Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Szombathelyen kapott valaki utalást?
En imar 2 honapka folyamatosan kaptam az allaskeresei jarulekot mai nap felhivtam az ugyintezot hogy melyik nap varhato kozolte mivel oktober 27 diken jart le ezerr csak 14 diken berszamfejt le es majdolyan ra 10 nap mire meg kapom hat kerem azt hogy hat szet vett az ideg az utolso utalasall igy szarakodni mert 14 diken mert nem most nem ertem
sziasztok szabolcsba kapott vki munka nelkulit kartyan?
Szia igen a teljes osszeget kovetkezo honapban kapod meg
Nekem 111.000 ft-ot állapítottak meg október 20-án!
Most kaptam 42.000 Ft-ot, akkor most az októberi ellátást kaptam meg? A teljes összeg mikor várható?
Sziasztok. Postán lesz ma munkanélküli? Azt mondták, hogy elvileg ma meg kell kapjam. 24.én volt Bér szám fejtés. Elvileg akkor az el lett utalva, ugye?
Es mai nap kaptad azt a penzt???
Hat ha oktober 20 a regisztracio akkor csak 11 napra kapod most a penzt a kovi honapba kapsz majd teljes osszeget nekem is igy volt
Szia ma kaptad azt a keveske penzt??melyik megye??
Október 20-án állapították meg hogy mennyi munkanélküli járadékot kapok. Ilyenkor visszamenőleg is megkapom? Ugyanis most jött egy kevéske pénz a számlámra! A teljes összeget külön utalják?
Munkaügyi központ legalábbis ezt a választ adta!
Nagyon remélem, hogy Veszprém megyében 8-adikáig utalnak.
Elvileg jövő hét szerdán érkezik!Hajdú megye
Minden hónap 10 ig van utalás majd akkor.
sziasztok én csak azt szeretném kérdezni hogyha tegnap 25től állapítoták meg meg járis a munkanélküli járadékom akkór ebben a hónap végén várhatoke pénzt vagy ez hogy működik?választ előre is köszönöm!
Sziasztok. szeretnem kérdezni hogy ha szept.14.-e ota vagyok aktiv koruak ellatasan es ma okt.26.van es postai uton kertem a kifizetest mikor szamithatok arra hogy hozza a postas?mult honapi tört összeg es az októberi nyilvan mar egy összegben vàrható.eddig semmit nem kuldtek.pedig a hatarozat mar szept.utolso heteben meg volt.
Szia!!! a 20-napot már csak a szokásos hóeleji kifizetéssel kapod meg az eddigi tapasztalataim alapján. :(
Sziasztok! Október 20-án lejárt a munkanélküli segélyem. A 20 napot kifizetik még ebbe a hónapba, vagy semmi esélye, és majd csak a jövőhónapba? Köszi előre a segítséget!
Hátha valaki tudja a választ.Munkanélküliről megyek csedre majd gyedre. De előbb jött a kicsi így maradt 25 napom kb azt vajon kérhetem hogy fizessék ki???
Sajnos kicsit bonyolultabb lett a dolog, mivel 24-én bementem és kiderült, hogy elnéztem a kiskönyben a hónapot.
09. 26.-án kellett volna "jelentkeznem"....
Így törölték a regisztrációm...
Szóval ebben a hónapban nem is kaphattam volna már semmit, viszont az ügyintéző segített, és állítólag visszavonták a "törlést". Így megkapom, de csak a jövő hónapba arra a pár napra....
Amikor hazaértem épp jött a postás és hozta a határaozatot (ajánlott) levél, amiben a törlésről értesítettek. Szerencsém volt, hogy bementem hétfőn...
Szerintem igen mert a 13 napot ki fizeti ugyhogy igen idoaranyosan kiszamolt rajta lesz
Háááát eddigi tapasztalatok szerint nem....
Tud valaki segíteni?
Ha 24-én hétfőn bemegyek a munkaügyi központba és OKTÓBER 13-val megszűntetem az AKTÍV KORÚAK ELLÁTÁSÁT (havi 22.800 Forint) - amit minden hónapban 28-án vagy 29-én szoktak kiutalni, akkor a 13 napra járó (okt. 1 - 13-ig) ATÍV KORÚAK ELLÁTÁSA rajta lehet 28-án PÉNTEKEN a számlámon???
Köszönöm!!!
Jó reggel Esztergomban számlán van...
Tatabányán pedig annyi álláslehetőség van.....
Nem találtál semmit?
További ajánlott fórumok: