Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Sziasztok!
Kérdésem az lenne ha December 23 àn lejàr az álláskeresésim akkor màr nem kapok ebbe a hónapba?
Köszönöm a válaszokat!
Valaszoltok a kerdesemre?
Penteken elfaxoltattam a szamlamaszomat borsod megyebe mrrt kellett az utalashoz es ott azt mondtak hogy mar elvan utalva de meg a penz most sem erkezett meg
Szerintetek megerkezik meg az a penz?
Szívesen kihívnálak egy KUNG-FU harcra.
Én SÁSKA technikát alkalmazom már 36. éve.
Igen, úgy tudom, hogy decemberben megkapjátok a januárit is. Legalábbis így volt régebben. Viszont sokan nem tudják azt miért kapták és januárban is várják majd.
A decemberi 2. utalá után CSAK februárban fognak utalni, ezzel ki is merítve a 3 hónapos járadékok utalásást. Utána lehet kérni az AKTÍV KORÚAK TÁMOGATÁSÁT, az havi 22.800 Forint.
Viszont ebben az esetben kétnaponta hozza a postás, hogy lehet menni közterületre dolgozni. Aki nem fogadja el, attól megvonják ezt a 22.800 Forintot is.
Meg igazabol a kerdesem azokhoz szol akik mar jartasak ebbe a munkanelkuli intezesehez de persze mindenki valaszolhat aki ert hozza
Nos a parom bement intezkedni alairkalta a papirokat stb.aztan mikor folyamatban volt a gepben az intezkedes aramszunnet lett es ebedido akkor mondta a munkaugyis hogy menjen haza mert folyamatban van csak elment az aram majd ha vissza jon befejezi addig o elmegy ebedelni de a parom semilyen papirt nem kapott csak ott irt ala papirokat de azokat sem kapta meg es azota nemment vissza a parom mert kozben dolgozik egy olyan cegnel ahol csak 3hrt utan jelentik be oket addig feketen dolgozik ez nem torveny ellenes
Szerintetek megkapja a munkanelkulit?KOSZONOM ELORE IS A VALASZOKAT!
Sziasztok!
Valóban utalják 20.-án a janúári munkanélkülit?
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?