Napló-pótló (beszélgetés)
Aha, az egy nagyon jó módszer!:))))
2 férfi volt az életemben, aki reggel a tejeskávémmal ébresztett, hát nekem ennyi elég ahhoz, hogy elájuljak és megtegyek bármit az illetőnek.:)
:))) úgy látszik, mindent félre lehet érteni :)
Amikor megyunk a partyval barátokhoz kávéra, úgy készítik el a kávét, hogy a csészébe félig ontik a kávét és hoznak mellé tejet, hogy felönthetjük - mi mindannyian úgy isszuk :)
Én meg csak langyosan iszom meg a tejes kávét, van is mindig belőle bonyodalom, ha kávézóban kérem. Mindig el kell mondanom: kérejk egy presszókávét, nagy csészében, sok hideg tejjel. Egy alkalommal így kértem, erre egy barát megkérdi, miért ilyen körülményesen fogalmazom, miért nem mondom, kávé sok tejjel. Erre megjelenik végszóra a pincér, presszú kávé picike csészében és mellette a hideg tej kiöntöben. Egymásra néztünk és kitört belőlünk a röhögés, mondom ezért, látod, pedig még el is mondtam!:)))) Nem birom melegen meginni a tejes kávét.
Á, én kész vagyok!!!
Én naponta csak egyet iszom. Minden reggel a munkában. De azt délig iszogatom :) Én is tejeskávét. Szóval még hidegen is megiszom. Állítólag a hideg kávé szépít :))) De nem azért iszom hidegen :) Csak nem tudom egyszerre meginni, nem tudok úgy nyugodtan leülni, hogy most akkor kávézgatok, mert olyankor tutira bejön valaki és dolgoznom kell!
Szerencsére, én nem vagyok rosszul a vérvételtől. Én is voltam kb. 2 héttel ezelőtt.
Totál kávéfüggó vagyok! Biztos le tudnék szokni, ha muszáj lenne, de nem akarok! Napi 3 tejeskávét iszom és ez már a csökkentett adag!:)
Hú, az imént itt megszédültem, de azt hiszem most már jól vagyok. Utálom ezt a tűiszonyt!
Szóval kávéfüggő vagy.
És már túl vagy a reggeli kávédon? Mennyit iszol naponta? Én most iszogatom.
De túlélted a vérvételt :) Már jobban vagy?
Igen, péntek van! :)))
Szióka!
Nem igazán, 11 után még kukorékoltam és ma korán keltem, mert vérvételre mentem, és éhgyomorra. Az itt a bökkenő, nem működöm, míg nincs bennem az első kávém. Totál kikészülve vonszoltam magam a rendelőhöz, nem is tudom, mitől bírtam járni!:))) Ráadásul a vérvételtől mindig rosszul vagyok. Néni nem hitt nekem, de hát neki kellett elkisérnie az ágyig, hogy lefektessen!:)))
De ma már PÉNTEK van!:)))
Szióka!
Kialudtad magad? :)
Nem kellett volna engem tegnap sajnálni, csak pár perces munkát adott a főnök :) Túléltem :)
Ma viszont már jönnek melóba...
Szegényke!!!!!!
Na remélem így jó lesz minden!:))))
:)) Aha, nincsenek itt és már hívott is az egyik! Ennyit a lihegésről... így meg a fülembe lihegtek a telefonkagylón keresztül... Naná, hogy munkát adott. Mintha nem lenne mit csinálnom.
Szorítok, hogy minden okés legyen! :)
És pörögj tovább! :))
Azért sokkal jobb így, hogy nem lihegnek a nyakadban!:))
Én nagyon pörgök! Tegnap izgalmas hírt kaptam, de babonából még nem mondok semmit, tán jövő héten!:)))))
Bizony! Egy kis kikapcsolódás nem árt meg nekem... :)
Az nem azt jelenti, hogy dolgoznom sem kell :(
De nyugisabb a szitu :)
Veled mi a helyzet?
Jó reggelt! :)
Nincsenek főnökök! :))
Hellóka!
Mizu van?
Jó, akkor írd meg priviben, várom!
igen, így megkérdőjeleződik a közvetlenséged, vigyázz!:))))))
Ja, értem, az ilyen pasikat én is elhajtom!
Te kis kíváncsi! :) Nem írok semmit. Akkor most már nem vagyok közvetlen? :))
Esetleg priviben, ha tényleg annyira kíváncsi vagy :))
Ugye? Mint az oviban. Olyan is a viselkedése, csak kissé "szexbeütésű". Még egy kis apróság: a férfi 42 éves és van már 2.felesége is... Tudom, nem kortól függ a szerelem... és nem is attól, hogy van-e felesége vagy nincs... :) De ő amúgy is az az udvarló típus, nevezzük inkább Casanovának. Már volt szerelmi párkapcsolata itt a munkahelyen...
Én durván visszautasítom őt, akármiről is van szó. De nem adja fel... :)
Ja, értem. Hát nem vagy túl közvetlen, vagy nem közvetlen.:))))
Na, én pont kiváncsi lennék rá!:))))
Azért nem beszél szpen róla, mert titkon szerelmes belé és huzigálja a haját, mint az oviban!
Tudtam, hogy nem rosszból írtad, h közvetlen vagyok :) Csak kíváncsi voltam, hogy mi a véleményed, hogy nem vagyok-e túl közvetlen :)
Testi k.: A részleteket kihagynám :)
Kiderült a Miki-tettes :) Jól tippeltünk.
Igen, ő nagyon kedveli őt. Csak kár, hogy a többi lány előtt lemondja őt, nem beszél szépen róla...
Ennyit a férfi pletyiről... és a kétszínűségről...
Jaj, nem, nem vagy túl közvetlen, ezt nem így értetem. Én nagyon közvetlen vagyok és szeretem a közvetlenséget, de tudom, hogy nem mindenki ilyen, ami nem baj. Semmi nem baj, ki hogy viszonyul, ugye.:)))
Na mesélj csak erről a testi közvetlenségről!:))))
A pasik azért valahogy másképp pletykásak!:))
Hm, a titkos télapó kedveli a kolléganődet!:))))
A "közvetlenség"-et nem tudtam pontosabban megfogalmazni. Testi közvetlenségre gondoltam, vagy hogy is írjam. Na, de ez már nem ide való...
Szerintem a pasikkal se jobb együttdolgozni, legalábbis nálunk. Pletyka? Nálunk az egyik pasi a legpletykásabb a környezetemben. Szóval én ilyen különleges-nem általános cégben dolgozom :)
És hogy menjen a női pletyi: képzeld, az egyik kolléganőm csomagjában voltak +kiscsokik is! De csak az övében. Nem baj, egye csak a csokit, úgyis olyan soványka, szegény. :)
Előbb a főnökünk meglepett egy csokikával - a Mikulás küldi :)
Szerinted túl közvetlen vagyok?
Az igaz, hogy más, ha nem ismerjük egymást...
Szióka!
Nem szereted a közvetlenséget? Pedig itt olyan közvetlen vagy!:)) Mondjuk más így arctalanul.
Az kell ia, a meleg kaja, nekem ha egy napig nem jut a szervezetembe, olyan szarul vagyok. Az egyensúlyt csak nagy odafigyelés árán tudom megtartani, de már ismerem a testem, mire hogy reagál.
Az jó, ha több a pasi, ők jobbak, jobb velük együtt dolgozni, nem a fő profiljuk a pletyka, bár azért ők is tudnak!
Én reggel találtam a cipőmben egy virgácsot, meg csokit, lakótársam tette bele, illetve az ő télapója. Itt is szokott lenni Miku, de ma melmaradt!
Jó reggelt!
Már megírtam ezt a hsz-t és kikapcsolt a számítógépem, mielőtt elküldtem volna!!
Én már hozzászoktam, hogy este eszek főtt ételt. A lényeg, hogy minden nap eszek meleg ételt.
Én se vagyok rosszban a kollégákkal, csak nincs mindig rájuk hangulatom. Egyesek elég gyakran túl közvetlenek és ha felvilágosítom őket, hogy nekem ez a viselkedés nem tetszik, akkor megsértődnek. Egyébként nálunk jó hangulat uralkodik, ha a főnökök nem rontják el. Az irodákban 4-en vagyunk nőcik és 4-szer több férfi van.
Ma pl. találtam itt az asztalomon Mikulás csomagot. A többi lány is. Nem tudjuk, kitől van. Ez kedves gesztus volt. Tippeltünk valakire, de az illető jelenleg nincs itt.
Te kaptál/ajándékoztál Télapó nap alkalmából?
Én még mindig kapok a szuleimtől :)
Járhatunk ebédre éttermekbe, van 1 órás ebédszünetünk, de én csak nagyon ritkán járok, mert nincs mindig kedvem a munkatársaimhoz még az ebédszünetemben is :) Szóval hozom magamnak a kaját. De csak szárazkosztot, aztán otthon főtt ételt vacsorázok.
Te aztán már csak otthon kajálsz? Vagy hoztál még magaddal valamit?
Na, ez a gyros nagyon jól hangzik!hmmm...:)
És ebéden se voltam...
Köszi a receptet!