Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Akkor menned kell sajnos mert ha nem jelensz meg akkor megvonják ezt a keveset is...
De gondolom van előképzettséged hogy ezt a "lehetőséget" kaptad?
Szia,
E-mailben kaptad?
Hali lorenzo35!
Ha bemutatod a munkaszerződésed, akkor rá 1-2 hétre utalják. Szerintem márciusban megkapod!
drukkolok!
Sziasztok
8-án lezárták az állás keresési járadékot mert találtam munkát. Igényelem a fent maradt 70 nap 80%át mert mondták hogy lehet.
Meg kapon márciusba vajon ? Mert olvastam hogy van hó közepén is utalás. Ha igen, mikor szokott lenni kb ?
Köszi infót
Határozatot kell kapnod azért az csúnya lenne ha nem is regisztrált volna Téged.
Te számlára kérted az valamivel gyorsabb.
Rosszul írtam én január 21.-én regisztráltam akkor február 9.-én hozta a tört havit most meg 7.-én a teljes havi februárit.
Szerintem zaklasd őket ha már nagyon kétségek között leszel és a határozat sem jön.
Nagyon remélem, hogy postán megkapom majd. Nem tudod mennyi idő még elpostázzák?
Annyira idegesítő, hogy külön fórumon kell utánna járnom, hogyan működik ez, mert ott nem egy kedes, normális ügyintézőt kap az ember...
Mivel még nem voltam sosem járadékra jogosult (semilyenre) nem tudom, hogy működik ez. Azt hittem ez a normális, bevett folyamat ami nekem volt. Csak itt olvasom, hogy határozat meg kérvény. De inkább itt tudjam meg mint Sehol. 20 évesen még barátikör sem tud tanácsot adni a témában (hálistennek).
Létezhet az is, hogy nem kapok határozatot sem? Vagy álláskeresőit mert most olyannya volt meg olyan amilyen ügyintézőt kaptam? Van erre esély?
Legalább a bruttó összeget elmondhatta volna.
Akkor tuti postán fogod kapni a határozatot.
Hát nem túl kedves,normális ügyintézőhöz kerültél.
Nem egyiket sem kaptam!
Csak szóban elmondta, hogy 55 napig jár.
Egy papírt kaptam amin jelentkezési időpont van.
A rózsaszín kis könyv is nála van.
A bankszámla számomat lefenymásoltatta és vége lett az ügyintézésnek. Igaz előtte aláírtam pár helyen, de az a papír nincs nálam, nem adta ide.
Keverte a hónapokat.
Nekem február 21.-én azt mondta hogy február 3.-án van szemfejtés...kérdeztem Tőle hogy ez engem hol érint így 21.-én erre azt mondta hogy "ja elnézést március 3.-án".
Lehetséges amúgy hogy nem kaptál mert majd postán kapod van ilyen csak nem jellemző.
Nem adott papírt sem a kérelemről sem a határozatról?
"A hatarozaton rajta van hogy mennyit allapitottak meg neked !"
Én ilyen papírt nem kaptam. Lehetséges ez?
Szia,
Jövőhónap azaz Április 10.-ig fogsz kapni teljes hónapot.
Üdv.
Üdv mindenki.
E hónap március elselje óta vagyok jogosult az álláskeresői járadékra. Az ügyintéző azt mondta március 10.dikéig utalnak. Ez azt jelenti, hogy holnap megkapok 10 napi járadékot a bankszámlámra?
Csak mert ha a fizetést veszem ide akkor csak jövőhónapban kapnám meg, április 10.dikén. Most akkor ez hogy működik?
Nem voltam még munkanélküli. :S
Szia!
NEM!!! Még ebben a hónapban meg kell kapnod a februári részt (5 napot).
Ha nem így van 11-én menj be a központba és ERŐTELJESEN kérdezd meg, miért nem kaptad meg az 5 napra járó összeget! Ne hagyd magad lezárni azzal, hogy majd megkapod, meg így meg úgy.....
Március 10-ig MEG KELL KAPNOD!!!
Megkaptam!
de hogy?
a postan fogjak le!
egy fiokbol kerult elo es meg rengeteg volt mellette!
pest-megye!
szia!
Mindenképpen menj be és kérdezd meg.
Vagy rosszul adtad meg a számlaszámod, vagy Ők tévedtek.
Ha utóbbi, ragaszkodj hozzá, hogy azonnal utajlák el!
Kérd az intézmény vezetőt. Ha ez nem vezet eredményre, menj a rendőrségre!
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?