Mit szóltok, hogy az egyiptomi tragédia áldozatainak gyűjtést rendeznek? (beszélgetés)
nem ellene beszélnék az egésznek, hiszen bármilyen családot ér tragédia, az szörnyű.
Ha jól értettem a tv-ből, arra kellene a pénz, hogy a kormánynak ne kerüljön olyan sokba az intenzíves ellátása több, utazbiztosítá snélkül kiutazott embernek.
Ez azért nem igaz így, hogy milliókba kerülne, mert egy fillért sem kér el egyetlen egészségügyi intézmény azoktól, akik bárhol a világban, intenzív ellátásban részesülnek. Ez az ún. sürgősségi ellátás.
A WHO szerint, márpedig ez nemzetközi, ingyenes ez a fajtája az ellátásoknak, mivel baleset következtében történt.
Undorító már a kérdés is!
Ilyen véleménnyel inkább kussolnék mint fórumot indítanék...
Szóval ha valaki megengedhet magának - bármilyen áron - valamit, és rosszul sül el, pl. meghal, akkor úgykellett???
megdöbbentő.
Értsd már meg, hogy én is azt gondolom, hogy borzasztó ami velük történt, és hatalmas veszteség ért mindenkit, de akiket télen kiraknak mert a hitelét nem tudja fizetni, arra ki fog gondolni?
A másik gondom az, hogy ezek a pénzek követhetetlenek, nem lehet tudni, hogy valójában hova kerül.
Aki tud segít, aki nem az nem, ez nem kötelező. viszont az furcsa, ha nem tudják mire kell az adomány?
az ilyen kampányokban én nem hiszek, mert soha nem derül ki, hogy az összegyűlt összegek vajon hova kerülnek.
Martian!
Nem kell magyarázkodnod! A többség úgy látom veled ért egyet!
Egyetértek Veled!
Ez az igaszság ahogy írtad!
Akkor ez fáj neked annyira.
Szánalmas.
Pfúúúj! Undorító.
Gondolom máshogy állna a szátok széle, ha a ti gyereketek lenne az a gyerek, akinek már levágták az egyik kezét, és most próbálják megmenteni a másikat! Vagy a terhes anyuka édesanyja. Atyaég.
Baromi egyszerű, ha nem tartod jogosnak, ne adj. Ennyi.
Egyetértek Veled, és nem szégyellem a véleményemet.
Viszont abban tévedsz, hogy pl. egy 4 tagú családnak 500 ezerbe került, többe...ez biztos.
További ajánlott fórumok:
- Egy gazember áldozatait keressük
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- 40. szülinapra meglepetés partit rendeznék, hogyan tudassam a meghívottakkal, hogy a fogyasztás önköltséges lesz?
- Hol érdemes egyiptomi fontot váltani?
- Békés megyében hol rendeznek baba börzét?Mikor?
- Csakis egyiptomi pamut törölközőt és ágyneműt használok.