Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Motiváló fórum

Motiváló (beszélgetés)

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
265. sidney_ke (válaszként erre: 263. - VARMÁR)
2010. jan. 14. 20:11
Köszi köszi, igyexem! :):)
2010. jan. 14. 20:10

Sziasztok!

Ma nem fog menni a bringa, mivel megjött és elég görcsölök... :((( bánatomban vettünk kürtöskalácsot, nagyon szejetem...mivel ma elég depis napom volt.... :((( Kiderült egy másik kollegnőről is, h terhes...örülnöm kéne, de nem tudok... :(((( 1 hónap alatt ő a 2. asszem nem várunk febr-ig, előbb elkezdjük a kivizsgásláokat, mert most már csak akkor nyugszom meg :(((( pusza

263. VARMÁR (válaszként erre: 261. - Sidney_ke)
2010. jan. 14. 11:48
Most néztem a mérlegelődet,nagyon szép eredmény 10nap alatt 3,7kg azért volt értelme a gezemice evésnek:))))))gratulálok csak így tovább.
262. mendyke
2010. jan. 13. 19:36

Hát Csaj nagyon ügyes vagy!!

Így tovább!!

261. sidney_ke (válaszként erre: 260. - Mendyke)
2010. jan. 13. 18:23

Én eddig, le kell, h kopogjam szerintem elég jól...legközelebb már csak elsején tervezem mérni magam, h legyen időm ledobni magamról a súlyokat, a mai bringázás máris folytatom...nagggyon elszánt vok!!!

Nálam megnézhetitek a mérlegeléseimet! :):)

HAJRÁ LÁNYOK! :)Pusza

260. mendyke
2010. jan. 13. 14:57
Ki hogy áll a fogyással?Ha terhességről beszélünk akkor már hízok is 5 kilót :)))
2010. jan. 13. 13:05

Hali!

Sidneyke gratula a méregtelenítőhöz!!!

A sikeres babaprojekt titka a spontaneitás.

Nekem a doki szerint hátrahajló a méhem, így elvileg nehezen esem teherbe... Hát csak egyszer nem volt kéznél gumi (és mikulás után 2 nappal voltunk), és "összejött"...

258. mendyke (válaszként erre: 256. - Sidney_ke)
2010. jan. 13. 07:32

HÁt annyira nem volt terveze de ha jön akkor örömmel várjuk :))A suli végéig ugyse akartam várni.

Az egyik barátnőmnek egy év próbálkozás után jött össze.A másik bném hőmérözött és ikrei lettek :D

Szóval összejön a kis pocaklakó ebbe az évbe.

Én is várom ill. nem a mikulást.De ha nem jön össze most akkor azért még ebben az évben elkezdjük a babaprojektet. :)

2010. jan. 12. 20:47

Újra itten! Kiváncsiságból megmértem még bringázés előtt a hőmet (hisz babát akarunk, ilyenkor jó, ha az ember lánya tisztéban van bizonyos belső dolgok működésével kapcsolatban, amúgy reggel szoktam, de mostanság ráálltam az estire is) és elég magasat mértem: 37,5 meg is örültem, h mi a manó, csak nem, így nem is mertem annyira túlzásba a tekerést, csak szép lightosan nyomtam... :) Elvileg hnap nagyon "nem várom" meglássuk...Gyakorlott kismammák Ti anno hőmérőztetek?? Súgjatok már nekünk egy kicsit! :))) Pusza

Jah, és nem úgy ha megjönni készül amit annyira nem várunk, akkor pont fordítva, azaz lejjebb kellene mennie???!!! :)

256. sidney_ke (válaszként erre: 253. - Mendyke)
2010. jan. 12. 17:05

Nem is tudtam, h Ti is babán ügyködtök, ez nekem új! Akkor szurkolok nagyon, h hamar összejöjjön...és már egy kicsit aggódom, hisz tegnap volt a 7. hónap h próbálkozunk, és kezdek parás lenni, h mi van ha... :((( Nem is tudom, mit csinálnék... :((

Nah de nézzük pozitívan a dolgokat, idén összejön, és kész! :))

2010. jan. 12. 17:04

Sziasztok!

