerencsére, nekem nem szok lenni olyankor olyan problémám.
Tetszik ez a pozitív hozzáállás :)) Te kis optimista! :)) Ez így helyes!
Azért nem tudok mozogni, mert megjött és kész vagyok!!!!!!! :))
De, nagyon pozitív, mert biztos sokkal jobbat fogok kapni, mint az. :))
Sok a melóm, de már nem sokáig :)
Miért nem bírsz járni? Mozogtál valamit?
Azt vettem ki a pozitív topikból, hogy nem kaptad meg az állást - ez ugye nem pozitív... Hogy is van ez?
Jó reggelt!
Ennyire sok a melód? Hát remélem, hogy be tudod fejezni, hogy elmehess szabira!!!!!
Hát elment a hétvége, nem voltam túl jó állapotban, meg tegnap meg is jött, kész vagyok.:)))))
Nagyon ügyi vagy a tekerés terén!:))) Én járni most alig birok! Tán holnap megyek gyúrni!
Jó reggelt!
Ma fél 6-tól benn vagyok...
Tegnap-vasárnap is itt voltam 3,5 órát. Remélem, így már időben befejezem, amit kell és nyugodtan elmehetek szabizni.
Hogy telt a hétvége?
Én csak egy dologgal dicsekedhetem: szombaton 55 percig tekertem a szobabicajon és vasárnap is 55 percig. Alig bírtam elhinni, hogy ennyit bírok.
Szegényke! Hát kitartást, gondolj a szabira!!!!
Jó 7végét Neked is!
Tőlem meg a lehetetlent akarják. Én is elfáradtam.
Már odáig fajult a dolog, hogy talán bejövök hétvégén dolgozni. Ma meg már fél 6-tól itt vagyok. Mindjárt indulunk a karácsonyi cégi vacsorára.
Kellemes hétvégét!
Szia!
Hát lassacskán!:))) Szerintem hétfőn.
Nagyon elfáradtam, nagyon gyors most a tempó!:)))
Szia!
Értem. Mikor jeleznek vissza?
szió!
Megjöttem. Na, még nem tudok eldicsekedni, mert ez volt az utolsó kör, majd visszajeleznek.
Mindenkinek jó hétvégét!
Jó készülődést!
Pusszantás mindenkinek!
Köszike, ari vagy!:)
Semmi titkom nem volt, én is kipróbáltam minden hülyeséget eleinte ami egészségtelen volt...majd később volt atkints, sbd,zóna diéta..voltam anorexiás...majd leszoktam a cigiről, és most próbálok egészségesene táplálkozni, úgy,hogy mellette folyamatosan tornázom...szerintem nem csináltam semmi kirivót, csak kitartó voltam;)
Neked is sok sikert!
Mennyit kell fogynod? Izomláz volt??:D
Puszi
Ja, köszi! :))
Megvolt. :)) Van egy pici izomlázam is.