Most vajon igen vagy nem...? (beszélgetés)
Terhes vagy a kártya szerint, ez biztosan kb február 10-e körül fog kiderülni. De 3 hónapon belül biztosan mutatja a kártya a terhességet. Munkahelyeddel és pénzügyekkel kapcs problémák voltak. Apukádnál vagy egy idősebb férfi családtagnál kisebb betegség áll, depresszió szerű, nem vészes. Kisebb összezördülés a pasiddal is volt, de megoldódott. Minden rendben!
Ez írta nekünk Nyuszika amikor kártyát vetett, és tök igaza volt...:D
Hogy vagy Nyuszi? Vannak tüneteid? Remélem nem fog megjönni :D
Barbi, Lindus, veletek mizujs?
Köszönöm szépen, és mind jellemző.
Az lehet, hogy a férjem fog utazni illetve bejárni és nem én? Egyenlőre én itthon vagyok.
A férjemnek van kilátásban munka,ahova majd be kell járnia.
Hasznos volt,köszönöm :)
Linduskám, ezt mondja a kártyád:
már régebb óta szeretnél kisbabát. A kapcsolatod nem a legstabilabb mostanában. van egy pénzes pasi, akivel januárban taliztál, az jónak tűnik. Van egy nem túl gazdag idősebb férfi, ő vágyik rád, de neki van felesége, akit ott akar hagyni.. A hűségben csak reménykedsz egyelőre és ez sajnos eléggé megviseli a lelked. Áprilisra mutat a kártya egy olyan pasit, akivel alapíthatnál családot, de ő nem karmikus, tehát nem lélektársad. Úgy érzem a kártya alapján, hogy még várnod kellene a babucival. ha eljön az igazi pasi, azt pedig érezni fogod.
Remélem neked is tudtam valami hasznosat mondani!
Puszi neked is!
helló :)
Kitettem a kártyád :)
Pár hónapja aggodalmaskodtál a kapcsolatotokon egy picikét (feleslegesen, mert minden rendben a kapcsolattal). Ezek inkább ilyen tudatalatti kis aggódások voltak. Egy idősebb hölgy, aki már nem él (rokon) segít neked fentről. Van egy pasi, aki táplál irántad érzelmeket, de ez csak plátói. ő akarja, te nem.. Február elején jön egy kis pénz, vagy már jött is :), február végén picit kiakadsz valamiért a pasidra. Sokat utazol, ami valakinek nem tetszik, azt sajnos nem látom, hogy férfi vagy nő. Az utazás téged is kimerít, de a pénz miatt döntöttél mellette. Márciusban találkozol a családoddal. Foglalkoztat a baba téma, de nálad egyelőre vágy szinten jelenik meg a kártyában.
Remélem tudtam valamit segíteni Neked!
Pusszantás!
Szép napot!
Nálunk nincs semmi újdonság.Unalom...
Sajnálom Nyuszi. :(
Magadnak miért nem dobsz kártyát? Én biztos csinálnék ha értenék hozzá :P
Nálunk nincs semmi ujdonság, pihenünk :)
remélem én is, hogy igazad lesz!
olvass bele a naplójába, a 66. hszólás! :)
Nyuszi én azt majd később, :)
én is azt érzem...de van eg-egy pillanat, amikor meg azt hogy igenis van....áh...mindegy, nincs és kész...ez van
Áááá már nem tesztelek. Sok volt.. :) megvárom a 21-ét, aztán akkor úgyis eldől, de most úgy érzem, nincs baba
Én is közben megfuttattam a kutyikánkat
Nyuszi igen...
ahogy érzed... de ne tesztelj többet szerintem, legalábbis addig semmiképp, ha nagyon nem bírod, inkább egy - másik - doki...
bocsi, ancsy naplóját olvastam azért nem voltam!
ha jól nézem neki 61. napon lett +..?
Nyuszi én is így vagyok vele.... am. írtam pár dokinak mailben, leírtam mi történt...és mind mást válaszolt, aki eddig visszaírt!!!
-nem érti miért áltatlan/tak babával h a teszt - tuti nem, és ne szedjek semmilyen gyógyszert-(mérget), ő nem is érti miért adták, nem adott volna, szte hagyjam abba és ha babát akarok csináljam és kész
-kisterhesség volt és ha abbahagyom a duphit bőséges mesi lesz
-bármi lehet, ő nem tud hozzászólni, vizsgálat kell
nnna???
ja ja, inkább, mintha csak a csík helye lenne...
nincs baba, már régen sötét csíknak kéne lenni
szijja...pipettás gabriel?
Nyuszi mintha...de annyira halovány h az tutti de tutti n em az
teszteltem: gabriel-lel
én negatívnak látom
barbi neked is volt rajta 20 perc után egy halovány csík? ez utóreakció lehet, mert 10 percig hófehér volt
szerintem felfáztam, állítólag akkor van halvány poz teszt
További ajánlott fórumok:
- Na most vajon mit szokás tenni..?
- Lelkileg bántás? Vajon most melyik félnél?
- Gyerektéma pasiszemmel, avagy most: igen vagy nem?
- Vajon érdemes lenne mostanában turkálót nyitni? Vagy annyi van, hogy a gondolatát is felejtsem el?
- Most 15-én lesz 3 hónapja, hogy nem fizet gyerektartást a volt férjem. Fel lehet jelentenem és ha igen akkor hol? Bíróság vagy gyámügy?
- Vajon most akkor Ő hiányzik, vagy az, hogy legyen valakim?