Motiváló (beszélgetés)
Sziasztok!
Ma nem fog menni a bringa, mivel megjött és elég görcsölök... :((( bánatomban vettünk kürtöskalácsot, nagyon szejetem...mivel ma elég depis napom volt.... :((( Kiderült egy másik kollegnőről is, h terhes...örülnöm kéne, de nem tudok... :(((( 1 hónap alatt ő a 2. asszem nem várunk febr-ig, előbb elkezdjük a kivizsgásláokat, mert most már csak akkor nyugszom meg :(((( pusza
Hát Csaj nagyon ügyes vagy!!
Így tovább!!
Én eddig, le kell, h kopogjam szerintem elég jól...legközelebb már csak elsején tervezem mérni magam, h legyen időm ledobni magamról a súlyokat, a mai bringázás máris folytatom...nagggyon elszánt vok!!!
Nálam megnézhetitek a mérlegeléseimet! :):)
HAJRÁ LÁNYOK! :)Pusza
Hali!
Sidneyke gratula a méregtelenítőhöz!!!
A sikeres babaprojekt titka a spontaneitás.
Nekem a doki szerint hátrahajló a méhem, így elvileg nehezen esem teherbe... Hát csak egyszer nem volt kéznél gumi (és mikulás után 2 nappal voltunk), és "összejött"...
HÁt annyira nem volt terveze de ha jön akkor örömmel várjuk :))A suli végéig ugyse akartam várni.
Az egyik barátnőmnek egy év próbálkozás után jött össze.A másik bném hőmérözött és ikrei lettek :D
Szóval összejön a kis pocaklakó ebbe az évbe.
Én is várom ill. nem a mikulást.De ha nem jön össze most akkor azért még ebben az évben elkezdjük a babaprojektet. :)
Újra itten! Kiváncsiságból megmértem még bringázés előtt a hőmet (hisz babát akarunk, ilyenkor jó, ha az ember lánya tisztéban van bizonyos belső dolgok működésével kapcsolatban, amúgy reggel szoktam, de mostanság ráálltam az estire is) és elég magasat mértem: 37,5 meg is örültem, h mi a manó, csak nem, így nem is mertem annyira túlzásba a tekerést, csak szép lightosan nyomtam... :) Elvileg hnap nagyon "nem várom" meglássuk...Gyakorlott kismammák Ti anno hőmérőztetek?? Súgjatok már nekünk egy kicsit! :))) Pusza
Jah, és nem úgy ha megjönni készül amit annyira nem várunk, akkor pont fordítva, azaz lejjebb kellene mennie???!!! :)
Nem is tudtam, h Ti is babán ügyködtök, ez nekem új! Akkor szurkolok nagyon, h hamar összejöjjön...és már egy kicsit aggódom, hisz tegnap volt a 7. hónap h próbálkozunk, és kezdek parás lenni, h mi van ha... :((( Nem is tudom, mit csinálnék... :((
Nah de nézzük pozitívan a dolgokat, idén összejön, és kész! :))
Sziasztok!
Köszönöm szépen a kedves gratulációkat, igazán jól esett! :))) Ma már mindenképp bringáznom kell...bár még azért ott nem tartunk, h hiányzik...de muszáj és kész! :)még ezen a 7en 30 percet nyomok, aztán megemelem 45 perce...hmmm kiváncsi leszek! :)
Hát Lányok, ma kihagytam a bringázést, voltam du-án nőgyogyinál, és miután belémdugta az a nyavalyást, nemigazán éreztem már jól magam :( Görcsöltem, szerintem meg is fog jönni, pedig nagyon nem vártuk... :(
Végülis 1 nap még nem a világvége, de természetesen ebből nem fogk rendszert csinálni! :)
Hnap reggel mérickélek, kiváncsi vok az eredményre, bár a mai vacsi már igencsak nehezen ment le, a felét meg se bírtam enni...De túl vok rajta, HALLELUJA! :))))
Hellóka!
Igen ma van az uccsó méregűző napom...bár picit csuszásban vok, mert reggel elaludtunk, de épp néztem, tök türhető mára a "menü" :)
Hnapra már kinéztem egy töltött paprikás receptet, nagyon jól néz ki....szerintem még ma nekiállok, hisz hnap újból meló! :( úúúgy nem hiányzott!
Az édesség eleinte nekem is sokat volt a gondolataimban, de mára úgy érzem ellen tudok állni a kisértésnek! :) Gyorsan le is kopogom! :)
Este újabb tekerés, jó lenne túllépnem már a 11,3km-nél mert eddig az Istenért sem ment! :)
Ma du.-án még elugrom nőgyogyihoz, úgyis régen voltam, aztán kérek némi instrukciót a "gyerekgyártáshoz" :))))
Nagyon ügyes vagy, ezzel a méregtelenítővel, úgy látom, azért kell hozzá lelkierő!!!
Biztosan hatásos lesz, csak így tovább! :D
És igazad van, ha eszel, ami jól esik (mértékkel), akkor nem is lesz akkora hiányérzeted, mint ha mindent megvonnál magadtól...
Amúgy én ezt a nagy fogyókúrát étkezés szempontjából úgy tervezem, h ebédre eszek ami jól esik, nah nem pizzát pizzával :) de szerintem ebédre igenis kell a jó főtt étel, és akkor az estét kell kibírni vmi minimálissal...pl. nekem bevált 1 alma natúr joghurttal leöntve...
De az tény, h a napi 5x étkezés tényleg jó!
Nah megyek lassan, mert idő van, tekerni köll! :))
Pusza
Sziasztok!
Ma vok túl a 4. méregtelenítőmön, a reggeli írtó sz@r volt: sárgarépa+zeller saláta joghurttal leöntve+2 szelet lenmagos kenyér...nos a gond a zellerrel volt, rájöttem, h utálom! Szó szerint (elnézést) de öklendeztem, annyira nehezen bírtam lenyelni...de a felét így is letoltam! :) És mivel zellerszárat a boltban nem kaptam, maradt a gumó...lehet, h a szárral jobban jártam volna! :))
Hellóka!
Hát csajok nem bírtam olyan jó illata volt:))de nagyon keveset ettem és kenyér nélkül.Fél gombócot meg egy kis káposztát.
Én is imádom a töltött káposztát.....húúúh biztos nehéz ellenállni, de MENNI FOG! :)
Egyébként ma bnőztem, és arról dumáltunk, h jó jó lefogyunk, nah de utána megtartani a súlyunkat, szerintem az se lesz piskóta... :(
De ha ennyien akarjuk, akkor igenis megcsináljuk, nem igaz???