Motiváló (beszélgetés)
én olyan 75kg körül mozgok, és nekem 57kg lenne a cél, de ha időközben bekopogna a Gólya, akkor a 60-nál is megállok! :)
Köszi csajszik a tippeket!:)A bringa már megvolt 40 perc de még valamit akarok mellé mozogni.Lehet lenyomok pár fekvőtámaszt.Amúgy amikor vékonyabb voltam a karom akkor is erős volt,mindig is zavart:((Meg még a bringát is akarom növelni 1 órára.Most ki hány kg és mi a cél súly?Én 69,5kg és az álomsúly 58-60kg.
Ott a pont, ezt ki kéne próbálni! :):) Köszi a tippet! :):)
Hajrá!
Ne aggódj nekem azt mondja a férjem mikor tornázom hogy ugi-bugi, meg táncika. De segond az a lényeg hogy hozzászokott és nem csesztet.
Megvan a nadrágszíj, hozattam ma a Párommal mindenféle fini zöldséget, gyümölcsöt (szerinte nyúlkaját), ezt eszem ma. :)
A karika és a bringa mellett én még súlyzós gyakorlatokat végzek. Szerintem így teljes a kép. A legtöbb izmomat meg tudom így dolgoztatni.
Könnyű a sima műanyag karika??
Használjátok 1 picit a fantáziátokat!!!
Én vettem egyet, majd megtöltöttem sóval. Így már mindjárt más... és még olcsó is. És ha jól csinálod, akkor igen hatásos! :)
Hát én se nézem hogy mennyit iszok mert a három pohár az sok én mindig palackból iszom azt amennyi lemegy, lemegy :) Én a "börtön tricepsz" gyakorlatot szoktam csinálni. Mikor az ágy szélén háttal támaszkodok tenyér előrenéz. A fekvőtámasz se rosz mert az még a mell,-vállizmokat is formálja.
A napi edzésem 45 perc step padon ugri-ugri és 15 perc has, far, tricepsz gyakorlat.
A kajcsik előtt én is tetolok egy pohár vizet, nah de 3, az nem sok már??? A végén még elkezdünk hápogni! :):) Estére én gyümölcssalit eszek: pl. 1 alma, leöntve egy aktiviával...és igen a napi több mint 2 liter folyadék elengedhetetlen a fogyáshoz! :) Csak így tovább! :)
Hát, karra a legegyszerűbb, bár sok csajszi nem szereti, a fekvőtámasz. Ami nem éppen egy női sport, de sokan azt mondják hatásos. Én egy ideig csináltam, alapvetően ha napi 10-15-t megcsinálsz már az is hatásos... :) Nálam a derék, has, csipő, ezek a nagyon vészes helyek! És én most még csak szoktatom magam a sportosabb élethez, de eddig jól bírom! :)
Sziasztok csajok!
Varmár kitartás a fogakhoz.:)
Tegnap is megvolt az 1 óra edzés. És kibírtam este, és csak répát ropogtattam. Hát nem akkor megy az összes finom kajás reklám a tv-be, hogy b...meg :).De kibírtam. Szóval 1 kg oda. Mivel 73-ról visszaszökött 75-re :( Én sokát próbálkoztam a hirtelen sok edzéssel, de hamar feladtam. Fokozatosan kell növelni az időt meg az intenzitást. Tényleg igaz az a mondás, hogy a kg nem egy hét alatt jött fel nem is egy hét alatt megy le :( sajnos.Kardio mozgást végezzetek minél többet. Ja és sok víz. Tudjátok van az az RFF reklám hogy minden étkezés elött meg kell inni 3 pohár vizet+ a bogyó. Hát akkor már nem is a bogyotól fogysz hanem a sok víztől:)))
Igazad van,nekem volt régen műanyag és elég könnyű.Ki fogom próbálni a gumisat,mert a derekamon van azért jócskán felesleg,na meg a karomon te arra mit javasolnál?
