Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
A fizetés és elvárás arány az ami undorító.Én nem kértem a segítségüket egyébként mivel költöztem stb bekalkulaltam azt a 90napot hogy szabad leszek és utána keresek csak munkat.és már dolgozom is de nagyon nehezen akarták lenyelni hogy nem mentem már első hónapban oda ahova küldtek.
Egyébként biztosan gyorsan találsz munkát minosegellenort pl elég sok helyen keresnek.
Nekem lejárt a 3 hónap munkanélküli.
Én most AKTÍV korúak ellátásában részesülök ami 22800 "kemény" forint.
Először ki akartak közvetíteni a tűzoltósághoz NETTÓ (!!!) 59.000 Forintos munkabérért, ami 8 órás munkáért kaptam volna.
1. a Buszbérlet: 7000
2. Melóhelyi kaja: 20000
Maradna: 32.000
Ebből - MIVEL SAJNOS - dohányzom, lejönne még 5000.
Az 27.000 Forint. Nos.
27.000- 22.8000
Ki lehet számolni, hogy MIÉRT nem vállaltam el.
Most meg ugyan azért a bérért a VÁROS túlsó oldalára takarítónak akartak volna kiközvezíteni 3 műszakba.
MENJENEK A PICSÁBA!!!!
Remélem 1-2 héten belül találok állst.
(minőségellenőrzés, CNC gépkezelői, Profi webszerkesztői tapasztalattal).
Undorító, mit tesznek azokkal, akik elvesztik a melójukat..........
szia, megkérdezhetem, hogy érted el, hogy kizárjanak a közfoglalkoztatásból?
Ha gondolod írd meg priviben!
Köszi!!!!
Köszönöm a választ! Voltam bent, "elintézték" (olyat írt rá a hölgy), hogy ne kelljen mennem és le is adtam a kitöltött papírt.
Így az aktív korúak HATALMAS ÖSSZEGŰ (havi 22800 Ft) támogatását továbbra is kapom...
sziasztok
kecskemétre megérkezett valakinek a munkanélküli segély?várom a postást
Sziasztok!
Kaptam egy határozatot, amelyben ki akarnak közvetíteni "Takarítói és egyéb kisegítői" munkára.
Ha nem fogadom el, akkor megszűnik az ellátás.
Van valakinek valami tudása, hogy mit takarhat ez?
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?