Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Napló-pótló fórum

Napló-pótló (beszélgetés)

❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯
244. kisgé (válaszként erre: 243. - Anduca)
2006. dec. 8. 14:28

Aha, az egy nagyon jó módszer!:))))

2 férfi volt az életemben, aki reggel a tejeskávémmal ébresztett, hát nekem ennyi elég ahhoz, hogy elájuljak és megtegyek bármit az illetőnek.:)

243. anduca (válaszként erre: 242. - Kisgé)
2006. dec. 8. 13:03
Vagy ha pl. ideges vagy, akkor kell megkérdezni Tőled, hogy főzhetek Neked egy tejeskávét? :)))
242. kisgé (válaszként erre: 241. - Anduca)
2006. dec. 8. 12:45
Jaja. Én nem vagyok egy hisztérika, de a kávémra nyűgös vagyok!:)))) Szokták is mondani a társaságban, Gabi! Megittad már a kávédat???:)))
241. anduca (válaszként erre: 240. - Kisgé)
2006. dec. 8. 12:15

:))) úgy látszik, mindent félre lehet érteni :)

Amikor megyunk a partyval barátokhoz kávéra, úgy készítik el a kávét, hogy a csészébe félig ontik a kávét és hoznak mellé tejet, hogy felönthetjük - mi mindannyian úgy isszuk :)

240. kisgé (válaszként erre: 239. - Anduca)
2006. dec. 8. 11:49

Én meg csak langyosan iszom meg a tejes kávét, van is mindig belőle bonyodalom, ha kávézóban kérem. Mindig el kell mondanom: kérejk egy presszókávét, nagy csészében, sok hideg tejjel. Egy alkalommal így kértem, erre egy barát megkérdi, miért ilyen körülményesen fogalmazom, miért nem mondom, kávé sok tejjel. Erre megjelenik végszóra a pincér, presszú kávé picike csészében és mellette a hideg tej kiöntöben. Egymásra néztünk és kitört belőlünk a röhögés, mondom ezért, látod, pedig még el is mondtam!:)))) Nem birom melegen meginni a tejes kávét.

Á, én kész vagyok!!!

239. anduca (válaszként erre: 238. - Kisgé)
2006. dec. 8. 10:27

Én naponta csak egyet iszom. Minden reggel a munkában. De azt délig iszogatom :) Én is tejeskávét. Szóval még hidegen is megiszom. Állítólag a hideg kávé szépít :))) De nem azért iszom hidegen :) Csak nem tudom egyszerre meginni, nem tudok úgy nyugodtan leülni, hogy most akkor kávézgatok, mert olyankor tutira bejön valaki és dolgoznom kell!

Szerencsére, én nem vagyok rosszul a vérvételtől. Én is voltam kb. 2 héttel ezelőtt.

238. kisgé (válaszként erre: 237. - Anduca)
2006. dec. 8. 10:00

Totál kávéfüggó vagyok! Biztos le tudnék szokni, ha muszáj lenne, de nem akarok! Napi 3 tejeskávét iszom és ez már a csökkentett adag!:)

Hú, az imént itt megszédültem, de azt hiszem most már jól vagyok. Utálom ezt a tűiszonyt!

237. anduca (válaszként erre: 236. - Kisgé)
2006. dec. 8. 09:52

Szóval kávéfüggő vagy.

És már túl vagy a reggeli kávédon? Mennyit iszol naponta? Én most iszogatom.

De túlélted a vérvételt :) Már jobban vagy?

Igen, péntek van! :)))

236. kisgé (válaszként erre: 235. - Anduca)
2006. dec. 8. 09:31

Szióka!

Nem igazán, 11 után még kukorékoltam és ma korán keltem, mert vérvételre mentem, és éhgyomorra. Az itt a bökkenő, nem működöm, míg nincs bennem az első kávém. Totál kikészülve vonszoltam magam a rendelőhöz, nem is tudom, mitől bírtam járni!:))) Ráadásul a vérvételtől mindig rosszul vagyok. Néni nem hitt nekem, de hát neki kellett elkisérnie az ágyig, hogy lefektessen!:)))

De ma már PÉNTEK van!:)))

235. anduca (válaszként erre: 234. - Kisgé)
2006. dec. 8. 09:08

Szióka!

Kialudtad magad? :)

Nem kellett volna engem tegnap sajnálni, csak pár perces munkát adott a főnök :) Túléltem :)

Ma viszont már jönnek melóba...

234. kisgé (válaszként erre: 233. - Anduca)
2006. dec. 7. 11:14

Szegényke!!!!!!

Na remélem így jó lesz minden!:))))

233. anduca (válaszként erre: 232. - Kisgé)
2006. dec. 7. 10:45

:)) Aha, nincsenek itt és már hívott is az egyik! Ennyit a lihegésről... így meg a fülembe lihegtek a telefonkagylón keresztül... Naná, hogy munkát adott. Mintha nem lenne mit csinálnom.

Szorítok, hogy minden okés legyen! :)

És pörögj tovább! :))

232. kisgé (válaszként erre: 231. - Anduca)
2006. dec. 7. 10:38

Azért sokkal jobb így, hogy nem lihegnek a nyakadban!:))

Én nagyon pörgök! Tegnap izgalmas hírt kaptam, de babonából még nem mondok semmit, tán jövő héten!:)))))

231. anduca (válaszként erre: 230. - Kisgé)
2006. dec. 7. 10:11

Bizony! Egy kis kikapcsolódás nem árt meg nekem... :)

Az nem azt jelenti, hogy dolgoznom sem kell :(

De nyugisabb a szitu :)

Veled mi a helyzet?

230. kisgé (válaszként erre: 229. - Anduca)
2006. dec. 7. 10:10
WOW, akkor ma boldog vagy!:)
229. anduca
2006. dec. 7. 10:06

Jó reggelt! :)

Nincsenek főnökök! :))

228. kisgé
2006. dec. 7. 10:04

Hellóka!

Mizu van?

227. kisgé (válaszként erre: 226. - Anduca)
2006. dec. 6. 11:15

Jó, akkor írd meg priviben, várom!

igen, így megkérdőjeleződik a közvetlenséged, vigyázz!:))))))

Ja, értem, az ilyen pasikat én is elhajtom!

226. anduca (válaszként erre: 225. - Kisgé)
2006. dec. 6. 11:11

Te kis kíváncsi! :) Nem írok semmit. Akkor most már nem vagyok közvetlen? :))

Esetleg priviben, ha tényleg annyira kíváncsi vagy :))

Ugye? Mint az oviban. Olyan is a viselkedése, csak kissé "szexbeütésű". Még egy kis apróság: a férfi 42 éves és van már 2.felesége is... Tudom, nem kortól függ a szerelem... és nem is attól, hogy van-e felesége vagy nincs... :) De ő amúgy is az az udvarló típus, nevezzük inkább Casanovának. Már volt szerelmi párkapcsolata itt a munkahelyen...

Én durván visszautasítom őt, akármiről is van szó. De nem adja fel... :)

225. kisgé (válaszként erre: 224. - Anduca)
2006. dec. 6. 10:39

Ja, értem. Hát nem vagy túl közvetlen, vagy nem közvetlen.:))))

Na, én pont kiváncsi lennék rá!:))))

Azért nem beszél szpen róla, mert titkon szerelmes belé és huzigálja a haját, mint az oviban!

224. anduca (válaszként erre: 223. - Kisgé)
2006. dec. 6. 10:35

Tudtam, hogy nem rosszból írtad, h közvetlen vagyok :) Csak kíváncsi voltam, hogy mi a véleményed, hogy nem vagyok-e túl közvetlen :)

Testi k.: A részleteket kihagynám :)

Kiderült a Miki-tettes :) Jól tippeltünk.

Igen, ő nagyon kedveli őt. Csak kár, hogy a többi lány előtt lemondja őt, nem beszél szépen róla...

Ennyit a férfi pletyiről... és a kétszínűségről...

223. kisgé (válaszként erre: 222. - Anduca)
2006. dec. 6. 10:26

Jaj, nem, nem vagy túl közvetlen, ezt nem így értetem. Én nagyon közvetlen vagyok és szeretem a közvetlenséget, de tudom, hogy nem mindenki ilyen, ami nem baj. Semmi nem baj, ki hogy viszonyul, ugye.:)))

Na mesélj csak erről a testi közvetlenségről!:))))

A pasik azért valahogy másképp pletykásak!:))

Hm, a titkos télapó kedveli a kolléganődet!:))))

222. anduca (válaszként erre: 221. - Kisgé)
2006. dec. 6. 09:57

A "közvetlenség"-et nem tudtam pontosabban megfogalmazni. Testi közvetlenségre gondoltam, vagy hogy is írjam. Na, de ez már nem ide való...

