Mit tudtok arról, hogy leviszik a GYED-et 1 évre? (tudásbázis)
Áhhááááá, jó egészséget nektek:)
És mikor érkezik?
köszi már megjártuk az oktatási minisztériumot.... jó hosszú út volt.. de kiderült, hogy jogtalanul indult a tanfolyam... azt tanácsolták, hogy jelentsük fel őket, de kinek van erre ideje és energiája....
Mi nem tervezzük már úton van:)
Ezért is érint a téma "érzékenyebben".
Nostradamus is megjósolta,lesz itt még háború.Úgy tűnik ezt már mások sem nyelik le sokáig.
Van egy olyan érzésem, hogy itt a vége!
Da rajtunk leverni azt, amit elszórtak azért elég érdekes.... Kíváncsi vagyok meddig nyelnek az emberek!
Az nem megoldás, azzal csat többet ártasz mint használsz!
LÁnyok fogjunk össze, hátha tudjuk egymásban tartani a lelket.
Van köztetek aki tervezi a második babát?
Már megint eltévedtem,erre Chicagó van!
Talán a nyugtatón,mert ha ezt a kemény pár évet kibírjuk anélkül,hősök leszünk.
Van benne valami! A híradót mi is elvétve nézzük.
Kész vicc, ami ebben az országban megy! Korrupció, spiclik...soroljam még...tiszta Kolumbia!!!
De ahogy annak idején megmondta a most menekülő patkány: Akinek nem tetszik el lehet menni!....
Nem véletlenül akarják ezt megnyirbálni, mert nagyon sok embert érint!
Azért csak nézegetem,mert nem megközelíthető,ahol tartják.Pestre járkálni nekem nagy idő kiesés,itt is vannak jó képzések,ha ezek közül nem találok,akkor velem van a baj.
Ezt tapasztaltad?Sajnálom,ha pórul jártál vele.
Na látod mi már ezt a kört lefutottuk, alig megy a tvnk! És tényleg nem költünk luxusra....majd gondolkozom min spórolhatunk.
Ha kell segytség szóljatok, mármint tanfolyamokkal kapcsolatosan. Bár most gyeden vagyok itthon a munkahelyem felnőttképzéssel foglalkozik...hátha tudok valami tanácsot adni, ha van kérdésetek.
Az a baj hogy nem tudunk ellene tenni semmit sem..sajnos.Pedig nagyon sok családot érint a dolog.
Szerencsére engem már nem érint, de rohadt nagy pofátlanságnak tartom! Vonják meg a támogatásokat a kisebbségtől, akik nem is dolgoznak!!!! Azok az ingyenélők és még nyalják a se..ket is! Bocs, de ez a véleményem!!!!
Amikor hallottam, hogy egy ilyen nő a bolt előtt ordítva panaszkodott, hogy "csak" 80 ezret kap a gyerekek után, én meg amikor dolgoztam akkor sem kaptam ennyit!!!!! De kellett nekik a szavazótábor....rohadt politikusok!
Mától spórolhatunk a villany számlán,nem nézünk tv-t,hátha jobb kedvünk lesz.Kellemeset a hasznossal.
azért óvatosan az efebbel.. olyan tanfolyamot is elindítanak, amihez nem lenne joguk, persze a pénzt beszedik előre (még a vizsgadíjat is), aztán vonogatják a vállukat, ha esetleg mégsem tudsz levizsgázni (és nem azért mert nem tanultál, hanem mert egyáltalán nincs vizsga).....
Kezet foghatunk! Szóval azért mindennek van határa.
Hát de nem igaz?!Én alapban nagyon higgadt tipus vagyok és mellőzöm a politizálást is,de ezen nem tudok felül kerekedni.Ha még velem kiszúrnak,hát nyelek egyet,majd megoldom valahogy.De a gyerekem felett ne tőrjenek már pálcát.Na,erre harapok.
Folyamatosan figyelem a képzéseiket,csak majd ezeket az intézményeket is elnyomják,holott nagy segítség ez nekünk.El vagyok kenődve.
Mintha a párom hallanám.Ő is ugyanezt mondta..
Talán ha nem ilyen komolyan vettük volna az életet és 16 évesen szülni mentünk volna,tengettük volna a segélyeket,akkor nem fájna most ez a helyzet.Attól tudnak elvenni,akinek van,az meg mellékes,hogy a gyerekemnek adnám és nem az államnak.
Jó nagy hülyék, akkor meg tényleg semmi értelme ennek a vergődésnek... addigra már 28x meg változhat minden.
Én most kezdek egy tanfolyamot az efeb-nél, kismamáknak csak fele annyiba kerül
Hát nálunk is ez a helyzet.És éppen ez bánt hogy mindenért keményen megdolgoztunk,nem kértünk segítséget senkitől...és most olyan kilátástalan lett minden..
Pont ezért gondolkodtunk mi is úgy,hogy még kellene tanulnom,mert semmi esélyem nem lesz visszamenni dolgozni.Talán felvételizek a parlamentbe,úgy tűnik az jó biznisz.
További ajánlott fórumok:
- Mit tudtok arról hogy aki nem rendelkezik állandó lakcimmel, az nem jogosult, az egészségügyi ellátásokra?
- Mit tudtok arról,hogy meg akarják szüntetni a szoc.polt?
- Első személyi igazolvány! Mit tudtok arról hogyha a gyerek még nem tölti be a 14 évet nem kell illeték, de utána már igen?
- Hol lehet kérni igazolást arról, hogy kapom a GYED-et?
- Fényágy?! Milyen tapasztalataitok vannak a fényágy használatával, és tudtok-e arról valamit, hogy hol lehet ilyen ágyat venni?
- Tudtok valamit arról, hogy akinek min. 20%-kal megemelkedett a törlesztője, és deviza hitele van, jár önkormányzati támogatás?