Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
En mar semmit em ertek
Talan keresd fel az ugyintezod kerdezdmeg tole szepen khogy mert kaptal 10 ezerel kevesebbet ha meg bunko lesz adj neki egy pofot es orits vele
Nekem marc 15 en jart le
Es meg nekem se utaltak meg meg egy par ebbernek se kozulunk
Az okat viszont ense tudom miert
Sziasztok
Senkinemtudja mert nem utaltak meg?
Sziasztok!
Van aki még nem kapta meg? Érdi vagyok és még nem kaptam... (OTP Bank) Kéne egy március havit kapnom plusz áprilisi tört havit :-(
Sziasztok,
Azért ez fura ami most van...Nekem minden hónapban meghozta a postás maximum 9.-én de volt olyan hogy 7.-én és ugye nem számlás vagyok.Mikor vége lett március 21.-én már 28.-án itt volt szintén postás által.
Aztán a márc.21.-től indított aktív korú tört része már 4.-én itt volt!Ezek szerint ez helyenként ennyire változó sajnos!
Drukkolok Mindenkinek (akik eddig még nem ) hogy holnap megkapják!!!
Sziasztok
Nekem sincs sehol semmi
Örülj neki! :P Amúgy köszönjük, hogy szóltál! :)
Nem tudom én nem kapok SMS-t róla és netbankom sincs. Majd akkor talán megpróbálom levenni én is ha a többieknek is sikerült levenni itt.
szia
1591/nap és egy gyerek van
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?