Mit választanál: a pénzt vagy a szerelmet? (beszélgetés)
én meg a szarba is bemegyek ha kell és meg kell tenni a páromért!annyi mentőöv nincs, hogy mindenből felálljon hidd el, és ne
csak akkor ha már beüt!
Nagyon komoly a probléma?
Ha nem akarsz,ne válaszolj!
Szia!
Köszi az együttérzést. Hogy mit választanák: legelső helyen a gyerek egészsége lenne jó, másodikként a szerelem és harmadikként a pénz.
Mit lovagolsz te annyit az én melleimen??:):):)Zavar,vagy mi van?:)
Mint már mondtam,olyan pasit választok,aki a jég hátán is meg tud élni,sz.rból várat tud csinálni,s mindig van egy mentőöve,ha beütne a krakk
Szia!
Nagyon sajnálom!
Én ugyan nem,beszélgetünk,nézz körül te:D
Véleményeket cserélünk,normális emberi hengnemben,csak te pörögsz,vajon miért?
Már bocs,de neked meg mi közöd ahhoz,hogy a másik mit csinál a testével?
Szerintem te magadból indulsz ki,hisz' neked csak az ilyen beavatkozásoktól lenne némi önbizalmad:)
Ha beleolvasnál más topikba,láthatnád,hogy úgy vélekedtem a mell és az önbizalom meglétéről,hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz nálam.Én totál jól elvagyok magammal,láthatod,az arcomat is merem vállalni:P
nekem nem kell hogy az anyagit felvillantsa ha szerelmemről van szó, bármilyen helyzetben az marad és szeretni fogom és én is ezt kapom tőle.Én is tudok dolgozni, valahogy édesebb az az alma amiért közösen magdolgozunk és nem probléma nálam ha valamire épp nem telik, vagy másra költöttük stb.Ha így lenne akkor én már bediliztem volna.
Én inkább életem végéig szeretném érezni a szerelmet(páromba, gyerekembe), mint hogy nyaralni menjek műcicim legyen és nem maradjon ki semmi az életemből.Ez annyira nem jött le rögtön, hogy 14 éve vagyunk együtt és nem hagytam el, ha véletlen épp nem talált munkát stb.ha párodnak elfogyna, lelépnél?
Majd te mondod meg nekem,hogy én mit akarhatok és mit nem,mi?:DNa ne röhögtess:DItt normálisan beszélgetünk,te meg úgy vágdalózol,mint ha az életed múlna ezen.
Előbb veszek meg most is mindent a keresztfiamnak,mint magamnak,te csak ne hasonlítgass a szánalmas anyósodhoz,hisz' nem ismersz
Miért húztad ennyire fel magad azon,hogy más véleményen vagyok,mint te?
Nem jött össze a pénzesebb pasi?
Nagyon kisarkítod a dolgokat
Nem,persze,hogy nem az jön le rögtön,hogy nincs pénze,de az lesz az első fő gond,s sokszor amiatt is száll fel a lila köd,mert jönnek a hétköznapi gondok a nincs miatt,s akkor mire megy az ember azzal a hatalmas szerelemmel?
Inkább szeressek,becsüljek vkit,nézzek fel rá azért amit elért az életben,s adjon biztonság anyagilag,mint hogy szinte csupasz val.ggal kezdjem újra az életem esetleg 40-50 évesen
Nekem nem marad ki semmi jó emiatt az életemből,sőt...voltam szerelmes,de mire mentem vele?
Ha belegondolok,hogy most azt az életet kellene élnem,amit azok az emberek most másnak "nyújtanak"...
ez egyszerűen nem igaz, ha valamire kell pénz összedugjuk a buksinkat és kitaláljuk hogy oldjuk meg ezért vagyunk együtt, hogy bizonyos dolgokat közösen oldjunk meg(szinte mindent), szép lenne ha egy ilyen apróság miatta elválnék,ez minket összekovácsol és nem távolodunk el.
Ha felvettne a pénz és sok külön programunk lenne, önnállóság,meg majd egyedül szórakozom(buli haverok fanta)na akkor eltávolodnánk és akkor valaki elmenne...jobb is ha nem mész férjhez és gyereket se akarj(mert ahhoz sok mindenről le kell mondani anyagilag, és időben is egy ideig)olyan lennél mint anyósom, ő kosztümben járt a gyerekének meg nem vett semmit(mert sajnálta rá a pénzt)
ez nem igaz,tökéletes ember meg nincs is.
Én akkor is szerelmes vagyok az enyémbe, ha hibái is vannak!Főleg tavasszal :-(
Még fiatal lehetsz. ha felszáll a köd akkor se azt venném észre hogy nincs pénze?
és fordítva is igaz, nem azért tökéletes mert pénze van, és nem azért érzek szerelmet(állandó?).
Itt férfiról beszélünk, bár lehet te tényleg csak a pénzbe tudnál szerelmes lenni, az tesz boldoggá...sajnálhatod, ha pénzben nem kifejezhető dolgok kimaradnak majd az életedből!
A szeretetnek sokféle formája létezik,lángolhat és szelidülhet ,de attól még szeretet marad.:))
Én sem tudom folyton azt mondani ,hogy non-stop szerelmes vagyok a férjembe,mert akkor hazudnék,de mai napig szerelmessé tud tenni ,és természetesen vannak hétköznapok,amikor "csak " szeretem Őt.
Szerintem a szerelem,az ,amikor a testiség kerül előtérbe.Ezért mondják "kémiai" folyamatnak szerintem:))
Szerintem viszont,amikor olyannak látod a másikat,mint amilyen valójában,hibáival,hiányosságaival...együtt,azt nevezik szeretetnek,semmi köze a szerelemhez
Én így gondolom
A szerelmet nem hiába jellemzik úgy,hogy vak
Az a bizonyos lila ködön át,csak az lát ,aki szerelmes,és bizony sokszor rosszul:))De ez nem a másik fél hibája ,ő nem tehet semmiről,hisz te látod másnak ,mint amilyen valójában,a ködön keresztül:))
Az igazi szerelem nem okoz lila ködöt,hisz tisztán szereted a másikat, úgy ahogy van,nem tökéletesnek látod,hanem olyannak ,amilyen valóban,a hibáival az erényeivel együtt szereted.
Persze ez sem garancia az örök együttlétre,de arra igen,hogy amíg tart,addig szép lesz és ha valami oknál fogva külön válik az utatok,akkor is szép marad.
Miből van a legtöbb veszekedés?Már megint nincs pénz,be kell fizetni ezt meg azt,a gyereknek új cipő kell,a suli is kezdődik...güriznek éjt nappallá téve,alig taliznak,eltávolodnak,ha beszélnek akkor is csak a gondokról,ami a pénz miatt van legtöbbszőr...
Igen,az emberek szerelemből házasodnak,majd a pénz hiánya miatt válnak el.Statisztika
Itt nem a csillagos égről beszélünk,hanem a jólétről
Ja és én nem akarok férjhez menni:)
szerintem éppen azok válnak el(hamarabb,többször) akiknél az anyagiak nem számítanak, mert van belőle elég, még ha meg is felezik, vagy szerződésük van stb.
szerintem nem azért házasodik az ember mert meglesz a ház autó medence sínen az élet stb. hanem szerelemből, mégha ezekért a dolgokért majd kettejüknek együttesen is meg kell dolgozni.Ha valaki így gondolkozik annak a csillagos ég se lenne elég...és ez nagyon rossz hozzáállás, bár én is tapasztalom,sokan a pénz miatt kitartóak és várják a házasságkötést...
Azokat a fehér köveket úgy vetted?
Én még Horvátból hoztam olyanokat,nálunk is van a kertben,meg a virágok cserepében,kellene még több is,Nálatok rengeteg van,tutin néz ki!
További ajánlott fórumok:
- 36 év házasság vagy egy új, 1 éves szerelem? Te melyiket választanád?
- Mit gondoltok, keresni kell a szerelmet vagy jön az magától?
- Te mit választanál egy kisgyermekkel az oldaladon?Biztonság=megalkuvás avagy a lángoló szerelem, meglátjuk mi lesz belőle alapon..?
- Külföld. Mit választanátok? Benzinkút vagy takarítás?
- Hitelt vagy a szülőkkel való együttélést választanád?
- 7éve vagyok a párommal, két kislányunk van, de már nem érzem azt a szerelmet mint az elején, mit régen. Mit tegyek?