Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Szia,
A tört hónapot mindenképpen meg kell kapnod jövőhéten.
Az álláskeresői járadék, ahogy már százezerszer leírtam:
04.04-04.10 között érkezik meg attól függően, hogy utalják, vagy postás viszi e!
Te a felnőtt korúak támogatását kaptad meg.
Ez a FÓRUM az álláskereső járadékról szól!
A kettő NEM ugyan az!
Légyszíves ne keverd meg az embereket.
Az álláskeresői járadék, ahogy már százezerszer leírtam:
04.04-04.10 között érkezik meg attól függően, hogy utalják, vagy postás viszi e!
"Álláskeresési járadék április 4-10 közötti napokon jut el az érintettekhez."
Ezen mit nem lehet érteni?
"Álláskeresési járadék április 4-10 közötti napokon jut el az érintettekhez."
Ezen mit nem lehet érteni?
újab kérdéssel fordulok hozzátok.
Megnéztem a végzést, amit március 1.-én kaptam meg, amiben ez szerepel:
Függő hatályú döntést hoztam az alábbi feltételekkel:
1. Intézkedek a kérelmező részére 10.000 Ft megfizetése iránt
2. megállapítom, hogy a kérelmező ügyfél mentesül az eljárási költségek megfizetése alól, ennek megfelelően intézkedek, az eljárásért (szakhatósági eljárásért) megfizetett illeték/díj, továbbá az általa előlegezett egyéb eljárási költségek visszatérítéséről.
????
első pontnál megakadtam. 10.000 Ft????
ugyan (sajnos vagy nem sajnos) közfoglalkoztatott voltam, tehát 66.480 Ft fizetésem volt, amiből max 60%-ot kapok meg, de az közel sem 10.000 Ft.
hogy lehet hogy csak ennyi illet meg?
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?