Nekem volt régen tömörgumis, egyrészt nehezebb, ezáltal hatásosabb is, másrészt én próbáltam már sima műanyaggal is, és nem voltam elájulva tőle... :) Annyira könnyű, h igazán kételkedtem az egészben, meg végülis ez mire való??? :)
A hullahopra én is gondoltam,lehet beinvesztálok egyre.Miért jobb a tömör gumis? szioka
Vagyok vagyok, csak épp a nagy "életmódváltásomhoz" bújom a sok sok receptes újságjaimat :))))) Egész jókat találtam és mind szigorúan 400kcal alatti, ami estleg beválik azt mindenképp megosztom Veletek! :):)
Jah, de pl. az egyik kolleganőm férje napi 1 órát steppelt, és lement róla 15kg/3 hó alatt, szerintem az se rossz, a lényeg, h tartós legyen, nem igaz??? :)
Szegény prücsök, de majd csak túl lesz ezen is! :)
Ötlet sportra? Nos én kezdetben bringán nyomom, de múltkor leszedettem az Emberemmel Czanik Balázs - Hasburning-jét, nos azt még nézni is fájó volt, de vmikor nekirugaszkodom és megcsinálom! Jah, de gondoltam hullahopra is, de abból is a tömör gumi fajtát, mert az a hatásosabb, persze a drágább is... :)
Szaisztok!
Én tegnap erőt vettem magamon, és nekivágtam a bringázásnak...hát az első napom nem sikerült vmi jól, kemény 8,7km-t tudtam letekerni, nah de a mai már sokkal szebb 10,2 km/30perc alatt. Tudom ez még mindig elég karcsú, de azért nem rossz.
Úgy terveztem az első 2 hétben napi 30perc tekerés, utána köv. 2 hétben 45 perc, és utána én márt 1 órát tervezem, NAP MINT NAP! Hááát ezt még kimondani is nehéz volt, nemh leírni! :):)
De sajna a karácsonyi örömöm, h nem híztam egy dekát se, szilveszter utánra megdőlt! 3kg jött fel rám, kb 5 nap alatt, ami szörnyűséges, de nem baj, nagyobb lesz a kihívás!!!!! :):) Hisz többől kell fogyni! HAJRÁ LÁNYOK!
Itt vagyok én is,csak a Picikémnek jönnek a fogai,és nagyon nyűgös.:((Éjjel elég sokszor kelünk,úgy sajnálom szegényt.Ma a mozgás elmarad de holnap megpróbálom bepótolni.Már gondolkodtam kellene valami másfajta mozgást is végezni ötletek?
VARMÁR Szindy_ke merre vagytok?
Köszi!
Csajszi hol is az a nadrágszíj? :):):):)
Hajrá!!cupp
Sziasztok! Mendyke, nagyon ügyi vagy!!
Én még ma utoljára dőzsölök, de holnap tartok egy zöldségnapot, utána pedig elkezdem naaagy életmódváltásomat!!! :)
Meglesz az csak fokozatosan kell csinálni. Mert ha nem akkor gyorsan kimerül az ember.
Hajaj, ez ám a KITARTÁS! GRATULÁLOK! :) Mi ma még punnyadtunk, mert jól sikerült a tegnapi esténk a bnőmmel, Emberem ma már elment "pénzt keresni"....de holnaptól én is keményen nyomom a szobabringát! :) Bár én még nem kezdem 1 órával, de célom nekem is azt elérni! Egészségünkre! :))
Jelentem megvolt a mai edzés. Hamár az ünnepek alatt felmentettél :)))
Mindenkinek nagyon boldog új évet!!!!!!! :D
KÍVÁNOK NEKTEK:
12hónap egészséget,
52 hét szerencsét,
365 nap nyugalmat,
8760 óra szerelmet,
525600 boldog percet!!
B.Ú.É.K
Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet! Új esztendő újat hozzon, régi jótol meg ne fosszon. Ki barát volt az maradjon, ki elindult az haladjon. BUÉK 2010!!! :):))))
És ne feledjétek 2010 a MI BOMBACSAJOS ÉVÜNK! :) Hajrá Lányok! :)
Hát igazán nincs mit, ne félj, majd januárban tripláját várom vissza, mármint fogyásban! :):)
Köszönöm hogy kegyes vagy hozzánk :D:D Már nincs is lelkiismeret furdalásom.
További ajánlott fórumok: