Könyvajánló: ezt olvastam és ajánlom, mert... (beszélgetés)
99 Bartók levél, László Ferenc válogatásában.
Hihetetlen de néhány mondaton könnyesre nevetem magam. Szóval humora is volt Bartóknak.
Holt lelkek
Gogol
A tél nálam is a nagy újraolvasások időszaka.
Agatha Christie sorozat tagjai
Vavyan Fable könyvek, + most kaptam meg a Mesemaratont, sírtam a röhögéstől. Szeretem tőle a fantasy-könyveket is.
,,Homo ludens"
A játék kialakulásáról és meglétéről ír, a játékról van benne szó.
Celia Rees: Bűbűjos Mary
Mary egy boszorkány unokája, a könyv az 1600 -as években játszódik, egy fiatal lányról szól, aki naplószerűen írja le ami vele történt.
Frances Mayes: Napsütötte Toszkána
Olyan mint egy jó étkezés.
Karinthy Frigyes: Egy nőt szeretni
Rövid írások nőkről nőknek. :)
Quo vadist nagyon szerettem régen. Bár lég megrázó. De tőle az összes könyvre elmondható ugyanez a mondat. :))))
Én is olvasás lázban égek. Holott mivel végzős jogász vagyok, van mit olvasnom folyamatosan. és mégis.
A legújabb szerzeményeim Nora Roberts J.D. Robb álnéven írt krimijei. Ami nagyon nagyon jó kikapcsolódás. :))))
És nem limonádé...legnagyobb meglepetésemre. Még a rendőr párom is rákapott. Úgyhoyg most nem győzöm beszerezni a sorozat köteteit. :))))
Már hónapok óta nagyon szeretném elolvasni újra a Sárkánydárda trilógiát, de nem tudom, honnan tudnám megszerezni... :( Ha valakinek van esetleg infója, azt szívesen venném. Olyan jó volt! (A pontos címek: 1. kötet: Őszi alkony sárkányai, 2. kötet: Téli éj sárkányai, 3. kötet: Tavaszi hajnal sárkányai.)
Mindenkinek ajánlom, marha jó volt! :)
Hasonlóan jó Van Gogh élete (ugyanezzel a címmel, Irving Stone), Beethovené (Amenda: Eroica), Rodin-é (David Weiss: Meztelenül jöttem) és Toulouse-Lautrec-é (cím is ez).
Imádom őket, a "kedvenc könyveim" polcon sorakoznak...
John Knittel-Via Mala
Ezer éve a polcomon állt.
-hogy nem olvastam eddig???
érdekes,kellemes könyv:)
Dallos Sándor: A nap szerelmese
Aranyecset
Ez a két kötet Munkácsy életrajza. Nekem nagyon tetszik, most olvasom másodjára mert először általában úgy rohanok az olvasással, hogy később muszály nyugodtan, megfontoltan újraolvasnom.
Harmath T. Melinda: Magamba zárva
Egy depressziós negyvenes nő kínszenvedései és a gyógyulásra tett erőfeszítéseinek igencsak tanulságos leírása... :-((
A másik:A depresszió és egyéb bipoláris betegségek...(ez is rólam szól...)
Ray Bred Burytol a -Holtkorosok temetöje.
kis izgalomra vágytam...szerintem jo kis borzongos könyv:))
Schäffer Erzsébet-Egyszer volt
Rövid, de tartalmas riportok a Nők Lapja írójától
További ajánlott fórumok:
- Most olvastam + véleményem
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- A legjobb könyv(ek), ami(ke)t olvastam
- Most olvastam, hogy az ellenkező nemű emberek szeméből kiolvasható, hogy bejövünk-e neki. Állítólag a szem mindig elárulja. Igaz lenne?
- Felháborodtam, mikor olvastam egy kutyás csoportban, hogy a...
- Kippkopp meséket lehet a neten olvasni? Sajnos nem találtam, csak könyvajánlót.