Motiváló (beszélgetés)
Egyébként néha én is magamba fodulok, de ez mindenkivel megesik, nem szabad persze túlzásba vinni, hisz mindig van megoldás, akár így, v úgy, de valahogy lesz!
Az én esetemeben pl, h lefogyok, h majd szép kismama lehessek! :):):)
pedig ma vettem 2 sütis könyvet a kolleganőmnek, és épph nem csurgott a nyálam a képekre...hihetetlen milyen jó sütik vannak benne, oooooh jaaaaaaaaaaaaj :)
A párommal lakom budapesten.A családom vidéken majdnem 300kmre laknak:( én is keveset tudok velük talizni,beszélni,de soha nem érzem magam magányosnak,igaz néha van ugy,hogy beszélnék valakivel,és olyankor felhivom unokatesomat és jol kibeszélünk mindent,de álltalába a párommal mindent meg tudok beszélni,nagyon jól kifogtam ritka az ilyen pasi mint az én párom,ezért nagyon meg is becsülöm.Szoval a magányhoz vissza térve ha szeretnél beszélni valakivel nekem nyugodtan leirhatod a bánatodat:( és ha tudok segitek.puszi
sok sikert hozzá:)legyél mindig ilyen lelkes,és motiváljon a sexi ruha:)
Nah megjöttem...
annyi mindent kell még itthon csinálni, és még mindig nem bringáztam... :(
Oké, talán én is leszek... Pussz! :)
( csak egy megjegyzés: A szervezetben a zsírégetés kb 30 perc mozgás után indul be, így érdemes kicsit tovább csinálni.)
Most lépek csajszi, de később leszek! pusza
Most olvasom, hogy még fogyózni is lehet vele...
Oks, ma tornázom is végre, pontosabban bringázok egy fél órát, hisz tegnap az is lemaradt, az első napomon, ez ám a lelkesedés! :)
Nah de nem adom fel! Akkor is lefogyok! És igen, én is akarok sexy göncökben járni! :)
Biztos kevésbé, mint a csoki :)
De valamennyire biztosan hízlal a szénhidrát tartalma miatt. De ha nem ettél bel őle sokat, akkor sztem nincs miért aggódnod... :)
sziasztok Lányok!
Üdv pinkdreams!
Szerintetek a pattogatiott kukorica mennyire hízlal? :) Csakmert párom tegnap kitalálta h menjünk moziba, és hát mozi nem lehet a nélkül...ettem belőle, nah de csak mértékkel! :)
Gondolj arra, hogy ha már nem lesz gond a súlyoddal, akkor eheted a kedvenc kajáidat (persze mértékkel!!!) :D Talán ez is segít. De biztosan találsz a diétádnak megfelelő finom recepteket...
Tudod, azért vagyok gyakran levert, mert rámtör a magány. Jól kijövök a Párommal, de barátaim nem nagyon vannak...elég zárkózott vagyok. Ráadásul, amikor ideköltöztem a Páromhoz, mindent ott kellett hagynom, családot, barátokat, ismerősöket. Persze lehet tartani a kapcsolatot, de 90 km azért sok. Itt meg még nem nagyon sikerült ismerkednem. Nem nagyon van kivel beszélgetni.
Na mindegy, jövőre suliba szeretnék járni, majd akkor, talán sikerül barátokra lelnem.
spagettit föztem,husika és sajt nélkü,:( az volt az ebéden és az lessz a vacsim is.Remélem az elszántságom,nem fog elmulni,mert én is tudok nagyon lusta lenni:) és nagyon szeretem a finom kajákat,amienk nagyon nehéz ellenálni.Miért szoktál szomoru lenni?mindenkinek vannak rossz napjai,de ugy érzem neked sokkal több van:( mi a baj?
Hát igen, így mindig lehetne friss, finom, a saját ízlésünknek megfelelő kenyér...
Lehet, hogy igazad van a névvel kapcsolatban, de most elég hosszú ideje "jól vagyok". :) Meg most macerás lenne más néven regisztrálni újra... :D
A kenyérsütő tényleg nagyon jó dolog. Mi is csak saját sütötte egészséges kenyeret eszünk.
Más téma
Szomorú! Ne legyen ez a neved! Mert akkor a hangulatod is mindig szomorú lesz. Bevonzod így a szomorúságot.
:) Kértem, hogy reggel hozzon nekem reggelit. Erre hozott 2 hatalmas buktát, és 2 kakaóscsigát... Nekem. Reggelire. Hát hogy fogyjak így le?!?! :D
Én most nyúzom a páromat, hogy vegyünk egy kenyérsütőt. Szeretnék mindenféle "egészséges" kenyereket sütni :) Szükségem van rá, mert szeretem a kenyeret, de felénk nem túl nagy a választék, így mindig marad a fehér:( Ha megkapom a kenyérsütőt, az egy nagy lépés lesz az egészségesebb életmód felé...
Nagyon elszánt vagy :D De ez kell hozzá. Így biztosan sikerülni fog! :)
hát kell hozzá fantázia az biztos,de az internet nagyon sokat segit,pénteken volt a mérlegelésem akkor voltam 79kg ma megint megmértem magam a munkahelyemen és 78kg mutatott a mérleg,ha igy haladok tovább akkor remélhetöleg karácsonyra legalább 72kgra lefogyok,most uj eröt kaptam,hogy a párom,megdicsért,hogy már látszik rajtam a fogyás:) hisz én azt akarom,hogy büszke legyen arra,hogy szép mennyasszonya van,igaz szerintem igy is elég büszke rám,de nekem szükségem van arra,hogy én is meglegyek elégedve magammal,és igen is nem törödök bele,abba,hogy nem vehetek fel sexi ruhákat,lefogyok mert azt akarom....olyan jó,hogy eltudok nektek mondani mindent:)
Nem lehet könnyű ez a 90 napos... Kell hozzá fantázia, hogy ne legyen egyhangú, igaz?
Köszönöm:)Megteszek mindent,hogy lefogyak,de van nekem is olyan napom,hogy legszivesebben mindent felfalnék:(,mint tegnap:) a mai napom az elég jó,14orakkor ettem rizses lecsót,meg ettem 17 orakkkor is,megint rizses lecsót és ennyi:)holnap szénhidrát napom lessz.gözöm sincs mit kéne fözni..puszi mindenkinek:)
Én is megyek, mert megjött az Ember :)
Pusz :D
nagyon helyes, nem szabad abbahagyni a tanulást! :):)
Most lépek lépek, lejárt a munkaidő, vééégre!!!! :)
Pusza, folyt.köv vmikor!
Ja, és talán Nektek annyi előnyötök van, hogy maximálisan fel tudtok készülni a Pici érkezésére... Nekünk 4 hós kapcsolatba "pottyant bele", se lakás (pici albérlet), se semmi, én suliba jártam... Szóval rémület volt. De most már minden oké, párom hál'istennek normálisan kezelte a dolgot, lakásban még elférünk, s jövőre megint tanulhatok. :)
köszönöm szépen az ajádékocskát! :):) ki se merem bontani... :)
További ajánlott fórumok: