Most vajon igen vagy nem...? (beszélgetés)
én is így jártam most
volt egy halvány poz tesztem vagyis vagy 3
és elmentem bhcg-re és ott is kimutatták a hcg-t
sajnos ahhoz már kevés volt, hogy baba legyen, de biztos, hogy volt
én is túl korán teszteltem
nem szabad
köszi :)
én is így gondolom,. szintén nagyon ki tudok bukni egy neg.-tól...
mikor érdemes tesztelni szerinted?
Judit nagyon sajnálom!!!
nekem nem volt sosem ilyen nagy késés, rám nem jellemző
milyen folyás, fehéres?
az előjelek miatt ne szomorodj el, általános tapasztalat - nálam is így volt amúgy - hogy menszihez hasonló tüneteket produkáltam, holott már babás voltam.
De ha picit zavaros a ciklusod, akkor várj még pár napot, és csak utána tesztelj.
Hidd el, ha valaki babát akar, nincs rosszabb érzés egy egycsíkos teszt láttán. :( Én is nagyon elkámpicsorodtam, aztán tessék, mégis baba volt, csak túl türelmetlen voltam és korán teszteltem.
Te ne kövesd el ugyanezt a hibát, csak magadnak teszel jót, ha picit vársz még. :)
én a 27. napon teszteltem pozítívat, de már előtte öt nappal tudtam, hogy ez a ciklus más lesz - bent melegem volt, kezem-lábam fázott, mellbimbóim kint voltak folyamatosan, a hőm magasabban volt a szokottnál - ilyenek
sajnos tegnap spontán elvetéltem, nem maradt valünk:(
szia attól függ
nekem szokott 10-15 napo is késni
nálam sajnos ez normális
menszi elmaradása után jelentkezhetnek a tünetek, bő folyás, sötét mbimbó udva, mb érzékenység
fáradság és társai
Attól függ, mennyire pontos amúgy a ciklusod?
Én csak a 35. napon (vagy a 36.? már nem emlékszem) teszteltem pozitívat, előtte csak negatív volt.
További ajánlott fórumok:
- Na most vajon mit szokás tenni..?
- Lelkileg bántás? Vajon most melyik félnél?
- Gyerektéma pasiszemmel, avagy most: igen vagy nem?
- Vajon érdemes lenne mostanában turkálót nyitni? Vagy annyi van, hogy a gondolatát is felejtsem el?
- Most 15-én lesz 3 hónapja, hogy nem fizet gyerektartást a volt férjem. Fel lehet jelentenem és ha igen akkor hol? Bíróság vagy gyámügy?
- Vajon most akkor Ő hiányzik, vagy az, hogy legyen valakim?