Motiváló (beszélgetés)
Ma is tekertem, bár most nehezen ment, mert én gyagyás elfelejtettem, h ide teregettem ki az ágyneműket...így baromi fülledt lett a levegő, még az ablakot is ki kellett nyitnom, hátha benyalok némi hinit :) 3 km után már behaltam, kellett az oxigén! :)
A 2. méregűző napomon vok túl, eddig jól bírom, alapvetően nem vok éhes, de ma csináltam krumplis tésztát az uramnak, és igencsak nehéz volt megállni, h beleegyek, DE NEM!!!! KIBÍRTAM! :) Pedig már szinte szólított, h kostólj meg! :)))) Így mondtam is az Emberemnek, h olyan lett, amilyen, hisz nem kostoltam.. :)
Szokott stagnálni, emiatt ne aggódj! :) Szerintem nekem most hiretelen megindult, de biztos vok benne, h nálam is lesznek ilyen időszakok... :(
De én továbbra is drukkolok, meglesz az álomsúly! :)
hellóka!
Az h lehet? Mióta bringázol?
helloka
mi is 3d-ben néztünk, szép volt! :)
Jól nyomod!! Bravó!!
A reggeli torna valóban jobb, mint a délutni. Na de azért nem szeretné a drágám ha 6-7-ig dübörögne a zene, mikor fél 7-kor kel.:D
Ma nem volt edzés moziba voltunk megnéztük az avatart, már a 3d miatt megérte :)
jah igen, majd elfelejtettem, ma elkezdtem a méregtelenítőmet, eddig egész jól bírom! :) Ráadásul ma reggel ráálltam a mérlegre, és meg is lepődtem: még múltkor (02-án) 75,4-et mutatott az a fránya, ma viszont már 72,9!!!!! :))) tehát megérte szombat óta a bringán nyomulnom! :):)
Ma is rápattanok, aztán egy könnyed vacsi: fél bögre főtt köles+fél bögre csemegekukorica+15dkg savanyú káposzta...
A káposztát szejetem, a kukoricát imádom, kölest most látok életemben először! :)))))
Szóval csak így tovább Csajok! :):)
az tényleg szép, nálam is egy óra a cél! :)
Gratula! :)
Sziasztok!
Hát nem voltam elájulva a tegnapi Fábrytól...pontosabban Sanya jól nyomta, meg jó volt a design center is, de amikor a vendégek jöttek, akkor igencsak ellaposodott a műsor...picivel előbb el is jöttünk...jövő 7 csüt.-ön adják adásba, majd kuksolom, átha látjuk magunkat, bár nem rémlik, h annyira az arconba vágták volna a kamerákat... :)
Mindegy, egyszer kipróbáltuk, de még 1x nem mennénk! :) Pláne így, h azt se tudjuk, kik lesznek a fellépők... :(
Halihó!
Köszi szépen, nagyon aranyosak vagytok, ittam mézes teát, meg eszem sok zöldséget meg gyümit (ez a fogyásnak is használ :D), és már kicsit jobban vagyok.
Hejhó!
MIvel este későn érünk ma haza (fábryzunk) így REGGEL tekertem meló előtt, szóval 5:25-kor a bringán nyomultam, nem vok 100-as az tuti, de mindent a jó ügy érdekében! :)))) Jah, és 100m-el megint többet bírtam! :):)
Sziasztok! :)
Holnap este megmérem magam, bár elég későn fogunk hazaérni, ugyanis most először elmegyünk egy Fábry showre, kiváncsi leszek, de gondban is vok, mert nagyon úgy tűnik, h az esti bringázást, át kell rakno reggelre... :( meglátjuk, remélem összejön! :)
Ahogy elnézem a súlyösszesítőt közel egyet nyomunk, persze kivétel Varmár, aki a "legkarcsúbb" köztünk, kilókban! :):)
Ma is sikerült kemény 200m-el "messzebb" tekernem! A cél 30 perc alatt a 15km, bringás társaim, Nálatok mennyi a mérce km-ben?
Tessék, a szervezetem egy jó kis megfázással tiltakozik a fogyi ellen... :(
Egyébként a mérleg nyelve a 75höz szögezve már 1,5 éve... nekem a 60-63 a cél.