Most megy ötödikbe a gyermeked? Beszélgessünk! (beszélgetés)
Mit szóltok az egész napos iskolához?
Nekem egyáltalán nem teszik. Mert ott úgyse fogják megtanulni amit kell. Majd az este lehet otthon. Max. a lecke lesz megírva. De, hogy hogyan....
Hát de a természetismeret az ugyan az, mint a környezet, szóval nem új, csak a neve más.
Bontva vannak infón, technikán meg angolon, szerencsére tudás alapján. Névsor szerint igen nagy baromság lenne.
Etikáról meg tanulás módszertanról nem is hallottam.
Nincs. Nálunk hittan van, mert egyházi a suli, de már elsőtől.
Bontás: matek, magyar, angol, sajnos névsor szerint mindegyik, hittan, technika pedig nemek szerint.
Új tantárgyak töri, természetismeret.
Bontva vannak info/technika. (gondolom kevés a sz. gép) Itt névsor alapján vannak szétosztva.
Emelt és alap szinten van az angol és a matek. Itt tudás alapján vannak szétosztva.
Nálunk is 20-ról 29-re, ketten pedig elmentek külföldre.
Tanár 12 vagy 13 van.
Nálunk 13.905 Ft
21 ezerért vajon mi pluszt adnak? :D
sziasztok,
nálunk 13900 lesz a tankönyvcsomag
sajna,én nem az a robbantós típus vagyok,ez baj...
Itt az új suliban meg pláne,mert ez nekem a fény az alagútban jelenleg.Bár eddig rengeteg pozitívumot láttam,hogy mennyivel máshogyan állnak a gyerekekhez és a szülőkhöz is.Lesz lehetőségünk nekünk is rajzra,bár itt normál tagozatra fog járni,meg biztos más foglalkozásokra is,de első a tanulás,na meg a beilleszkedés,új tanárok,új diákok.... roppant éles váltás lesz,egy sport orientált sulibó,ahol agyon hajtották őket egy ének-művészetis,leülős suliba csöppenni.Meglátjuk.Az igazgató nagyon modern,emberi,jó szívű,és a tanárok is figyelmesek.Ez nekem felüdülés az előzőhöz képest. Füzetek ügyben még telefonon utána kell járnom,itt mi a követelmény,szokás.Az előző suliban az sem volt mindegy kinek mit enged meg a bukszája....csak folyt a pénzünk,s csak mérgelődtünk a csalódások miatt,elég volt.úgy mindenből a 4 év alatt.
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- Akik most kerültek oviba, beszélgessünk!
- Akik most várják hogy felveszik e a fősulira/egyetemre beszélgessünk
- Akik most próbálják leszoktatni a gyermeküket a pelusról, beszélgessünk!
- Szt. István Általános iskola az V. kerületben. Tapasztalatokat várok, ha odajárt vagy most jár oda gyermeked...