Mit szóltok, hogy az egyiptomi tragédia áldozatainak gyűjtést rendeznek? (beszélgetés)
Pl ez a hsz ed,Nem "BUBUS" vagyok,hanem Bubu!
De tudnam meg sorolni:337,365,463,465... minek szemezgessek?Keresd vissza te magad!Vagy mar azt sem tudod miket irsz?Nem csodalnam.
Minosithetetlen hangnemben irsz,mar az eleje ota,csak mert mas maskepp gondolkozik.Most meg ki vagy akadva,mert egyszer ugy szoltam vissza ahogy te eddig masnak,meg nekem irtal?!
Na ez a vicces!
Most szerintem fogalmad sincs arról mit írtál.de nem baj:)
Így is szeretjük a habitusod:D
Ez pl egy tipikus mese hsz:
"Amúgy végtelenül gusztustalan, hogy az együttérzésből is pénzt kreálnak az emberek."
Na,ja de ha oda adjak egyutterzesbol,ahova te jonak latod,akkor az rendben van.Igaz?
Inkabb vedd megtiszteltesnek,hogy egyaltalan lealltam veled vitazni!
Ellentmondasok tomkelege vagy.Szerintem meg te magad se tudod,hogy sokszor mit is akarsz irni.Csak pampoghass valamin.
"Kedves nagy lelkű adományozók!ezen kellene kicsit elgodolkodni! Mert az emberségből kreáltok vagyoni dolgot."
Kedves mese,neked kene inkabb elgondolkoznod,mert te is ugyan ezt teszed,embersegbol akarsz vagyoni dolgot krealni,csak nalad mas a celcsoport,akiknek adnad.De a lenyeg ugyan az!
Meg a sajat szavaidra sem figyelsz,akkor hogy is varhatnam el toled,hogy megertsd azt amit en irok?!
Én eddig is normálisan írtam, de kiforgatod a szavaim.
hanem Bubu21aflhasználó neved, akkor miért ezt használod, mert azért is bajod van ha a neveden szólítalak?
Személyeskedés: írtam én konkrétan olyat névre szólóan, hogy "xy" buta?Az a személyeskedés, mikor konkrét személynek írod.Én nem konkrét személynek írtam. Én véleményt írtam az emberek gondolkodásáról,amivel én nem értek e témában egyet. És azt láttam el jelzővel.
Ami azt jelent, akinek nem inge nem veszi magára.
Totálisan felesleges volt ez a kis közjáték, amit ide bebiggyesztettél, mert ha figyelmesen olvasod amit írok, akkor észreveszed,senkivel sem személyeskedtem.
Az más dolog, hogy a véleményem kifejtésével, és annak módjával nem szimpatizálsz.
Nem szemelyeskedtel velem?Dehogynem.Es nem csak velem,mindenkivel,aki nem egy velemneyn volt veled.Minden egyes hozzam intezett hszed errol szolt.Valogatott sertegetesek tomkelegerol.Szerinted az ostoba,buta es egyebek,pl "Bubus" stb nem az?
Na,latod!Tudsz te normalisan is irni,csak le kell sullyedni a szintedre!
Nem hülyéztem le senkit.Amúgy magadból indulsz ki.
Nem aggasztottam senkire hülye, illetve degenerált jelzőket.Olyat írtam, hogy ostoba, buta.
Én azt nem sz***le, hogy ilyen buta az ország felfogása.
És az nem ugyanaz.
Kedves Bubu21!Szerinted téged mennyire minősít az, hogy személyeskedsz, és olyan dolgokkal, amik a témához nem kapcsolódnak?
Elég elszánt, és tegéd idézve "megkeseredett,frusztrált degenerált lehetsz" ha már annyira nem tudod ész érvekkel alátámasztani a véleményed, hogy személyeskedsz.
Figyelj!Én nem személyeskedtem veled, csak nagyon-nagyon nem értek egyet veled ebben a témában.
Örülök, ha olyan elszánt vagy, hogy méltónak találsz arra, hogy megtekintsd az adatlapom! Ez megtisztelő!
Én fordított esetben feléd ezt nem tenném, mert én ebben a kérdéskörben alkotok véleményt, és nem posztom, ahogy neked sem, hogy ezen felül alaptalan személyeskedésbe kezdj velem, vagy bárkivel. Ha neked ez boldogító,akkor egészségedre:D
Nem bonyolult,de ha nyilvanosan szanod,akkor ne nekem cimezd!
A bunkozas meg mar vagy 100 hsz ota megy.Meg meg az elejen a "tevevel" vittek oket a repulohoz es egyeb dolgokkal kezdodott.Mese meg ugy erzi barkit leidiotazhat,barmozhat stb csak mert mas a velemeyunk.Hat sertegetni en is tudok!
Meg igy is jo par hszet szo nelkul hagytam,de csak folytatja.Ez nem zavar??
Engem tökre nem érdekel, hogy jinek címzem, ha nyilvános.
Ne beszéljetek így egymással, mert ez bunkóság!
Bonyolult ezt elfogadni?
Jajj de jo hogy az en hszemre rogton ugrik valaki!
Ne haragudj mar,de eltevesztetted a cimet!mese,mar vegig sertegette az egesz tarsasagot.Hamarabb kellett volna megszolalnod!
En nem mondtam ilyet!Nem allitottam,hogy jobb lesz nekik attol,hogy gyujtenek nekik!
Te vagy az aki,ezen forog,hogy minek nekik a penz.Honnan tudod,hogy mire kell nekik?!Es egyaltalan mi a franc kozod van hozza?Lehet gyogytornara,komoly plasztikara,pszichologusra vagy a kiesett keresetek potlasara...Nem mindegy az neked,ha te ugyse adsz nekik!
Ezt fogd mar fel,hogy nincs kozod hozza,hogy ki hova ad!
Es ami a legjobb,tenni se tudsz ellene,akarhogy vered itt magad,meg irogatsz!
En tovabbra is oda fogok adomanyozni,ahova EN jonak latom,mert en dolgoztam meg azert a penzert,nem te!
Kedves hoxázók!
Ne beszéljetek így a másik emberrel!
Tök sz@r érzés már olvasni is.
"Tudod,itt a fórumozók lesz***ják hova teszed a pénzed."
Pont ez az,hogy nem sza.od le!Minden hszedt errol szol,hogy ki hova adomanyoz,vagyis,hogy vova teszi a penzet!Mirol beszelsz te?Ha lesza.nad,akkor nem hulyeznel le egyseket,csak azert mert a szoban forgo tragedia aldozatainak a hozzatartozoinak adakoznak!
Mert te nem jaratod le magad mi?Szerinted!Minden egyes hszedben sertegetsz valakit,aki nem ugy gondolkozik,mint te.Minden mondatodbol sut a rosszindulat,meg az irigyseg!
Meg,hogy kinodban mar nem tudsz mit irni.
Eltudom kepzelni,ahogy otthon ulsz a net elott, ugrasra keszen,hogy "na most melyik hoxast idiotazzam,barmozzam stb le,csak mert nem ert egyet velem".Mert a hajfeledbol is latszik,hogy valami megkeseredett,frusztralt degeneralt lehetsz!Menj at inkabb a fogyis forumba!Az legalabb hasznodra is lenne!
elképesztő milyen nehéz felfogású emberek vannak. És még mindig nem értik a lényeget!
Még mindig nem tudják, hogy kinek, és MIÉRT adakoznak!
DE jótét léleknek vallják magukat, közben egyszerűen csak buták...
Mert erre már nem lehet mit mondani...
szerinted jobb lesz azoknak ha pénzt nyomunk a zsebükbe,akiket gyász miatt sajnálunk?
Ha annyira arra buzdítasz gondolkodásban másokat, hogy sajnálat helyett cselekedjen, akkor te, és akik adakoznak miért nem cselekedtek? jah, hogy pénzel? És az megoldás? Hm? ezt most komolyan gondolod?
mert pénzel még a halottakat is fel lehet támasztani, és akkor milyen szupi jó lesz!mert a pénz megoldja az összes problémát, kárpótol mindenért!
és persze legfőképp gyorsan mulasztja a gyászt!:)
Gratulálok hozzá!
Ez ám az igaz együttérzés!
Veregesd meg a vállad!:)
Épp azért pofázunk itt, hogy ha már adunk valahova, akkor oda menjen ahova szánjuk.
Mert sokszor el sem jut a célszemélyig a pénz, mert útközben elkopik.
Pl.ha kidobálom az ablakon, akkor szeretném, ha leesne a földre, és ott szedjék fel.
