Könyvajánló: ezt olvastam és ajánlom, mert... (beszélgetés)
Mireille Guiliano A francia nők nem híznak
Véletlenül került a kezembe,utána szépen elmentem a libribe és magamnak is vettem egy példányt.Egész jó.,és még receptek is vannak benne.
Wayne Chapman: Észak lángjai kb. századszorra.
Folyamatban: Leslie L. Lawrence: Három sötét király
Az Áomcsapdát csak filmen láttam, de nem jött annyira be.
A Halálsoron tényleg szuper filmen!
Én még láttam filmen azt is, amikor a pasi ikertesvérnek néhány maradványa az agyában van, vagy ilyesmi. Nem tudom a címét.
Ja és a Tortúra is jó filmen, könyvben is! Amikor a nőci kedvenc íróját baleset éri és otthon tartja fogságban.
Nekem az abszolút favorit az Árvácska. Szerintem nagyon szép, igaz, elég szomorú.
A második helyen áll a Hannibal Lecter-sorozat, azon belül a kedvencem a Hannibal:)) Mármint a könyv:) Elen Rimbauer naplóját én is nagyon szeretem, mondjuk még csak filmen láttam, könyvben nem tudom milyen lehet.
Most éppen próbálom megszerezni [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Stephen King[{[{[/A]}]}] összes filmjét, délután az Elen Rimbauer naplóját néztem, meg belekezdtem a régi Ragyogás-ba, amiben még Jack Nicholson a főszereplő. Hát eddig úgy néz ki, hogy könyvben jobb... Mindet olvastam az eddigi felsorolásból, csak a Setét Torony c. sorozatát nem, meg a Minden haláli c. könyvet. Juj, a Csontkollekció nagyon klassz!!! Rövidebb novellák vannak benne, irtó jó! A két Rose-ot már legalább kéttucatszor kiolvastam, minden lapja élvezet számomra. Kicsit azonosultam a főhősnővel, mert kicsit hasonlított a múltunk.
A Rémkoppantók is tetszett, filmben is láttam. Tetszett benne az alkoholista pasi tobzódása! De az igazi kedvencet ne kérdezzétek, mert fanatikus King-rajongó vagyok, így nem nagyon tudok választani. Mindet szeretem!:)
Én szinte mindig és mindenhol. :)
Most George Sand-tól a Kis Fadette-t olvasom. Ikres anyukáknak ajánlom! De másoknak is, mert nagyon érdekes és olvasmányos.
Nagy kedvencem még Agatha Christie is. Szinte az összes könyvét olvastam már.
Nekem az egyik kedvenc könyvem Jókai Mórtól az Aranyember. Mikor először olvastam alig bírtam magam átrágni az első 50 oldalon. Azóta kb elolvastam vagy 10-szer, de az első 50 valahány oldalt, mindig kihagyom. :)
Állítólag azért írta ennyire hosszúra, mert oldalszámra fizettek neki. :)
Én a Rémkoppantók után kb 1 évig nem is olvastam King könyvet. :( Mintha nem is Ő írta volna.
A Végítéletet viszont le se bírtam tenni. Engem nagyon elgondolkoztatott, hogy én mit tennék hasonló helyzetben. Teljesen bele tudtam magam képzelni.
Mothertiger!
Én most kezdtem el a: Két Rose című könyvét. Szerinted milyen? Nekem kicsit nehezen indulónak tűnik, bár most már vannak benne események.
Régebben én is szerettem, megvan egy csomó könyve. Nekem a kicsit fantasys könyve, a Sárkány szeme a kedvencem, meg a Bilincsben.
A legrosszabb a Rémkoppantók szerintem, ott ingott meg benne a hitem.
Mothertiger: neked az is tetszett? Én valahogy nem értettem, meg hosszú is vot és vontatott.
Egyetértek!!! :) Bár valószinű, hogy a könyvei miatt lettem ennyire félős. :D
A másik nagy kedvencem Leslie L. Lawrence. Az összes könyve dedikálva van már. :)
Ugye, hogy milyen tuti a könyv a Parfüm. Én alig tudtam letenni...
Annakidején én is olvastam a gésás könyveket, köztük a Tízezer könnycsepp-et, ami szintén olyan jó, mint Az egy gésa emlékiratai.
További ajánlott fórumok:
- Most olvastam + véleményem
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- A legjobb könyv(ek), ami(ke)t olvastam
- Most olvastam, hogy az ellenkező nemű emberek szeméből kiolvasható, hogy bejövünk-e neki. Állítólag a szem mindig elárulja. Igaz lenne?
- Felháborodtam, mikor olvastam egy kutyás csoportban, hogy a...
- Kippkopp meséket lehet a neten olvasni? Sajnos nem találtam, csak könyvajánlót.