Mit szóltok, hogy az egyiptomi tragédia áldozatainak gyűjtést rendeznek? (beszélgetés)
Ejha, micsoda inszájder infók, és honnan tudod mindezt? Csak nem az a kis szarvas-patás jobb válladon ülő lény súgja ezeket a füledbe, akinek a neve r-rel kezdődik, és osszundiluttal végződik?
Vagy személyesen ismered őket?
Túlélés?
Könyörgöm,ezeknek az embereknek maradt itthon a házuk,a családjuk,barátaik,megmaradt a munkahelyük,talán egy kevés félretett pénz is...ne állítsuk már be őket földönfutónak.
Egyébként nincsenek ellenérzéseim az adakozással kapcsolatban,eddig is adtam és továbbra is fogok adni annak,aki tényleg rászorul:éhes gyerekeknek,betegeknek stb.
Mi lenne, ha nem csak az én hozzászólásaimon lennél kiakadva?
Főleg úgy, hogy más is van, aki ugyan azt írja, amit én.
Sajnos tökéletes meglátás!
Ez az ország Kelet-Európa Svájca lehetne, ha nem ez lenne az uralkodó mentalitás.
Undorító ez a mások zsebében turkálás.
Nem feltétlenül gazdag az, aki Egyiptomban nyaral novemberben, lehet, hogy évek óta gyűjtött rá vagy egy életen át, a belét kidolgozta, hogy félre tehessen, mert ez volt az álma, vagy ajándékba kapta az utat, ki tudja?
Bennem fel sem merült semmi ilyesmi, én csak arra tudtam gondolni, hogy mi lesz szerencsétlen gyerekkel, aki mindkét szülőjét elvesztette, vagy azokkal a családokkal, ahol meghalt az egyik kenyérkereső...
Irigyeld csak őket, tényleg lehet....
aha, ez a tipikus "dögöljön meg a szomszéd tehene" szindróma :((
Nem arra kell a pénz, hogy még kétszer el tudjon menni egy sivatagi túrára, hanem a túlélés a tét, értsd már meg!
Ez nem kifordult gondolkodás,sőt bevallom,talán még irigység is van benne.
De engedtessék már meg,hogy ellenérzései legyenek az embernek,amikor olyanok javára kérnek tőle pénzt,akik olyan helyeken nyaralnak,ahova a magyarok 80%-a a büdös életben nem jut el...
Lehet, hogy Egyiptom itt sokaknak "nem tétel" meg "olcsó úticél",de pl. az én szüleim,akik végigdolgozták az életüket,maximum képeken láthatták a piramisokat és sokan-sokan vagyunk ezzel így..
milyen hülyeség? Teljesen igaza van, hogy benne van a pakliban,hogy baleset lesz... bármikor..
De emberek, ne legyetek már ilyenek, itt mindenki sajnálja , ami történt!
Ezt nem gondolhatod komolyan.
Ennyi erővel ne segítsünk az árvízkárosultaknak, mert mi a fenének vettek ingatlan árterületen?
Nem véletlenül nem építkeztek oda régen. Csak mivel száz évig nem volt árvíz, az ember úgy gondolta, a következő százban sem lesz. Csak a folyót elfelejtették megkérdezni.
Ne "tipikus magyar hozzászólás"-ozzunk már!
Apámat, aki hetven éves volt, jó fizikai állapotban, a zebrán elütötte egy részeg ügyvéd. Egy éves kórházi ápolásra szorult.
Az ügyvédnek "volt 3 másik ügyvéd tanuja", aki látta, hogy apám volt a hibás. Ennyi.
Az élet így működik. Vannak balesetek.
Ha egy embert ér baleset, az egy dolog.
Ha harmincan halnak meg egyszerre, gyűjtsünk pénzt.
Mi a különbség? Én nem értem.
Jesszus. Ne beszélj már hülyeségeket.
Ennyi erővel a vörösiszap-katasztrófa áldozatai is önként éltek a zagytározó közelében.
Nem tudlak meggyőzni, hogy nem így van, és nem is akarlak, mert úgy se tudlak.
Ha azt írnám, hogy adtam x pénzt nekik, akkor meg azt mondanád, hogy miért csak ennyit, és milyen pitiáner vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Egy gazember áldozatait keressük
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- 40. szülinapra meglepetés partit rendeznék, hogyan tudassam a meghívottakkal, hogy a fogyasztás önköltséges lesz?
- Hol érdemes egyiptomi fontot váltani?
- Békés megyében hol rendeznek baba börzét?Mikor?
- Csakis egyiptomi pamut törölközőt és ágyneműt használok.