Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Hat sok remenyt ne fuzz hozza hogy megkapod ma
Mise kaptuk meg meg mi is szabolcsbol varjuk
Hat oszinten mondva ok barmit megtehetnek ezek szerint
Hat ense gondoltam
Enis bemennek megkerdezni de nincs ra lehetosegem
Különben nekem is! :) Az ex munkatársaim a tört havit már 6.dikán megkapták. Én kis naív azt hittem én is. Mire semmit nem tudtam levenni a kártyáról az nap egy ATM előtt. :))
Nem kapok sms-t a mozgolódásról a jelenlegi telefonomra szóval, most se tudhattam, hogy semmi nincs még rajta, csak azt, hogy 10.dike van. Így felmentem a postára és megint hopp-on maradtam. Semmi... I love you munkaügy
Remélem nem ők rontottak el valamit. Egy havit várok pontosan elseje óta.
Köszi!
Győr-Moson-Sopron szintén megjött! (NYES)
Ma jön a postán, a kártyásoknak mikor lesz?
(Szabolcs megye)
Akik kártyások eddig nem kapták meg, azok tört havit vagy teljes havi járadékot várnak, illetve melyik banknál vannak?
Kacsát tudom, hogy OTP-s és tört havit vár, de sajnos azt már nem, hogy miért nem kapta meg.
Komarom-eszt megye
Az ugyintezo azt mondta a heten ne is varjam
Valoszinu h holnap utalnak es az csak hetfon lesz leveheto
Én eddig úgy tudtam tizedike az utalási határidő, de már elbizonytalanodtam !
Holnap még van esély rá!
Nekem 11.én járt le , lezárták de azóta még nem utaltak!
Az utalási időpont megyénként eltérő!
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?