Most vajon igen vagy nem...? (beszélgetés)
Szia, drukkolok, hogy minden rendben legyen :)
Bár sajnos, úgylátom mintha véknyodna a méhnyálkahártya, először 28 utána 17 mm. Talán volt valami, de már eltűnő félben van, nem lehet? Viszont a méhed mégis nő, ez viszont meg ellentéte. Nem tudok mit mondani...
Barbi, találj egy jó dokit és menj el hozzá ;)
Veled együtt izgulok, hogy mi lesz :)
sziasztok...bocsi...a 2010 jan febr. ban írtam le... :)
nnna a méhem egyre nagyobb jan 26 óra, 62ről indult és már 70 avgy 72 volt asszem...most nincs előttem a papír...
1jén hétfőn dg: terhesség, bizonyított
a méhben a cavumot kitöltö 28mmes endometrium
pénteken: grav-ra utaló nincs, 17mmes endometrium...na?
Csináltál megint tesztet? Honnan vagy ilyen biztos benne?
Ha így is van, majd legközelebb sikerül :D
Háát max a hülyeségem tünete :D
Sztem most nem jött össze a babóca. Jan 9 óta már totál poz tesztnek kéne lennie. De nem keseredtem el ám :D majd legközelebb. barbikánknak azért szorítok nagyon! Várom a leleteket.
Hát az ingerlékenység is egy tünet ;P
Szedjél magne B6-ot, az nyugtatja az idegeket :D
Szép estét mindenkinek!
sziasztok!
na megszereztem az eddigi leleteimet
Hát az nem túl jó hír. Remélem semmi komoly.
Te mit dolgozol?
köszi, mi jól.
Bálintnak nincs a héten suli, így pihizünk. Énsem tudom ki lehet a plátói szerelmes.
Sziasztok!
Köszi Nyuszi a kártyavetést, most kutakodom az emlékeimben a januári gazdagabb pasi után :)))
Amúgy hogy vagytok?
szilvi köszi :)
Nyuszim nekem is!...
Reggel ébredek, semmi, 1-2 perc eltelik, érkezik is a hányinger...
Szia Nyuszi, ez azért nagyon biztató ;D
Már nagyon várom, hogy letisztuljon mindkettőtöknek és a baba ott lapuljon a pocakban.
Igen, a bejárás nekem sem tetszik, de bízom benne, hogy nyáron át tudunk költözni. :P Remélem sikerül.
különben én is zabálós vagyok már egy ideje... pedig marhára nem lehetek éhes, meg a gyomrom is sokszor éjjel, késő este...
először nem értettem, mi az, valami hányingerszerű, de nem teljesen az, éhes lehetek... másnap bekajáltam, nem lehetek éhes, és mégis...
én nem hinném, h beképzelem, bebeszélem, mert mikor nemrég totál lemondtam a dologról, akkor is voltak a tünetek...és azon kaptam magam hogy már megint, pedig egyáltalán nem foglalkozom vele, és nem vagyok terhes, stb...
jajj drága Nyuszikám...nekem január 3., ha...
aaaaaaannyira hátha igaza lesz a kártyának...:D tényleg lassan 10-e, és tervezek normális dokit keresni a héten..muszáj :)
eléggé hasonló a helyzetünk szivecském :) mármint az előzmény nem feltétlen csak a jelenlegi (bár te is vérezgettél pár napot)
Hello! Közben főzetem meg elmentünk bevásárolni :)
Figyi, igen, lehet, hogy a férjed fog utazni és neked nem fog tetszeni :) Azt ott nem értettem teljesen :) Örülök, ha hasznos volt! Jajj Barbikám, bárcsak igaz lenne, amit láttam! :) Mindjárt itt van 10-e :)
Igen, nekem is igazak amit mondott. Egy valami nem igaz, hogy bár gyakran utazunk, de most talán a férjemnek lesz új munkája, ami miatt be kell majd járjon, nem nekem. Egyenlőre nem tudok semmit, ami miatt sokat kellene utaznom. Viszont ki tudja mit hoz majd a jövő...
A férfiról sem tudom ki az, aki plátói szerelemmel érez utánam. :P
Igazakat vetetett :D
További ajánlott fórumok:
- Na most vajon mit szokás tenni..?
- Lelkileg bántás? Vajon most melyik félnél?
- Gyerektéma pasiszemmel, avagy most: igen vagy nem?
- Vajon érdemes lenne mostanában turkálót nyitni? Vagy annyi van, hogy a gondolatát is felejtsem el?
- Most 15-én lesz 3 hónapja, hogy nem fizet gyerektartást a volt férjem. Fel lehet jelentenem és ha igen akkor hol? Bíróság vagy gyámügy?
- Vajon most akkor Ő hiányzik, vagy az, hogy legyen valakim?