Nagyszülők fóruma (beszélgetés)
Nekem a tanév kezdetével lesz rendszeresebb az unokázás. Többször lesznek nálam, mint nyáron, mert az apuka pedagógus, nyaranta leginkább ő foglalkozik velük. Szerdánként délután az enyémek, mert a lányomnak hosszú munkanapja van.
Olyan messze élnek tőled?
Az egyéim itt helyben vannak és úgy örülök,hogy majdnem minden nap láthatom őket.
Nekem nagyon jó sorom van, hiszen a négy fiú közül mindig van nálam valaki, akiről gondoskodhatok, beszélgethetek. És ez így marad a tanévben is, hiszen a legidősebb mindennap bejön , amikor vége van az óráinak a gimiben.
borzalmasan rövid volt az idő. De a gyerekek nagyon élvezték. Most már csaak a télen az emlékekből élek
Hogy éreztétek magatokat az unokákkal?
Minden rendben,jól vagytok?
szerintem már lassan vége a nyárnak és az unokák hazamennek
A nagyobbik unokám nyaralni van a másik nagyinál,de már úgy hiányzik.
vasárnaő megkapom az unokákat egy hétre!!!!!!!!!!!!!!
Köszönöm, de esőt jósolnak! Nem fogok elkeseredni azért sem!
Szép kiránduló-időt és nagyon jó szórakozást kívánok!
Remélem jó lesz, hiszen Prágába megyünk!
... a te unokáid már nagyok! A 4 éves még nem tud ország-várost játszani, de a 10 éves játszik a Honfoglalón - és igen ügyesen...
Jó hétvégét kívánok!
Mi tényleg szoktunk dominózni, de az"ország, város..." játékot szeretik jobban.
A mai "aranymondást" is megírom, jót derültünk rajta. Dél körül jöttek, orvosnál voltak, mert ugyan láza már nincs az Ágocának, de nagyon be vannak dagadva a mandulái. A lányom idehozta őket, amig elment bevásárolni. A nagyobbik rögtön letelepedett a fotelbe a tévé elé, a kicsikém meg észrevette, hogy be van kapcsolva a gép - hát játszani akart. Mondtam neki, mindjárt megkeresem a kirakós játékát, csak befejezem a dominómat. "Nagyi, te dominózol? Nem vagy te ehhez máj egy kicsit ojeg?"
..és milyen jól esik !Amikor provokáltam a nagy lakli unokámat,"ha majd öregebb leszek nekem vajon ki ad majd egy pohár vizet?"/ készítettem neki az ebédet/ nagy bociszemekkel rám nézett..de Mamma! majd én!És el is hiszi az ember, pedig de sok minden fog történni még addig!
... aztán elájulunk, ha az unoka mondja a maga kis 4 évével: Nagyi, te csak fekudj nyugodtan, majd én osszesopjok /összesöprök/.
A nagyobbik meg, miután odakuporodik az ölembe: jövőre már te ülsz az én ölembe, nagyi, jó?
Nem..nem..nem, csak bölcsebbek leszünk, legalábbis így gondoljuk!
Nagyon elszomorító történet,amit itt elmeséltél.
Én így nem beszélnék az unokáimmal.Volt,hogy hangosabban kellett szólnom a nagyobbik unokámhoz,de elnézést kértem töle a hangosabb hangnemé,ő meg,hogy nem figyelt és nem hallotta.
Kedves nagyszülők!Kérlek senki ne vegye magára amiit írok,de napi szinten szoktam háborogni(mivel fürdőablakom a szomszédra nyílik és sok mindent hallok akaratlanul is,zárt ablakon keresztül).Együtt él a nagyszülőkkel egy lányuk,és két unoka,nemrég alakították át maguknak a melléket,tehát közös udvar-konyha-fürdő.Apa messze dolgozik,tehát nincs otthon,anyuka üzletvezető,hajnaltól estig odavan,tehát biztos nagyon jó hogy együtt élnek,de...van egy 2.osztályos és egy 8.osztályos unoka...a nap nagy részében egyebet sem hallok,mint(elnézést)a büdös c.i.g.ány k....anyád,dögevő,f....sz....opó,stb...borzasztó hallani...áthívtam a kisebbet,együtt játszanak a fiaimmal,most ugrott haza a gyerek valamért.a papa kedvesen utánna szólt hogy zárd be az ajtót mert kimegy a kutya,te ......és itt egy kedves megnevezése az unokának.Jelzem az előbbi szavakkal is őket illetik.nem roma család,az apuka az,de évek óta tisztességesen dolgozik külföldön hogy a gyerekeknek mindene meglegyen.de milyen áron?Tényleg ne haragudjatok,de meg vagyok döbbenve.Az apósom velünk él,szabadszáju nagyon,de a fiaimra soha ilyesmit nem mondanana...
... ez így van! Az unokák megnőnek, öregszenek, de mi nem ám....!
Mindennap megnézem a nagymamás oldalakat is! Csak nem akarom, hogy okoskodónak higgyenek, ezért ritkábban írok. Az én unokáim sajnos már nagyok, és kettő nem is ebben a városban él, ezért velük ritkábban tatálkozom, de ha itt vannak akkor itt is alszanak, ami nagyon jó!
Ádám unokám kint volt a Hungaroringen, sokféle élménnyel és sok fényképpel jött haza, amit ma hozott át megmutatni.Feltette a számítógépre és együtt néztük meg, Ő meg mesélt, mesélt.. én meg boldog voltam, hogy milyen okos, szép nagy fiú!
Ritkán jelentkezel, mondjuk én is, lefoglalnak az unokák - most a kicsi beteg,mandulagyulladása van, a lányom otthon marad vele erre a hétre.
.. én meg árva leszek... hüp, hüp
Köszönöm a kedves fogadtatást, igyekszem gyakran idelátogatni. Csak a vágyam teljesülne! Unokák.Igaz nemlehetek telhetetlen, mert már voltunk lakokocsizni szlovákiában egy tónál.
Jó, hogy ide találtál, üdvözöllek a klubban!
Marad a Natina, a fiú unokám ezt szereti! ÉS ez a lényeg. Csak egy kicsit még megkapkhatnám őket a nyáron. Remény hal meg utóljára!
Minden rendben van !
Egyébként a "cilu" név még szabad.
Cilus,CILUSKA,ciluka már van.
Minden nap unokázom egy kicsit.Nagyon szeretem,ha a közelügben lehetek.Szinte már hiányoznak ha egy nap nem láthatom őket.
Itt is kell bocsánatot kérnem, hogy vicceltem.Bár valóban 5o éve Cilus vagyok, de Teljesen igaza van.Magánlevélben megirtam, hogy nem sértésnek szántam Baintnerné Csajkás Felicia innét a Cilus
Az a helyzet, hogy a keresztnevem : László.
Amikor itt regisztráltam először próbáltam a Laci-papi-val, mert az unokáim így hívnak, de foglalt volt a név.
Másik ötletem a CILA volt,de ez is foglalt volt.
Így maradt a CILUSKA. Nagyon jó, mert először sokan nőnek gondoltak a név alapján, de most már a régiek mind ismernek.
Most már Te is ismersz és tudod a sztorimat.
nangyszülő kolléga! Én 5o éve vagyok ciluska, sőt a férjem Ciusbácsi! Akkor hogy is van?
További ajánlott fórumok: