Mit választanál: a pénzt vagy a szerelmet? (beszélgetés)
pont hogy nem vagyok irigy, akik a pénzzel boldog életet élnek valószínű a szívük is a helyén van!
mert ha szívtelenek, akkor nincs az a pénz ami őket boldogítaná...
Állati jó példákat hozol fel :D
ezzel aztán tényleg megmutatod a másik oldalt :)
Honnan a bánatból tudod, hogy nem boldog?
Nem tudhatot, csak feltételezed, és miért? Azért mert te esetleg nem tehetsz meg olyan dolgokat amit Ők igen, és inkább azt hiteted el magaddal hogy neked az nem is kéne, mert akkor boldogtalan lennél
A másik oldalt ismeri meg elsőnek szinte mindenki!
Van akinek bejön,tetszik,van akinek meg nem
De,hogy vág a témához?
Ez is zavar?
Hát nem érted?Az az Ő élete ,te hiába tudod,hogy hibát fog elkövetni,ha nem várja ki az igazit és inkább észérvekkel ,anyagi biztonságra törekszik egy olyan ember oldalán akit csak tisztel,meg szeretget,de nem szerelmes,de Ő ezt nem tudja,mert máshogy gondolja.
Ettől Ő még nem lesz rosszabb ember,mint te.
Csak más.
Vedd már észre,hogy te kezdted!!
Először,hogy én ne akarjak gyereket,bár nem ismersz,de ítélkezel
Utána több hozzászóláson át a cicimet firtattad!
Én még ahhoz a szituhoz írtam ,amiket most írtam,ami a síelős munkatársadról írtál,nem gini véleményéhez tartozott.
Ne vond össze a kettőt.
wow
pár mondatból okosabb vagy mint egy pszichiáter :)
Az jön le ?
Mindenkinek az jön le?
Nem
Mire kifogás?:))
Ében,te hiszel a szerelemben egyáltalán?
Vagy úgy gondolod,x évesen már illik indíttatást érezni a családra ,meg a gyerekekre,és hozzámenni az első pasihoz??
Szerintem nem kifogás,egyszerűen számukra még nem jött el az igazi,és van annyi önbecsülésük ,hogy csak az emberek,vagy akár a család elvárásai miatt,nem ugranak bele egy rossz házasságba.
További ajánlott fórumok:
- 36 év házasság vagy egy új, 1 éves szerelem? Te melyiket választanád?
- Mit gondoltok, keresni kell a szerelmet vagy jön az magától?
- Te mit választanál egy kisgyermekkel az oldaladon?Biztonság=megalkuvás avagy a lángoló szerelem, meglátjuk mi lesz belőle alapon..?
- Külföld. Mit választanátok? Benzinkút vagy takarítás?
- Hitelt vagy a szülőkkel való együttélést választanád?
- 7éve vagyok a párommal, két kislányunk van, de már nem érzem azt a szerelmet mint az elején, mit régen. Mit tegyek?