Szerintem a pasikkal se jobb együttdolgozni, legalábbis nálunk. Pletyka? Nálunk az egyik pasi a legpletykásabb a környezetemben. Szóval én ilyen különleges-nem általános cégben dolgozom :)

És hogy menjen a női pletyi: képzeld, az egyik kolléganőm csomagjában voltak +kiscsokik is! De csak az övében. Nem baj, egye csak a csokit, úgyis olyan soványka, szegény. :)

Előbb a főnökünk meglepett egy csokikával - a Mikulás küldi :)

Szerinted túl közvetlen vagyok?

Az igaz, hogy más, ha nem ismerjük egymást...

221. kisgé (válaszként erre: 220. - Anduca)
2006. dec. 6. 09:46

Szióka!

Nem szereted a közvetlenséget? Pedig itt olyan közvetlen vagy!:)) Mondjuk más így arctalanul.

Az kell ia, a meleg kaja, nekem ha egy napig nem jut a szervezetembe, olyan szarul vagyok. Az egyensúlyt csak nagy odafigyelés árán tudom megtartani, de már ismerem a testem, mire hogy reagál.

Az jó, ha több a pasi, ők jobbak, jobb velük együtt dolgozni, nem a fő profiljuk a pletyka, bár azért ők is tudnak!

Én reggel találtam a cipőmben egy virgácsot, meg csokit, lakótársam tette bele, illetve az ő télapója. Itt is szokott lenni Miku, de ma melmaradt!

220. anduca (válaszként erre: 218. - Kisgé)
2006. dec. 6. 09:20

Jó reggelt!

Már megírtam ezt a hsz-t és kikapcsolt a számítógépem, mielőtt elküldtem volna!!

Én már hozzászoktam, hogy este eszek főtt ételt. A lényeg, hogy minden nap eszek meleg ételt.

Én se vagyok rosszban a kollégákkal, csak nincs mindig rájuk hangulatom. Egyesek elég gyakran túl közvetlenek és ha felvilágosítom őket, hogy nekem ez a viselkedés nem tetszik, akkor megsértődnek. Egyébként nálunk jó hangulat uralkodik, ha a főnökök nem rontják el. Az irodákban 4-en vagyunk nőcik és 4-szer több férfi van.

Ma pl. találtam itt az asztalomon Mikulás csomagot. A többi lány is. Nem tudjuk, kitől van. Ez kedves gesztus volt. Tippeltünk valakire, de az illető jelenleg nincs itt.

Te kaptál/ajándékoztál Télapó nap alkalmából?

Én még mindig kapok a szuleimtől :)

219. kisgé
2006. dec. 6. 09:20
Jó reggelt!!!!:)))
218. kisgé (válaszként erre: 217. - Anduca)
2006. dec. 5. 13:14
Az nem jó így, én délben szeretek meleget enni, de bizti szokás kérdése. Nálunk itt van egy étterem, elvileg menza, és oda kapunk havi étkezési keretet, ami úgy 2,5 hét alatt fogy el. Tök jó, mert van idő enni, meg meleget enni. Én mindig a haver-kollégákkal ebédelek, jókat röhögünk. Nyilván más itt a hangulat, ennél a cégnél, mint nálatok.
217. anduca (válaszként erre: 216. - Kisgé)
2006. dec. 5. 13:11

Járhatunk ebédre éttermekbe, van 1 órás ebédszünetünk, de én csak nagyon ritkán járok, mert nincs mindig kedvem a munkatársaimhoz még az ebédszünetemben is :) Szóval hozom magamnak a kaját. De csak szárazkosztot, aztán otthon főtt ételt vacsorázok.

Te aztán már csak otthon kajálsz? Vagy hoztál még magaddal valamit?

216. kisgé (válaszként erre: 215. - Anduca)
2006. dec. 5. 13:00
Isteni finom! Én most ettem, dugig vagyok!:))) Te ott a melóhelyen eszel?
215. anduca (válaszként erre: 214. - Kisgé)
2006. dec. 5. 12:12

Na, ez a gyros nagyon jól hangzik!hmmm...:)

És ebéden se voltam...

Köszi a receptet!

❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook