Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Mert ÁLLAMI SZERVEZET, ahol még nem nőttek ki a bürokráciából!!!
Senkit sem akartam megbántani a bejegyzéseimmel és nem vagy TROLL, de éveket húztam le én is "munkaügyi képviselőként" itt Kecskeméten....
Sajnos ez van. Mindenhová máshogy utalnak.
Csak azért írtam, mert az 5.-10. közötti napok FIX-ek.
És nem azért, hogy trollkodjak.
Remélem mindenki talál munkát mielőbb, ahogy én is, és nem kell az államra "támaszkodnia" azért a kis betevőért. Vagyis éhbérért.
Drukkolok mindegyikőtöknek!!!
Ahogy sejtettem és meg is írtam kb. 10 nappal ezelőtt:
Megint jönnek az IDIÓTA kérdések, amiket már 1000-en megválaszoltak....
1. Mikor utalják a munkanélkülit?
2. A postás mikor hozza?
3. Nekem miért nem utalták ma?
4. Nógrád megye Erste: munkanélküli a számlán!!!
5. Baranya: még semmi.
6. A postás nem tudja mikor jön.
7. Felhívtam az ügyintézőt, már volt utalás, de a számlán semmi.
8. Pest megye: OTP: A számlán!!!!!!
Folytathatnám 56543 pontig a felsorolást.....
Nem értem minek van ez a fórum, mikor az ügyintéző MINDENT elmond, ami szükséges.
Az emberek csak egymást fárasztják itt a 2-3 hónap alatt - amíg utalják nekik a pénzt - felesleges kérdésekkel.
FIGYELJETEK!!!!!!!!!!!!!!!!
Olvassátok el az eddigi bejegyzéseket!!!
Nincs értelme feltenni olyan kérdést, amire már vagy 1000-szer válaszoltak.
LÉNYEG:
A munkanélkülit 5-10 között utalják.
A postás 15.-ég TUTI kiviszi.
Felesleges beírogatni ide.
Inkább keressetek munkát!!!!!!!!!!
Szia!
Rendben,köszönöm szépen az információt :)
Szia!
Ez mindenkinél változik (Megye illetve a bank alapján). Van akinek már 5-én reggel rajta van, van akinek csak 10-én. Olvastam már olyat is ebben a fórumba, hogy 13-án érkezett meg valakinek az utalás sajnos.
Szia Princesa80!!!
Sajnos ilyen esetben csak jövőhónap 10-15-e között utalják a járulékot.
Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem,hogy augusztus 11.-vel lettem munkanélküli... 29.-vel kezdek az új munkahelyemen...ilyen esetben is csak jövőhónap 10-15-e között utalják a járulékot vagy esetleg hamarabb,hiszen 28.-val megszüntették a munkanélkülimet!
Elnézést,ha már valaki válaszolt rá,de rengeteg oldal van ahhoz,hogy végig pörgessem :(
Köszönöm a válaszokat előre is :)
Még 8 nap és elkezdődik megint ebben a fórumban:
1. Mikor utalják a munkanélkülit?
2. A postás mikor hozza?
3. Nekem miért nem utalták ma?
4. Nógrád megye Erste: munkanélküli a számlán!!!
5. Baranya: még semmi.
6. A postás nem tudja mikor jön.
7. Felhívtam az ügyintézőt, már volt utalás, de a számlán semmi.
8. Pest megye: OTP: A számlán!!!!!!!
Folytathatnám 56543 pontig a felsorolást.....
Nem értem minek van ez a fórum, mikor az ügyintéző MINDENT elmond, ami szükséges.
Az emberek csak egymást fárasztják itt a 2-3 hónap alatt - amíg utalják nekik a pénzt - felesleges kérdésekkel.
Eskü, kíváncsi vagyok, mi lesz hónap végén, vagy a következő hónap elején az első kérdés.....
Sziasztok!
Keresetpotlo juttatast kap valaki? Ebben a honapban mikor utaljak? Se sms infom se netbankom nincs :(
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?