Most vajon igen vagy nem...? (beszélgetés)
Laura, gratulálok. Azért gyere vissza, és számolj be a baba fejlődéséről :)
Barbara, remélem minden rendben lesz nálad is hamarosan ;)
Laura gratula!!! Légy boldog, én nagyon az lennék! :)
Nyuszikám...találtam sokfélét a neten de konkrétan ilyet nem, esetleg ránézel te is ha lesz időd?
Nekem már nem is nagyon van türelmem amúgy ehhez...unom (magam).
Igen semmit sem tudok kb, tudom lökött vagyok h nem kérdeztem de utálom mikor ilyenek, és inkább el mielőbb...gondolom érted.
annyit bírtak mondani h hormonzavar de sztem ők sem tudják!
Sajnálom..és azt is, hogy nem kaptál értelmes választ a kérdéseidre a orvosoktól sem. :(
Nagyon fura, hogy ilyen vastag a méhnyálkahártyád.. most akkor azt se tudod hol tartasz ciklusodban? Durva!
Köszi csajok! :):o (puszi jel) :)
Remélem rendeződtök lindus!!!
Szia Barbi! Sajnálom, hogy ez a hónapod így alakult... Nagyon szorítok, hogy mielőbb jöjjön az a Baba!
(Jelzem, a helyzet nálunk egyre rosszabb, ismét összevesztünk, szerintem ez már veszett ügy).
Nyuszi akkor bízom ebben és kész!
Vannak akik szerint meg hazudok, a szeptemberi babákban támadnak hogy zagyvasűág és ilyen nincs....szuper....már bőgök :(
:(
Fel a fejjel Barbi ;) Eljön még a te időd :D
szilvi szerintem az, de nyilván le fog válni...
baba nem látszik pedig tele volt a hólyagom tuti láta egy majdnem 7 hetes terhességet...
évekkel ezelőtt volt mikor elkezdtem fogigátlót szedni amiatt kellett szednem, már fél éve nem szedem majdnem, és most homronzavar...szuper...
:(
Sajnálom.
Máskor is volt már hormonzavar??
A 17 mm-es nyálkahártya, az nem vastag?
sziasztok...
teszt -, no babs, uh-n 17mmes mnyh, várjuk hogy megjöjjön utána vissza a dokihoz, hormonzavar, lehet kövi ciklusban is kell még a Duphaston... ja és lövésem sincs p.é.-ről, semmiről. Ki vagyok...
Aranyos vagy, azért nem is emlegettem a kártyát, mert gondoltam, hgoy elfoglalt vagy :)
Várok türelmesen. ;)
Lindus :(
Bár ez téged nem vígasztal, de úgy érzem most a mi kapcsolatunk is lapos. Tegnap beszélgettünk és most ezen agyalok énis...
Hát jó lenne, ha igazad lenne :D
Persze, holnap reggel ugrik a majom a vízbe... ha akármilyen halován vonal is lesz rajta, akkor jövő hét szerda doki
:D
Szerintem a bébi csinálja ezt veled ;)
Holnap akkor tesztelsz?
További ajánlott fórumok:
- Na most vajon mit szokás tenni..?
- Lelkileg bántás? Vajon most melyik félnél?
- Gyerektéma pasiszemmel, avagy most: igen vagy nem?
- Vajon érdemes lenne mostanában turkálót nyitni? Vagy annyi van, hogy a gondolatát is felejtsem el?
- Most 15-én lesz 3 hónapja, hogy nem fizet gyerektartást a volt férjem. Fel lehet jelentenem és ha igen akkor hol? Bíróság vagy gyámügy?
- Vajon most akkor Ő hiányzik, vagy az, hogy legyen valakim?