Motiváló (beszélgetés)
Hellóka!
Mivel mindenkit "feloldoztam" így Karácsony előtt, így egyáltalán nem gond.. :):)
Én már várom az újévet, elterveztem jó pár dolgot, meglátjuk, h fognak elsülni... :)
Sziasztok!
Nekem jött fel pici. :S ez van. nadrágszíj elmélet... :))))))
Nah gratula Neked is! Ügyi vagy!!! :)
Amúgy vicces, így még nem vártam a januárt, mint most, szó szerint fel vok spanolva, h húúú meg haaaa, és belevágok, már el is terveztem, h azon az 5 napos méregtelenítőn, szépen megcsinálom a nagytakarítást, karácsony előtt semmi kedvem nem volt, így most bepótolom, így legalább a figyelmememet is elterelem a kajálásról! :)
Sziasztok, remélem mindenkinek úgy telt a karácsony, ahogy szerette volna!!!
Nekünk, jól telet, RENGETEGET ettem, de nincs bűntudatom, januártól meghúzom a nadrágszíjat (úgyis kevés lesz a pénz, he he)...
Hellóbello!
Én tegnap már túlestem a mérlegelésen, és meg is lepődtem, mert nem híztam! Yeeeeeeeeeees, pedig én is jó pár sütit letoltam, a szaloncukorról nem is beszélve... :)
Sziasztok csajok!
Hogy teltek az ünnepek?Mérlegre még nem mertem állni,majd holnap reggel.Remélem azért meg tudtam tartani a súlyom.Azért lecsúszott jó pár süti.Utána volt egy kis bűntudatom,de hát karácsonykor se egyek egy kis nasit:))Anyukám olyan finom bejglit csinált nem lehetett kihagyni.Szép ajándékokat kaptunk majd holnap írom hogy mit.Megyek a picurt fürdessük.pá
Sziasztok fogyózók!!! :)))
Békés Boldog Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
Sziasztok!
Én ezennel feloldok Mindenkit, h szabad a nassolás, persze csak mértékkel, aztán ünnepek után felfrissülve, vagy éppen totál szétesve folytathassuk/újrakezdhessük a "hogyan legyünk Bombacsajok" c. szuperprodukciót! :):)
De addig is Mindenkinek Nagyon Boldog Meghitt Súlytartós Karácsonyi Ünnepeket kívánok! :)
Az újév még odébb van, addig még úgyis jelentkezem!
Pusza Lányok! :):)
Na de ennyi fini kaja mellett ??!! :D :D :D
"HÚSZ PERC" MÚLVA KARÁCSONY!!! :D :D
Sziasztok lányok!
Bocsi,de most nem nagyon tudok jönni,sok dolgom van.Karácsonyi készűlödés,ajándékok csomagolása,lotás -futás van egész nap.Én azért megpróbálom betartani a diétámat nem biztos ,hogy sikerül.én annak is nagyon örülnék ha ünnepek alatt tartanám a sulyom.Ti ,hogy vagytok?pusz
Helló!
Nagyon drága vagy hogy begépelgetted nekem a méregtelenítőt!! köszke!!
Gyógyulj meg itt még kari elött. Tornázom én azzal nincs baj csak utánna ne tömném meg a bucimat mindennel :s:S
Ezt a méregtelenítőt képtelenség megcsinálni az ünnepek kellős közepén :D:D:D Értem ,hogy miért várod meg a janurt :D:D:D
Köszi köszi, már csak 1 nap meló, azt már fél lábbal is kibírom!
Ezen a pár napon már nem múlik a fogyókúra, Húsvétra már csini csajok leszünk!!! :)
Szeeegény, jobbulást! Azért jobb let volna, ha nem kúrálnod kell Magad az ünnepekkor, hanem mondjuk bármi mást csinálni...
Beláttam, hogy Neked van igazad, s ilyenkor lehetetlenség nem enni úton-útfélen, így felfüggesztettem a "fogyi-projektet" januárig.
Akkor úgyis meg kell majd húzni a nadrágszíjat... :S
Nagyon jól nyomod Csajszi, csak így tovább, remélem én is egyszer majd ezzel büszkédkedhetek, h napi 1 óra edzés...Ki tudja... :))
Jah igen, és "olvasom" jól sikerült a buli! Helyes!
És a 30.-at akarom szépen megünnepelni, minusz 15kg-val, legalább! :)
Sziasztok Leányok!
Ki h van? Én dáthásan.... :( tök jó így melózni, már alig várom ezt a 4 napos ünnepet, majd igyexem magam jól kikúrálni... :) Én még csak most vadászom össze a Xmas menüt...lehet, h bepróbálkozom a beiglivel, bár még sose csináltam...talán most! AMúgy meg alig várom a 7-ét, amikor is nekivágok a méregtelenítőnek!!!! :)
Mindent a cél érdekében! :D:D
A héten csütörtök kivételével mindennap edzettem egy órát. :))) De a kilóim nagyon szeretnek engem. :S
Ma megyek partyzni, mert már sokkot kapok ettől a sok tanulástól!
Kellemes hétvégét!
Pusz