Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Nekem múlt hónapban 7-én már reggel 8kor rajta volt....remélem most is úgy lesz. Ha már egyszer késve kapjuk :( Én ma nagyon számitottam rá :((
Hétfőn utalják csak reméljük hogy reggel már le is tudjuk venni :/
Én sem kaptam még,Tatabányai vok,akkor majd csak hétfőn? Ne is várjam ma már?
Közel állt hozzá egy mákja volt 3 hetem van szülésig....úgy bánnak mindenkivel mint egy darab ..arral...
Ha az ügyintéző a felháborodásának adott hangot, meg kellett volna mondanod neki, hogy ő - közalkalmazott - és az eddigi munkád során, az ÁLTALAD befizetett járulékok egy részéből kapta a fizetését. Most, hogy munkanélküli lettél, te nem tehetsz arról, hogy éhbért adnak csak.
Idáig a rendesen dolgozó emberrel így viselkednek...
Eszméletlen milyen "mini-Basák" ülnek a hivatalokban.
Rá kellett volna borítanod az asztalt... Abból talán tanult volna.
Sziasztok valaki megkapta már? Én ma voltam benn és még ők vannak felháborodva hogy mien türelmetlenek az emberek. Csak azt nem veszik figyelembe hogy mi most ebből élünk és minden egyes forint számít....
Szegeden kapta màr valaki?
Emailt kaptam hogy kom egom megyében 10.én kerül utalásra...
Nem ugyhogy én holnap becsattogok és kiverem a dilit.....
Most megjött már mindenkinek vagy mi a helyzet nekem nem -.- ??
Győr-Moson-Sopron megyében valakinek?
Sziasztok szabolcsba kapott vki ? Otp?
UniCredit Bank is.Szombathely
Jó reggelt.
Vas megxe szombathely fhb bank rajta van.
En nem kaptam, elvileg azt mondtak amikor regisztraltattam magamat mult honapban, hogy 5-en utaljak. Mikor szoktak? Te tudsz errol valamit?
Fejér megyében kapott e valaki ??
Ha 12 èm utalják az nagyon fasza lesz.
Ahhoz képest hogy 10 ig ki kell utalniuk .....
12.én utalják.Felhivtam.Szombathely
Szia sehol semmi még mindig .....
Jó reggelt.kapot ma valaki ellátást?
Sajnos en is bacs megye es en sem kaptam meg. Pedig ha tegnap elutaltak akkor annak mar tegnal rakellet volna erkezni mert az utalasi idok csak par ora es egybol rajta. Nem tudom mi a f***-nak kell huzni halasztani ha az embernek mas beveteli forrasa nincs. Legalabb ezt kukdenek el idoben.Talan ma meg ranegy delutan vagy holnap remelem en is.
Ahogy más fórumon olvastam több megyében volt . Kom-egom megye is várat magára....
Mi van ma se lesz utalás bács megye pefig tegnapra volt irva
Szia kaszika!
Hóközit - ahogy korábban írtam - én még sosem kaptam, de szerintem most, mivel hónap vége van, sajnos már csak 5-10 között kapod majd meg. :(
Ha Aktív korúak ellátását várod, akkor a napokban a számládon lesz, de ha Munkanélkülit, akkor 5-10 között (attól függően postás viszi e, vagy a számládra megy.)
Remélem mielőbb a számládon lesz!!! Kitartást!
mikor kapjuk kártyára a hoközi utalást???
Sziasztok! Én azt szeretném megkérdezni,hogy ha szept.16-án járt le a mnélkülim,akkor azt elutalják most hóközibe,esetleg hó végén,vagy ugyanúgy kapom meg ahogy eddig,7-én? Köszönöm!
Voltam bent, megkèrdeztem. Azt mondták 19.èn hogy akkor zárják a fèl havit (ezt nem èrtem, de m1) aztán majd ma vagy holnap kaphatom meg kártyára. (Röpke egy hét.. ezt sem èrtettem, mikor az előzőt lezárták másnap rajta volt a számlán.. ) bár már találtam munkát, de addig is jó lenne ha ez megjönne...
Sziasztok!! Szeretném megkérdezni,hogy ha ma van bérszámfejtés akkor mikor kaphatom meg a pénzem kártyára?? A válaszokat előre is köszönöm!!
További ajánlott fórumok: