Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Még a héten nekünk is meg kellene kapnunk!
Aminababa18-nak rajta van netbankon. Ő is szabolcsi. Ha jól emlékszem a net bankos ex kollegáimra, akkor ha rajta van netbankon másnap már le lehet venni. Elvileg akkor mi is megkaphatjuk holnap.
Sziasztok!
Én CIB-es vagyok és budapesti lakos, de nekem sem utalták még (előző hónapban pedig már 4-én rajta volt) :( Valaki megkapta már esetleg, aki vagy bp-i és/vagy cib-es???
Sziasztok
Párom már 5-én meg kapta az egész hónapra járót,de elég keveset kapot pedig adókedvezményt is igényeltünk.
Valaki segitsen aki jártas ebben hogy miért csak 23 napot kapot?
Ahaa
Irok egybol persze :)
Igazad van! :) De hogy 3 után ma, hát nem tudom. :)
Mindenestre köszönöm, hogy értesítesz róla! :) Azt meg tudhatok melyik banknál vagy?
Te kapsz sms-t az utalásról?
Jó lenne ha valaki aki nem kapott és szabolcsi, kapna megírná majd ide! :)
Abba igazat adok nekes
Epitoipar
Hát na ne is mond az ügyintézőket... Nekem is olyan volt. :) Kisvárdán eddig kettővel volt dolgom, mind leszarta az egészet. Mondjuk valahol meg is értem, mert ahányan és amilyenen ember ott megfordulnak egy nap. Aztán mindnek ugyanazt elmondani. Hát én se lennék a helyükben.
Közfoglalkozott voltam 2 és fél évig bérkiegészítve szakmunkásbérre. Te?
Kedves tomi
Nem mi vagyunk szerencsetlenek hanem akiknek rakene nyomni a gombra hogy utalas 😂😂
Hát kedves szabolcsi sorstársaim, az összes ex munkatársam megkapta a tört havit 6.dikán!
Csak mi vagyunk ilyen szerencsétlenek? :D
Hat en mar nem csodalkozk rajta sajnos :(
Meg azt se tartok kizartnak hogy hetfonn se lesz
Barmi kitellik toluk
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?