Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
helló!tudna nekem valaki segíteni?
március 17én kezdték folyósítani a munkanélküli járadékomat,mikor fogom megkapni ebbe a hónapba??
hivatalosan 10-ig ill. 10-én legkésőbb meg kell kapni, de mondjuk én júliusban 13-án kaptam meg, kicsit ingerült is lettem
Mit kell tudni az álláskeresési járadék kifizetésének, utalásának rendjéről?
Az álláskeresési ellátások (álláskeresési járadék, álláskeresési segély mind a három típusa) utólag, havonta kétszer kerülhetnek kifizetésre. A rendszeres kifizetés minden hónap elején történik, általában 10-ig. Havonta egyszer, a hónap közepén – központilag meghatározott időben – történik az olyan kifizetés, amely az ellátás hó közbeni megállapításhoz, megszüntetéséhez, vagy valami rendkívüli eseményhez kapcsolódik. Ezek a kifizetések többnyire tört hónapi kifizetések.
A megállapított ellátást az ügyfél kérheti posta címre (lakcímkártyával igazolt), illetve általa megadott számlaszámra.
:)
Akkor ezt is meg kell szokni.. a gyes, gyed már 3-án rajta volt a számlámon, családival együtt:)
Úgy volt az 'elszámolásom', hogy júli.13-augusztus.16.!
Következő hónapban akkor, hogy bérszámfejtenek..? Maradék augusztust? És csak szept. lesz teljes hónap? (mármint októberben amit utalnak)
Szia!
Tegnap, és 30-án számfejtettek. Én is várok rá... sajnos. Vigasztalásul ennyit mondtak még, 10
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?