Motiváló (beszélgetés)
Szomorú, mert kicsit (eléggé) pesszimista alkat vagyok, és sokszor érzem magam depisnek...
Most éppen nem! :)
Nagyon vigyázni kell babavárás előtt/közben a testsúlyra, nagyon meg tudja viselni a szervezetet. Én sajnos 20 kilót híztam terhesség alatt :( A végén már nagyon fájtak a lábaim...
Hellóka!
Miért ilyen szomorú a neved??? :(:(
Amúgy igen, én is úgy vok, ha most nem tudom magamról lepasszolni a pluszkilókat, akkor megette a fene... :(
Nekem is ez az egyik fo motivaciom, jovo ilyenkor szeretnek teherbe esni, addig meg le kell adnom 20-22 kilot. Mar lement olyan 15 :)
Nem kezdhetunk igy neki a terhessegnek!!! :)
Szerintem jó gondolat, hogy baba előtt le akarsz adni a súlyodból!!! Én vagyok az élő példa, hogy utána SOKKAL nehezebb! Terhesség és szoptatás alatt egyébként sem lehet fogyózni, baba mellett meg az embernek kevés energiája van ezzel foglalkozni...
Kitartást és sok sikert kívánok!!!
Sziasztok!
Nekem is le kellene adnom 15 kilót, terhesség alatt igencsak feljöttek a zsírpárnák :(
Már fél éve "fogyózom" :( , időről-időre "belelkesülök",de ez sajnos csak kb 2 hétig tart. Nekem nem jött be egyik fogyókúrás módszer sem, mert ha valamiről le kell mondanom, akkor egy kínszenvedés az egész... és persze rövid ideig bírom ki.
nem gondoltam, h még vannak ilyenkor errefelé...
nah hát akkor HAJRÁ mindkettőnknek, ill. azoknak akik mostanság belevágtak, v már folyamtban vannak egy diétában...:):)
Remélem azért majd beszámolsz a fejleményekről? Szeretném.. :)
igen, elég intenzíven bringáztam itthon, szóval jó volt...de még is abbahagytam...na de most!
Ma lemértem magam, minden téren: súly, csipő, mell, derék, (még vádlit is) ugyanis múltkor emiatt nem tudtam magamnak egy csizmát venni a vádlim miatt... :(
Szóval hnaptól nekiállok megint, de most vmi sajátságossal! :) Odafigyelek mit eszek, napi 5x étkezés, éás mellette heti 3x mozgás, meglátjuk meddig bírom.... :):) De most elég elszánt vok...csináltam is egy pár képet a mostani magamról, és hnap szépen kinagyatom és kitapétázom vele a kecót, h motiváljon, nem ILYEN KÖVÉR AKAROK LENNI! :)
hát igazából még nem tettem le egyik diéta mellett sem a voksomat, talán a 90 anpost bírtam, de azt is csak 6 hétig, nagyon egyhangúnak találtam...de tény, akkor lement 6kg, aminek piszkosul örültem, persze azóta már rég vissza is jött...
Amúgy én is megiszok 2dl vizet kaja előtt, mert én is azt hallottam h telit, így nem akarunk annyit enni, HURRÁ! :)
szia!
Én is pont 15 kg-tól szeretnék megszabadulni! És olykor lusta is vagy fáradt vagyok mozogni
Sziasztok!
Olyan emberkék társaságát várom, akik nagyon nehezen tudták/tudják rávenni magukat egy újabb fogyókúrába, hisz hamar feladják, mert elszáll az ihlet, v egyszerűen lusták az egészhez.
Magamról csak annyit, h ugyan babát tervezünk 2010-re, de előtte igencsak meg kellene szabadulnom kb. 15 kg-ot, mert utána még nehezebb lesz!
Köszönöm :)