Te biztos Izaurának is gyűjtöttél, tudod, hogy felszabadítsák a rabszolgasorsból.
Tudod,itt a fórumozók lesz***ják hova teszed a pénzed.
Ami viszont felháborító,hogy lejáratjátok az országot, és magatokat.(de ezt ti nem érzékelitek, mert nem fogjátok fel saját butaságotokat)
És képzeld, másoknak is haltak meg hozzátartozói, mégsem szorult arra, hogy milliomos legyen mások pénzéből.
Hogy jossz te ahhoz,hogy megkerdojelezd barki erzeseit,egyutt erzeset???
Vitatkozz a teman,de ez mar kicsit tulzas!
Meg az sem erdekel,hogy egyesek x jelzovel illetnek,oket minositi,nem engem,de ez mar a pofatlansag teteje!
Nekem fiatal koromban meghaltak a szuleim.Arva lettem.Ebbol kifolyolag nagyon is egyutt tudok erezni ezekkel az emberekkel.Tudom mit jelent elvesziteni egy embert,akit vegtelenul szerettem.
Nekem soha senki nem segitett anyagilag,pedig nagyon nehez helyzetben voltam,megsem verem itt a nyalam,hogy ki hova adakozik!Es pofam se lenne megkerdojelezni a masok erzeseit,donteseit.
Ilyen alapon a ti zsebetekben is lehetne turkalni,hogy ki mire kolti el a jovedelmet,es miert nem adakozik azoknak,akik szerintetek megerdemelne.Van akinek draga hobbija van,vagy x kencekre,fodraszra,kozmetikusra akarmire kolt...
Mindenkinek a maganugye,hogy mire kolt abbol,amiert megdolgozott!
Ti vagytok itt jo paran,akik ezt az emberi szabadsagot,dontesi szabadsagot megkerdojelezitek,hogy a sajat penzet hova teszi az ember.Ha akarom az ablakon kidobalom,akkor se szolhattok bele!!!Azert en guriztem meg,nem ti!
Ti hozzatok dontest a sajat penzetekrol,ne a maserol!
En soha nem tudnam becsmerelni azokat az embereket,akik adakoznak.Meg akkor sem,ha szerintem nem oda,ahova jobban szukseg lenne ra!Ad?Ad.Akkor ennyi.
Es ha lenne egy olyan alapitvany,aki pl az altalatok partolt elszegnyedett embereknek gyujtene,annak a penznek se lehetne nyomon kovetni az utjat,es lehet ugyan ugy nem oda menne a penz,ahova a jo szandeku emberek szanjak.
Ha ti nem tartjatok helyesnek,hogy ide adakoznak egyesek,az a ti dolgotok.Akkor ti meg adakozzatok olyannak,aki szerintetek megerdemli!
Ha nem biztok az alapitvanyokban stb,akkor eleg csak szetnezni a kornyezetetekben,es bekopogtatni valakihez,es a kezebe adni.
Attol,hogy vall-vall mellett kitartottok a velemenyetek mellett,attol meg nem lesz jobb azoknak,akiket ti sajnaltok.
Cselekedni kell!Ezt irtam korabban is.Vagy ha nem,akkor meg hallgatni,es nem bantani azokat akik adakoznak!
Mert ezekkel a sertegetesekkel csak azt lehet elrni,hogy mindenkinek elmenjen a kedve az adakozastol,es a vegen tenyleg nem fognak oda se adni az emberek,ahova szerintetek kene!
Igazából az van, hogy szenzációt csináltak a tragédiából.Mármint az Egyiptomi buszosból.
És ez egy tökéletes "marketing fogás" hogyan kopasszák meg az amúgy is elszegényedett embereket, és ki tudja,a pénz hova megy.
Ezt csinálja a média.
Az apám temetésén is összeomlott anyám.
Borzasztó volt. És? Kit érdekelt? Mi voltunk a 6. temetés aznap. Ennyi.
További ajánlott fórumok:
- Egy gazember áldozatait keressük
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- 40. szülinapra meglepetés partit rendeznék, hogyan tudassam a meghívottakkal, hogy a fogyasztás önköltséges lesz?
- Hol érdemes egyiptomi fontot váltani?
- Békés megyében hol rendeznek baba börzét?Mikor?
- Csakis egyiptomi pamut törölközőt és ágyneműt használok.