Motiváló (beszélgetés)
ha lenne egy csodás munkahelyem, nagy gázsival, szerintem nem is siemrném azt a fogalmat, h stressz... :)
A méregtelenítőt meg 07-én kezdem, már most szóltam, h szabin leszek! :):)
hali!
Én a decembert még hanyagolom, karácsony körül képtelenség bármi megvonást tartani... :((( sajna! :):)
mennyit is dobtál le eddig?
Sziasztok!
Nagyon enni akarok csokit, nem tudok tanulni sem, de itt vagytok, és már csak azért sem eszem.Ki fogom bírni. 5 óra után már nem eszem és vizet iszom. Ti hogy bírjátok?
Hali! Mendykének igaza van, nem szabad stesszelni, lehet, hogy pont akkor jön össze a Baba, amikor nem is számítasz rá :)
A méregtelenítő nem hangzik rosszul, egészen tarthatónak tűnik, sok sikert hozzá!!! :)
Köszönöm szépen a bíztatást, én is tudom, h a mh.-i gondok nem tesznek jót a fogantatásnak, de bármennyire is az ember próbálja magát távol tartani a stressztől, az jön magától... :(
Meglátjuk, mindenesetre a fogyás az elsődleges most, meg a jogsi, aztán a fogászatot is elkéne már kezdeni, tehát teendő akad bőven, és ezért sincs időnk a babán gondolkodni, h már megint miért is nem jött össze! :) Szóval nem aggódom, de a lelkem mélyén reménykedem minden hónapban, h hátha most... :)
Hali!
Köszke a szurkolást, szerintem megvan, de jövőhéten kiderűl.
A babuci témához annyit tudok hozzászólni, hogy egy ismerősömnek is nehezen jött össze és mikor a férje otthagyta a munkahelyét , akkor összejött a babyke. Valószínű a stressz volt az oka. Tudom könnyű ezt mondani, de ha nem stresszeled magad rajta meg nem "görcsölsz" akkor sikerül az. Sikerülni fog! Koncentrálj a fogyásra és hipp-hopp beköszönt a pocaklakó! Szívből kívánom neked, hogy így legyen. :)))))
Köszönöm szépen a Gólyácskát! :):)
Most léptük már át a 6 hónapot a próbálkozással...:(( sajnos...de mostanság annyi felé kell figyelni, h időnk sincs a Babucira koncentrálni, pedig nagyon jó lenne, hamár megérkezne, legalább egy pozitív tesztecske formájában! :)
:) Ari...de Neki biztos tetszel úgy, ahogy vagy :)
Nekem egyik diéta sem jött be, így próbálok kevesebbet és egészségesen étkezni, és minél többet mozogni. Meg emelgetem a 12 kgs Kisfiamat :)
Hali!
Van mikor rendes, és segít. Na de tegnap is este megkérdezi megyek-e vacsorázni, jelzem nem update 1-es vacsiról van szó :) Ilyenkor ártatlanul néz , közbe kuncog Te melyik diétát csinálod, ha csinálsz?
Hali!
A mandarin szupi!! :) És a Párod együttműködik Veled?? Mert az enyém tegnap este beállított egy vödör csokis nápolyival... :( Hát így nem lehet.... :( Én is 75 kg vagyok, 62-63 a cél. Messze van még...
És azért néha van időd mozogni? Az nagyon fontos lenne...
Hellóka!
Mivel próbálkoztál eddig?
Szia!
Én még nem annyira babára hajtás miatt akarok lefogyni , de ez sem elhanyagolható szempont. Szurkolok neked!! :)
Hellóka!
Igen nekem is olyan 15kg-tól kellene megszabadulnom, és én is durván akörül mozgok jelenleg mint Te most! :( Mi babára hajtunk, ezért is lenne jó, elötte ledobni, mert én max. ennyi kilóval szeretnék elmenni szülni...nah de hol van az mééééég! :)
Szia!
Most nyomom a mandarint , így télen anyósom mindig meglep minket vele. Bevontam a férjemet is , hogy segítsen és ne kínálgassa a csokikat meg ne csináljon gyertyafényes vacsikat, mert akkor kiborulok. Hétfőtől nem ettem csokit meg estére szénhidrátot, de tegnap bekattantam és ettem csokit. 15 kg kellene lefogyno most 75kg vagyok. Ülő munka, és ugyanannyi kaja, mint mikor itthon dolgoztam. Te hogy haladsz? üdv és kitartást!!
Sziaaa!!!
Tényleg jól eltűntél... Jó, hogy újra itt vagy!!! :) Igazad van, iszonyat nehéz ilyenkor fogyni, én főleg a karácsonyi "zabamaratontól" félek... :(