Köszönöm szépen a kedves gratulációkat, igazán jól esett! :))) Ma már mindenképp bringáznom kell...bár még azért ott nem tartunk, h hiányzik...de muszáj és kész! :)még ezen a 7en 30 percet nyomok, aztán megemelem 45 perce...hmmm kiváncsi leszek! :)

254. mendyke (válaszként erre: 252. - VARMÁR)
2010. jan. 12. 08:46
Te kihez jársz?
253. mendyke (válaszként erre: 251. - Sidney_ke)
2010. jan. 12. 08:45
Gratulálok, hogy megcsináltad! Nekem nem ment volna.Töredelmesen bevallom, hogy kihagytam a tornát a fogfájás miatt. De ennek is van jó oldala, mert alig tudtam valamit enni. Így a súlyom maradt 74.Ma megyek dokihoz, ha minden igaz holnap már mehet a torna. Mi is várjuk hogy kiderüljön hogy van-e pocaklakó.A drágám már azt mondja hogy nincs mert nem hányom tele a lakást :)) Tiszta optimista a lelkem:D
252. VARMÁR (válaszként erre: 251. - Sidney_ke)
2010. jan. 12. 08:28
Az ilyen vizsgálatot én is utálom de ki kell bírni ez van.Nem kellemes az biztos,de orvosa válogatja van aki tök kíméletesen meg tudja csinálni,de voltam olyannál is aki nagyon durva volt.Akihez járok az nagyon profi ő a főorvos a fiamat is nála szültem.Ügyi vagy nagyon,minden elismerésem a tiéd.Azért biztos nem könnyű 1 hétig ilyen kajákon élni,de túl vagy rajta.Na megyek kel a fiam.pusz
2010. jan. 11. 22:36

Hát Lányok, ma kihagytam a bringázést, voltam du-án nőgyogyinál, és miután belémdugta az a nyavalyást, nemigazán éreztem már jól magam :( Görcsöltem, szerintem meg is fog jönni, pedig nagyon nem vártuk... :(

Végülis 1 nap még nem a világvége, de természetesen ebből nem fogk rendszert csinálni! :)

Hnap reggel mérickélek, kiváncsi vok az eredményre, bár a mai vacsi már igencsak nehezen ment le, a felét meg se bírtam enni...De túl vok rajta, HALLELUJA! :))))

250. sidney_ke (válaszként erre: 249. - VARMÁR)
2010. jan. 11. 12:24

Hellóka!

Igen ma van az uccsó méregűző napom...bár picit csuszásban vok, mert reggel elaludtunk, de épp néztem, tök türhető mára a "menü" :)

Hnapra már kinéztem egy töltött paprikás receptet, nagyon jól néz ki....szerintem még ma nekiállok, hisz hnap újból meló! :( úúúgy nem hiányzott!

Az édesség eleinte nekem is sokat volt a gondolataimban, de mára úgy érzem ellen tudok állni a kisértésnek! :) Gyorsan le is kopogom! :)

Este újabb tekerés, jó lenne túllépnem már a 11,3km-nél mert eddig az Istenért sem ment! :)

Ma du.-án még elugrom nőgyogyihoz, úgyis régen voltam, aztán kérek némi instrukciót a "gyerekgyártáshoz" :))))

249. VARMÁR
2010. jan. 11. 12:17
Én is eszek mindent csak odafigyelek a mennyiségre,kenyeret nagyon keveset inkább konspitz kiflit szoktam.Gratulálok a méregtelenítőhöz én biztos nem bírnám,nagyon ügyes vagy ,hogy ennyire nem ízlett de azért a felét meg tudtad enni.Gondolom a cél lobogott a szemed ellőtt:)Nekem főképp este jön rám az édességhiány nem tudom miért van ez,egész nap eszembe se jut de estefelé ....:(ilyenkor eszek gyümit,v.ritkán édességet.
248. e1641dee25 (válaszként erre: 242. - VARMÁR)
2010. jan. 10. 20:53
Jaaaaj, ennyi meg sem kottyan!!! :D :D
247. e1641dee25 (válaszként erre: 246. - Sidney_ke)
2010. jan. 10. 20:53

Nagyon ügyes vagy, ezzel a méregtelenítővel, úgy látom, azért kell hozzá lelkierő!!!

Biztosan hatásos lesz, csak így tovább! :D

És igazad van, ha eszel, ami jól esik (mértékkel), akkor nem is lesz akkora hiányérzeted, mint ha mindent megvonnál magadtól...

246. sidney_ke (válaszként erre: 242. - VARMÁR)
2010. jan. 10. 18:32

Amúgy én ezt a nagy fogyókúrát étkezés szempontjából úgy tervezem, h ebédre eszek ami jól esik, nah nem pizzát pizzával :) de szerintem ebédre igenis kell a jó főtt étel, és akkor az estét kell kibírni vmi minimálissal...pl. nekem bevált 1 alma natúr joghurttal leöntve...

De az tény, h a napi 5x étkezés tényleg jó!

Nah megyek lassan, mert idő van, tekerni köll! :))

Pusza

2010. jan. 10. 18:28

Sziasztok!

Ma vok túl a 4. méregtelenítőmön, a reggeli írtó sz@r volt: sárgarépa+zeller saláta joghurttal leöntve+2 szelet lenmagos kenyér...nos a gond a zellerrel volt, rájöttem, h utálom! Szó szerint (elnézést) de öklendeztem, annyira nehezen bírtam lenyelni...de a felét így is letoltam! :) És mivel zellerszárat a boltban nem kaptam, maradt a gumó...lehet, h a szárral jobban jártam volna! :))

244. VARMÁR
2010. jan. 10. 16:26
Köszi:)
243. mendyke (válaszként erre: 242. - VARMÁR)
2010. jan. 10. 14:16
Akkor fel is vagy mentve! :))
242. VARMÁR
2010. jan. 10. 11:07

Hellóka!

Hát csajok nem bírtam olyan jó illata volt:))de nagyon keveset ettem és kenyér nélkül.Fél gombócot meg egy kis káposztát.

241. mendyke (válaszként erre: 239. - Sidney_ke)
2010. jan. 10. 10:31
Csak azért is megcsináljuk!!!
240. sidney_ke (válaszként erre: 235. - Mendyke)
2010. jan. 9. 19:10
thx! Muszáj, hisz mindent a nemes cél érdekében.. :)
239. sidney_ke (válaszként erre: 237. - VARMÁR)
2010. jan. 9. 19:10

Én is imádom a töltött káposztát.....húúúh biztos nehéz ellenállni, de MENNI FOG! :)

Egyébként ma bnőztem, és arról dumáltunk, h jó jó lefogyunk, nah de utána megtartani a súlyunkat, szerintem az se lesz piskóta... :(

De ha ennyien akarjuk, akkor igenis megcsináljuk, nem igaz???

238. mendyke
2010. jan. 9. 15:48
Varmár kibirod! Baromi nehéz de a cél lebegjen a szemed elött, hátha elűzi a finom töltött káposztát :)))
237. VARMÁR
2010. jan. 9. 13:10
Remélem már nem sokáig áll a súlyom,mert így elég nehéz.Ma a családnak töltött káposztát csinálok:) de én úgy terveztem már csak gyümit eszek.Jó lenne kibírni ,csak az a baj ,hogy szeretem nagyon.Na megyek csajszik teregetek,utána meg főzés.
236. mendyke
2010. jan. 9. 12:40
Nekem is stagnál, de csak elindul.Hajrá csajok!
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook