Motiváló (beszélgetés)
Na, ma nekiestem a "vésztartalék-aranytartalék" táblás étcsokinak nagy lehangoltságomban.....és 3 kockánál többet NEM bírtam megenni!!!
Ez igen meglepett.. .. :D
Megvolt az 1 órás torna, holnap kizárólag álló munkát végzek :D:D:D
Reggel felkelni, gratulálok!!!!!
De jó, hogy újra bringázol!!!
Ügyi vagy:D
Mindegy, mennyit, csak csináld!!!
Hidd el, ha kitartasz, meg lesz az eredménye...
Hejhó!
Megtört a jég! Avagy ma végre rászántam magam a bringázásra.... főleg miután reggel ráálltam arra a nyomorék mérlegre... :(((( Hát igen, felszedtem pár kilót, hüp hüp....és visszaálltam a 30 percesre, mert szerintem túl hamar fogtam neki a 45 percesnek, sok volt az még nekem, hisz évekig egyáltalán nem mozogtam! Szóval Csajok még van remény!!!!! :)))))
Szia! Szerintem ez érthető, nem tudom, ki hogy van vele, de ebben a csúnya időben nekem még felkelni sincs kedvem...
Szóval ne aggódj, biztosan hamarosan újra beindul a lelkesedésed!!!
:)
Sziasztok!
Hát Csajok, én nagyon le vok maradva Tőletek, nem megy mostanság a bringa, egyszerűen nem visz rá a lélek, h felmásszak rá... :((( Ez annyira gáááááz, pedig olyan jól indult, nah majd igyexem összeszedni magam, oks?
Pusza Nektek!!!
Megértelek... Engem is lenyom ez a rossz idő, meg szerintem majdnem mindenkit.
Jöhetne már egy kis enyhülés... :(
Kitartás!
Hellóka!
Csajok nekem tegnap olyan rossz napom volt,egész nap fájt a fejem türelmetlen voltam ami abszúlút nem jellemző rám,hozzáteszem ettem.Csináltam túrós csuszát.Szerintem a rossz idő meg hogy nem tudunk úgy kimozdúlni a picikémmel.De ma eldöntöttem egy jó nagyot sétálunk mindkettönken jót tesz remélem.puszi
Én is szeretnék "elfelejteni" enni...:)
De nem akar sikerülni:(