Most megy ötödikbe a gyermeked? Beszélgessünk! (beszélgetés)
Szia Sicike!
Bencééknél tegnap volt filharmónia, de elég sűrű a program az elkövetkezendő napokban, hetekben. Lesz teadélután, nyelvek délutánja, Mikulás osztálybuli, fogadóóra, jön a sulifogorvos, és két szombaton menek majd suliba, hogy a téli szünet hamarabb kezdődhessen.
Sziasztok!
Ma képtárba mentek a fiamék.
Hétfőn fogadó óra.
Kedden nyílt nap.
És 30-án színház.
Ma vitte az oszt. pénzt (2000,-) és a színházra az 1500-at.
nálunk az egész város káosz..
mindent egyszerre romboltak és túrtak fel, a gimit, a városközpontot és most Danciék suliját is.
ergo most a sportcsarnokban tanulnak ami kb 400 méterre van a sulitól, így a nagyszünet azzal megy el, hogy elsétálnak a tízóraiért és vissza :-S
Nálunk is volt őszi szünet előtt bemutató óra magyarból, környezetből és emelt matekból. Jó Volt!
Bencéék tegnap és ma emelt matekon írnak dolgozatot. Angolból készülnek a nyelvek délutánja nevű programra, minden nyelvet tanuló csoport, osztály fellép valami kis műsorral.
Zsolti bölcsiben, Danci suliban.
környezetből írtak felmérőt, kíváncsi leszek milyen lesz
Sziasztok!Mi megvagyunk még:))
Gyerekek az udvaron,tanulás felejtve:))
Sziasztok! Gépünk még mindig nincs, de azért gyorsan most benézek ide is:-)) Laboreredmények megvannak??
Hogy vagytok? Kellemes hétvégét mindenkinek!!
Sziasztok!Szegénykém,remélem,hamar meggyógyul!!
Jobbulást kívánok!
Köszi.Jól van,de a szeme nem javul,ez aggaszt.
Holnap lesz laboreredm.
Köszi.
Nagyon irigyellek,mert ma bementem a lecóért és kapásból két 3-mas dogát dugott az orrom elé a magyar tanár :) aki hozzátette,hogy jobb is lehetett volna.Nekem mondja,nem a 3-mashoz vagyunk szokva.......
A héten odaülök mellé,gyakorlunk lecke után,csak eredménye is legyen,mert én egyedül kevés vagyok,ha a lurkó nem akar.......
Sziasztok!
Most mi maradunk ki 1 hetet.
Vírusos kötőhártyával,reggel viszünk pisit vizsgálatra.
Remélem nem maradunk nagyon le.
Szorgalmasan járok majd be a lecóért.
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- Akik most kerültek oviba, beszélgessünk!
- Akik most várják hogy felveszik e a fősulira/egyetemre beszélgessünk
- Akik most próbálják leszoktatni a gyermeküket a pelusról, beszélgessünk!
- Szt. István Általános iskola az V. kerületben. Tapasztalatokat várok, ha odajárt vagy most jár oda gyermeked...