Mit szóltok, hogy az egyiptomi tragédia áldozatainak gyűjtést rendeznek? (beszélgetés)
Lehet egy - két kérdésem! Milyen utasbiztosítást kötöttek, hogy az esetleges ápolásukra kell gyűjteni?
Vagy végül is mire kell kiderült azóta?
Tavaly az uniós országba kötöttem utazás poggyász biztosítást. Megkérdeztem mit takar ez??
Annyi benne volt " szállítható állapotba hozásig " ellátásra vagyok jogosult. Pontos fogalmat nem tudom... Vagyis az a biztosító állja a költségeket..
Nonszensz az egész.
Valóban, törölni kellene ezt a fórumot.
Undorító ez a fórum.
Legszívesebben kívánnám a fanyalgóknak, hogy átéljék a helyzetet, amit a halottak, nyomorékon maradtak rokonai éreznek. Vagy a kisfiú, aki elvesztette a szüleit. Vagy a gyerek, akinek levágták az egyik kezét.....
Az intelligencia ott kezdődik,hogy elfogadjuk azt,ha valakinek a véleménye nem egyezik a miénkkel.
Nem fogok belemenni személyeskedésbe,akármennyire is szeretnéd.
Köszi a kérdésed.
Azért, mert mitől más, ha egyszerre meghal 11 ember, mint ha egy ???
Pff ezen kívül több nap mint kolbász...
Intelligens válasz, megkoronázza az eddigieket :)
Ha ennyire rühelled,nyugodtan figyelmen kívül hagyhatod a hozzászólásaimat,és nézhetsz levegőnek,engem tisztelnél meg vele:)
Azt meg kikérem magamnak,hogy ilyen jelzőkkel illessél(irigy,tudatlan lúzer)te SEMMIT nem tudsz rólam!Az egy dolog,hogy nem értünk egyet,attól még a tiszteletet meg lehet és meg is kell adni.Úgy,hogy közben nem ítélkezel.
Ne ítélj,hogy ne ítéltess...
Mitől kiválasztottak ezek az elhunyt emberek, a többi, magyar országon elhalálozó évi több tízezer emberhez képest?
Ez a kérdésem.
lehet,hogy hívom,lehet,hogy nem
de eszembe nem jutna forrongani azon,hogy valaki ad pénzt és azon sem ,hogy más valaki meg nem ad
Jézusmáriám, leírsz ténynek ilyeneket, hogy:
- megmaradt a házuk
- a családjuk, barátaik (kár, hogy egy részük nejlonzacskóban)
- megmaradt a munkahelyük
- talán egy kevés félretett pénz
Honnan a leborult szivarvégből veszed ezeket?
Egy nyamvadt újságban nem volt az áldozatokról egy betű info se!
így születnek a pletykák, hogy jön valami irigy, tudatlan lúzer, és a kis rosszindulatú demagóg feltételezéseit leírja ténykét. elmondhatalanul utálom az ilyen kamugenárálst, a feszkó szítását hazugságok segítsével. rühellem ezt egyszerűen!
De nem is kötelező adni, mindenki arra adomyányoz, amiben valamennyire érintett, fontosnak tart, megérinti stb.
Én úgy gondolom, ez mindenki magánügye, és eszembe sem jutna mérlegre tenni, vagy megítélni, hogy mások mire adakoznak.
így van! Én se látom értelmét.
De ugye a többiek már kívtátok a számot?? vagy csak itt irogattok? Ha tudnánk hogy mire kell ,mi is hívnánk. De így nem.
Aki meghalt, azt pénzér megvesszük?
Ne legyetek már őrültek!!!
Örülnék,ha nem forgatnátok ki a szavaimat.
Azzal kezdtem,hogy borzasztóan sajnálom a történteket,ahogy minden jóérzésű ember.
Az elveszített hozzátartozókat meg úgysem pótolja semennyi pénz,nincs annál nagyobb fájdalom a világon.
DE hogy milliókat dobjunk össze,mikor azt sem tudjuk igazán,mire van szükségük,csak azért mert az össznép hisztéria közepette ezt valaki kitalálta,na ennek nem látom értelmét. Ennyi. Lehetek rossz ember a szemetekben,mindegy,én csak vállalom a véleményem.
Butternut,te meg fenemód humoros vagy...
További ajánlott fórumok:
- Egy gazember áldozatait keressük
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- 40. szülinapra meglepetés partit rendeznék, hogyan tudassam a meghívottakkal, hogy a fogyasztás önköltséges lesz?
- Hol érdemes egyiptomi fontot váltani?
- Békés megyében hol rendeznek baba börzét?Mikor?
- Csakis egyiptomi pamut törölközőt és ágyneműt használok.