Könyvajánló: ezt olvastam és ajánlom, mert... (beszélgetés)
Fable: Vis major sorozat :)
már vagy huszadszor..képtelenség megunni
a gazdasági társaságokról szóló, a tisztességtelen piaci verseny tilalmáról szóló, és a végelszámolásről szóló törvényeket...ez utóbbiakat már a látványuknál meg lehet unni :)))
Sziasztok!
Most olvasom a "Dr. Atkins forradalmian új étrendjét" (ez az első kötet-a nagy piros könyv).
Szerintem nagyon jó, nagyon érdekes dolgokat tudam meg.
Mindenki el kéne olvassa aki fogyózni kezd (szerintem).
Én is Vavyan Fable rajongó vagyok! Sezereztem pár is pár könyvet itt kinnt :)))
Agykontrollos könyvek még a kedvenceim.
Anyukám küldött nekem kettőt:
- Szövetségesünk a tudattalan
- A mennyei prófécia...
Ezeket olvasgatom, de még nem végeztem velük ;(
Kínomban vettem meg a következőket, mert könyv és olvasásmániás vagyok, de komolyan nem bántam meg. Könnyűek, de ugyanakkor tartalom is van bennük, és humor és meghatódás is, de mégsem a nyálfüzet kategória:
Anne Davis: Egy taxi hátsó ülésén (no ez kcsit pikáns :))) )
Jenny Colgan: Amanda esküvője (vigyorgós, cselszövős)
Emma McLaughlin és Nicola Kraus: Dadusnapló (tanulságos, és vicces is, de inkább kínodban nevetsz, babás)
Catherine Barry: Jack háza (kicsit depi, babás, de szintén kínban vigyorgós, hepiendes)
Sheila O'Flanagan: Szeleburdi szerelem, és Messze még a vég (elvált nőci 2 gyerekkel új életet kezd)
Meg Fable minden mennyiségben. :)))
Megjelent egy új Vavyan Fable könyv, ráadásul a Halkirálynő sorozatból.
Most ezt olvasom, meg a Jordan könyvet párhuzamosan.
Meg a Dr. Spock könyvet.
Meg a 12 hónap titkait.
Meg az Anya, taníts engem! című könyvet.
Meg az Újszülött a fedélzeten című könyvet.
És ezek mind-mind itt hevernek szerteszét :)))
Pillanatnyilag egy Parfume cimu konyvet, amit agy Patrick Suskind nevu nemet iro irt. Nagyon jo konyv, az 1700-as evek vegen jatszodik, de teljesen mas mint amire az ember szamitana abbol az erabol.
Mikor befejezem, akkor a kovetkezo olvasmanyom Arthur Golden-tol a Memoirs of a Geisha lesz. Mar egy par eve olvastam egyszer, de most hogy lattam a filmet, el akarom olvasni ujra.
Aragon: Sziget a Szajnán
(ha minden jól megy, ma kezdem el olvasni)
Most fejeztem be a HP-t.
Alig lehetett letenni. Élveztem.
Adótan könyvet :((((((((
Mert kell. :(((((((
Dan Brown minden mennyiségben. A Da Vinci kódot nehéz felülmúlni, de az új könyve is jól sikerült (Megtévesztés foka).
És ha nyugodt hangulatában van a kisfiam, olvasom neki (is) a Nanny McPhee-t..:)
További ajánlott fórumok:
- Most olvastam + véleményem
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- A legjobb könyv(ek), ami(ke)t olvastam
- Most olvastam, hogy az ellenkező nemű emberek szeméből kiolvasható, hogy bejövünk-e neki. Állítólag a szem mindig elárulja. Igaz lenne?
- Felháborodtam, mikor olvastam egy kutyás csoportban, hogy a...
- Kippkopp meséket lehet a neten olvasni? Sajnos nem találtam, csak könyvajánlót.