Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Hahó, Csajok!
Youlcsi, nagyon erősen megy a drukk! :)
Mártus, jó itt látni újra, gratulálok az esklüvőhöz, gondoltam ám Rád. :)
Akkor lesz is baba! Hidd el! :)
Király vagy!!!!! :) Yeeee!!!! :)
Gratulálok, ez igazán szuper hír!!!!
remélem én is eljutok egyszer idáig(meg persze mindannyian).
jó :)
és a doki szerint minden egyben van egy babóhoz... most már csak várni kell...
elcsendesült a topic :(
így ide is írom: túl vagyok a pé-n, gyönyörű sárgatestet láttunk délben :)
lehetne még kicsit rövidebb, de a korábbihoz képest mindenképpen jó.
grt az esküvőhöz :)
sziasztok! rég voltam, ismét.. de lefoglalt az esküvőm:D
szerintetek a 42 napos ciklus "jó"? úgy látom kezd beállni, eddig 70-80 közt volt.
azttta!
hatalmasat nőttek a fiúk! és irtó helyesek ;)
Anya itthon van még két hétig és segít, utána egyedül kell boldogulnom napközben, de a párom is sokat segít.
Sajnos mindkettő hasfájós baba és ezzel elég sokat szenvedünk de amugy nagyon jó babák, a hangjukat se hallani, a hasfájást is sírás nélkül egy kis nyögdécseléssel türik. Gondolom a koraszülés miatt még nem müködik jól az emésztésük, már kipróbáltunk minden létező patikai szert de csak valamicskét javítanak a dolgon.
Nem könnyű kettővel boldogulni amúgy, nem sok időm marad semmire, és sajnos ha épp nyugton vannak és aludhatnék akkor se megy tapsra az alvás, csak fekszem és nézegetek, mire elaludnék kelhetek is fel ujra etetni. De majdcsak ez is jobb lesz..
Sziasztok !
youlcsi sok szerencsét holnapra :-)
Betta, a fiuk nagyot nőttek, nagyon szépek !!
Hogy boldogulsz velük? jó babák? van segítséged ?
Sziasztok!
Tettem fel új képet a babákról.
Remélem végre jön a tavasz, jó lenne ha már ki tudnánk mozdulni otthonról picit babakocsival.
Mindenkinek szép hetet!
szép napot!
remélem, mindenkinek jól telt a hosszú hétvége :)
végre sikerült beszélnem a dokimmal... holnap megyek tüszőkukucskára :D
Igen, de hidd el, szerintem azokhoz képest, amiken keresztül mentél igenis klasszul viselted. :)
Örülök annak, hogy végre alakulnak a dolgaid :) Bár elhiszem, hogy még nyugira vágytál...
Klasszul?!Nagyon is rosszul viselem..Van itthon 1szem Frontin,én sokszor azzal szemezek.De feltűnő lenne,ha eltűnne(anyáé).
Basszus komolyan azt hittem,hogy még ma nyugiban egyedül lehetek itthon(Pisti dolgozik,Ausztriába nincs ünnep ma)..Nagyon feszült vagyok,és mindentől ugrok a plafonra..
az avandamet-et azoknak szokták adni, akiknek totál hatástalan önmagában a metformin.
de teljesen OK az insulinod, akkor ez sem a te gyógyszered.
én azt gondoltam, nálam vsz a stimu fogja meghozni a hatást... a mettel nem vagyok kibékülve :s
ha pedig nem megy másképp, akkor megbeszélem a dokival, hogy amikor az átjárhatóságot nézi, csinálja meg a drillinget is...
jobb ötletem nincs.
Sziasztok! Hosszú hétvége sajna lassan letelik..gyomorideg tetőzik...és erősen gondolkodám valami frontin nevű szeren.
A tegnapi nap szuper volt, totál nyugalom :)
De a mai :( Orsi, nem is tudom, te hogy bírod ilyen sokáig ilyen klasszul idegekkel!
Asse tom mijaza Avanda:)
Inzulin, cukor jó... egyikkel sincs semmi gáz.
Szia Igi, Orsa!
Sziasztok !
Hogy telik a hosszú hétvége ?
Hogy vagytok ?
Sziasztok!
szép napot mindenkinek!:)
és az insulinod hogy is áll?
lehet, meg kellene próbálnod az avandát. sokaknak bejött, akiknek a met nem használt.
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!