Nagyon szeretném ha valaki segítene nekem, társam lenne a fogyókúrában. (beszélgetés)
Csk keményen:)
És ne legyél kajaközelben!
Sziasztok! Alszanak a gyerkőceim:)Gondoltam megnézem,hogy hogy vagytok.Ja,jut eszembe,csütörtökön lesz az első víznap ebben a 90naposban.Szívesen fogadnék javaslatokat, hogy hogyan lehet átvészelni.Köszi!
Nem ijedek meg, csak meglepődtem,bár mindig eltaposom a cipőm sarkát (külsőfelét).
Sok mindent lehet hallani,de végülis mi az egézséges, a kissarok vagy a laposcipő?
Igen valószínüleg nem egyforma hosszú a két lábad.Ne ilyedj meg kis mértékben ez mindenkinél így van,meg kell nézetni egy ortopédussal és ad rá talpbetétet,akkor egyenlővé válnak:)
Valamint a jobb lábamon a belső rész vastagabb.
Akkor gond van a járásommal?
Nem egyforma a két vádlim, a jobb vastagabb mint a bal.
A járásbeli problémát hogyan lehet orvosolni?
Újra meg kell tanulni járni?
Milyen cipőt érdemes hordani?
Hát ez nagyon nehéz:( A vádli/ ikerizom alapból adottság hogy milyen.Változtatást a súllyal lehet elérni,nagyobb testsúlynál miután a test tartása ránehezedik,megerősöödik hogy a nagyobb súlyt elbírja.Ha fogysz akkor vékonyodik mert nem kell hordoznia olyan nagy terhelést.Ha nem egyforma a két feje akkor járásbeli problémák is lehetnek/Úgy értem hogy pl a belső izomköteg vastagabb a külsőnél/Sajna megint csak a fránya fogyás a megoldás:(
Az jó!
Mint tesitanártól kérdzem, tudnál olyan gyakorlatot javasolni, ami nyújthatná-véknyíthatná a vádlimat. Elég vastag, bár a fogyókúrám alatt sikerült onnan is fogyasztani.
Csizsmaszárán a cipzárt nem tudom felhúzni :P
biobodylife tényleg javasasszonyt jelent??:)
Teljesen igazad van,én is így csinálom a vendégeknél.Van akinek ez-van akinek az jön be,de a lényeg az elhatározás és a folyamatosság,kitartás.A technika szinte nem számít.:)
Az én szakdogám az obesitasos felnőtt nők összehasonlítő elemzése diétatechnikai szempontból:)
Szép reggel/i/t mindenkinek! közel 30 éve, kezdetben teljesen általánosan, aztán látva a probléma valódi nehézségeit igazán mélyrehatóan foglalkozom a kérdéssel.Olyasmit igyekezek tanácsba adni a témát illetően, ami élhető, használ, de maximális részvételét igényli az alanynak, lehetőleg nem szenvedéssel kísérve.
Azaz igazán személyre szabottá kell tenni a dolgot.Valójában életmódhoz, körülményekhez, testi, fizikai adottságokhoz igazítani.Lehet valakinek azt tanácsolom:Atkins, másnak azt javaslom, jajj csak azt ne.Minden attól függ, kiről van szó.
Na elolvastam az új hozzászólásokat.Csalánlevél,te vagy itt a szakmai főnök úgy tűnik és ez szerintem nagyon jó:)Na asszem megyek csicsikálni. Egyébként Velence városról írom a szakdogám turizmus és közigazgatás szempontjából. Szóval írnom kell az idegenforg-ról,de az önkormányzatról is. Hát ez van.Jó éjt!
jo ejszakat mindenkinek :)
Pocahontas_31azért én nem felejtettem el az alaptémát,és tényleg szívesen segítek:)
Köszönöm! És ha tanácsra lesz szükségem tuti, hogy meg foglak keresni, ugyanis nagyon jó volt veled dumálni, és úgy érzem, hogy remek tanácsokat tudsz adni, meg plussz kitartást!
Nem,lejött a dolg,ha bebuknál a 90-essel gyere az Akik atkinsesnekekn megtalálsz,vagy írj privit,megírom a diétád:)Addig is hajrá,és kitartás!!!
Köszi! Most nagyon elszánt vagyok! Remélem azért valami látszik belőle!
Remélem ez nem tűnt kibúvónak, ugyanis én nem annak szántam!
Helyes!Az jó ha ragaszkodsz az elhatározásaidhoz,fontos!!Sok sikert hozzá!!
Jaj,kihagtam Borikát ő egy egész napo vizslalánylény,és maximálisan kitölti az időmm?bocsi Borka!
Most hogy nekiálltam már ennek a diétának, folytatom min. 1 hónapig, kiváncsi vagyok az eredményre. Szerintem ez is jó bevezető! Végülis az eddigi szénhidrát bevitelemhez képest már kezdetnek most is nagyon sok mindenről lemondtam (cukros üdítőkről, a sok édességről, kenyérről szinte teljesen - fél szeletet ettem az egész hét alatt, zsemlét nem is láttam a héten.)
Akkor hajrá!!Határozd el,és ne keress kiutakat!!
Én 42 éves leszek ,két kamasz fiam ,férjem,apósom 2 tekim egy madaram halaim és 120 négyzetméterem van egyiskolai vezető tanári poszt mellett ,és megcsinálom minden nap!Nem nehéz!!Elhatározás kérdése!
Én minden este lefőzöm és másnap eszem meg tárolóedényből:)Rá lehet állni!!Minden diétaszokás kérdése,de mondom ez csak és kizárólag elhatározás!!A többi duma!!
Hát én is 100 kg-os vagyok sajnos, és tényleg le akarok fogyni!
További ajánlott fórumok: