Mit tudtok arról, hogy leviszik a GYED-et 1 évre? (tudásbázis)
Nekik nem! Az unokáik is jól fognak élni munka nélkül is!!!!
Legjobb "állás" politikusnak lenni: semmi meló, dől a lé...
A barmok mindent eladtak :(
Igaz akkor jól jött a pénz, de látniuk kellett volna hogy ez később gondokat fog okozni
Naná hogy nem , és tök mindegy melyik párt képviselőit nézzük
Egyik kutya másik eb
Még valami aztán csöndbe maradok.
A tisztelt képviselők, ha nem vennék fel pofátlanul/jogtalanul a költségtérítésüket picit több maradna az államkasszában
Kiktől várjuk el az igazságosságot?Akik meglopják a becsületes dolgozó embert?
Amíg káosz van Fent,káosz lesz az emberek közt is.
A bevásárló központok nem állami pénzből épülnek.
Miért a segélyt? Azért mert lassan ott tartunk hogy egy aktív keresőre( aki be is van jelentve) jut 5 segélyen élő meg 5 nyugdíjas.Vagyis az általa befizetett/levont adókból nem futja ennyi állami kifizetésre
De igen,azokat is.Csak tudod egy csomóan annyi segélyt kapnak, hogy nem éri meg nekik dolgozni.Havi 100 ezerért, vagy 80-ért hülye lenne elmenni dolgozni.Nézz körül, hogy az ismerőseid közül hányan dolgoznak ennyiért.
Tegyék igazságosabbá a rendszert!!
Flancból!!!!!!!!!!!
Azt is unom, hogy minden csak és kizárólag Budapestről szól! Van más település is ebben az országban!
Sok szociális segélyen?? De miért azon???
Emberek más nem jut eszetekbe? Állítsák le az építkezéseket, a 900.dik bevásárlóközpont beruházásait, stb. Ez szóba sem jöhet?
Igen,hallottam róla.Ki is nyílt a bicska a zsebemben.Mi most szeretnénk babát, és nagyon nem lenne mindegy,hogy 2 évig kaphatnám a GYED-et,vagy csak 1 évig.Na és aztán hová teszem a gyerekem?Mert bölcsi sincs!!!!!!A nagyszülők pedig 400 km-re laknak tőlünk.
Nem ezen kellene spórolni, hanem a sok szociális segélyen!!
A fizunk marha jó lenne, az biztos!
Alakítsunk, én benne vagyok!
júliusban:
köszi:)
Szerintem csajok kormányt kellene alakítanunk és rögtön azzal kezdeni,hogy kirúgjuk az összes piros székben ülőt.Aztán csinálni egy nagy össznépi találkozót,persze az eltartottaknak és kezdeni velük valamit...
Remélem szépen fogalmaztam.
További ajánlott fórumok:
- Mit tudtok arról hogy aki nem rendelkezik állandó lakcimmel, az nem jogosult, az egészségügyi ellátásokra?
- Mit tudtok arról,hogy meg akarják szüntetni a szoc.polt?
- Első személyi igazolvány! Mit tudtok arról hogyha a gyerek még nem tölti be a 14 évet nem kell illeték, de utána már igen?
- Hol lehet kérni igazolást arról, hogy kapom a GYED-et?
- Fényágy?! Milyen tapasztalataitok vannak a fényágy használatával, és tudtok-e arról valamit, hogy hol lehet ilyen ágyat venni?
- Tudtok valamit arról, hogy akinek min. 20%-kal megemelkedett a törlesztője, és deviza hitele van, jár önkormányzati támogatás?