Nagyszülők fóruma (beszélgetés)
De kedves Éva!
Mindannyian a legkedvesebb barátnőim vagytok. Nagyon örülök, hogy vagytok nekem. "Igazi" barátnőm ugyanis - sajnos - nincsen. Egy szál se.:(
Ennek a címe pedig valóban jobb...:)
Hát persze,hiszen a legjobb barátnőd nyitotta azt a fórumot!
Én tőlem össze is lehetne vonni!
De ennek a címe nekem jobban tetszik!
Kicsit mintha leült volna a topik... Persze, lehet, hogy össze kellene jönni a "40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk" fórummal... ott nagyon zajlik...
Köszönjök!
Nektek is legyen szép hétvégétek az unokákkal.
Sziasztok nagyik!
Legyen unokázós szép napotok!
Örülök, hogy idetaláltál, nagyon jó nagyinak lenni, hiszen minden korosztálynak megvan a maga szépsége.Nekünk, most az a feladatunk, hogy segítsünk , ha kérik, és szeressük az unokákat!
Szeretettel kívánok minden jót, sok örömet, boldogságot, egészséget....:)))
Való igaz, én mindenesetre betettem a kevenceim közé...:))
Csak most meg netem nem volt...:)))
Legyen szép vasárnapotok!
Jó reggelt mindenkinek. Bekukkantottam hozzátok. Dolgoznom kell,hogy gyorsan teljenek a napok mert hétvégén megyek unokázni.már alig várom ,láthassam a kis huncutot.
Gratulálok a kisunokádhoz!
Jó egészséget és sok-sok örömet kívánok nektek!
Mert nagyinak lenni, valami fantasztikus dolog!
GRATULÁLOK!
Sok erőt, egészséget kívánok!
Megszületett az első kisunokám. Kisfiú és nagyon tündéri.Eszik meg alszik.Elmentem ezt a fórumot a kedvencek közé mert nem tudom újra megtalálni. Nagyon jó beszélgetni mással is és másról is együtt örülni mással.Természetesen az is nagyon klassz,hogy a problémákat is meg lehet beszélni és tanácsot kérni aki abban jártasabb..Szép estét kívánok Nektek nagyik.
Szia Rozi!
Sajnos több hasonló témájú fórum is van, és ez valahogy mindig táttérbe kerül, talán be kellene tenni egy látogatottabb fórumban!
Hol vagytok nagyik?
Gyertek meséljetek!
Ma nem láthatom az unokáimat,mert elutaztak.
Nagyon hiányoznak!
Jól tetted, hogy nem írattad a nevére! Én nagyon jóban vagyok a lányaimmal, de életemben nem íratrám rájuk a házamat, még haszonélvezettel sem, soha nem tudja az ember mit hoz még a jövő!!
Az unokáidat nagyon sajnálom, de sajnos Te nem tehetsz semmit,de talán az Édesapjuk igen!!! Ebben segíts neki!
Tegnap találkoztam az unokákkal.... sajnos a menyem elvitte őket a mostoha apjához lakni ,mert én nem adtam oda neki a házamat ,hogy az Ő nevén legyen . És ott mostoha körülmények között vannak ,alkoholista a mostohaapja ,bűdős , a nyárikonyhában van a mellékhelyiség . és az unoka ,azt mondta "mama ,ha látnád a házat elájulnál" ! Nemis tudom hogyan tudnám elvenni tőle a gyerekeket ,mert a mai törvények szerint ... az anyának joga van hozzá ,pedig 6 év alatt talán 10 alkalommal főzőtt rájuk , a fiam látta el őket mindig vagy én, mert szinte mindig nálam voltak ! Mióta elvitte őket alig alszom.... de arra volt esze elvitte az új autót amibe én adtam egy millió forintot .És mi vagyunk a mumusok ,mert Neki kellett volna a házunk is !
Szívesen!Ritkán jársz erre!
Köszönöm a jókívánságokat !
Nagyon régen voltál erre!Gratulálok! Legyen nagyon sok örömötök a csöppségben.
Tegnap voltunk meglátogatni a távol élő fiamat és a kisunokákat.
Nagy öröm volt "élőben" látni a legkisebbet az éppen 1 hónapos Petikét.
Eddig csak fotón, illetve Skype-on keresztül láthattuk.
Tündéri egy kisbaba.
Gratulálok hozzájuk,sok örömöt kívánok! Szép, fiatal nagymama vagy!
Sziasztok!Én ma voltam az iker unokáimnál,akik 17.-én lesznek 2 évesek,de már nagyon sok mindent mondanak és szobatiszták.Kimentünk a játszótérre is csuszdázni, hintázni,nem győzik mondani mama csúszik,mama gyere.Egyszóval tündériek.Hétvégén meg ők jönnek hozzánk és ünnepeljük őket.
Szép estét mindenkinek.Nagyon örülök,rátaláltam erre az oldalra.Örömmel olvasgattam vissza az üzeneteket, vannak jók és rosszak is ki milyen közegben él.De azt hiszem az unokák meglágyítják a kemény szívúeket is.Nekem kettő fiam van és most várjuk a kisebbnél az első unokánkat.1-2 hét van még hátra.Nagyon szeretném már látni és a karomba venni. Addig is látogatni fogom az oldalt és örülni a Ti őrömötöknek is .sziasztok
Gratulálok! A szülőknek és a nagyszülőknek sok erőt, egészséget kívánok a baba felneveléséhez, hogy sok örömük teljék a kis "jövevény"-ben!
Petrucinak az unokámnak,20.-án lesz az 5.ik. szülinapja.Nagyon készül, már meghivott minket is "mama el ne felejtsd a szülinapomra az ajándékot".
Ma megszületett a hetedik kisunokánk.
Péter : 3,45 kg és 55 cm.
Mindketten jól vannak.
Ma végre végeztünk a festéssel,és eljött Brigi a két unokámmal.Nagyon örültem,hiszen már elég rég voltak nálam.
További ajánlott fórumok: