Könyvajánló: ezt olvastam és ajánlom, mert... (beszélgetés)
Fenákel Judit: A kékezüst hölgy
A két kisregényben két zsidó nő élettörténete: történelem, szerelem, karrier
Marinov Iván-Dezsõ András-Pál Attila: Legendavadászat (Szóbeszédek, tévhitek, átverések nyomában)
Most olvastam, nagyon érdekes, ajánlom mindenkinek!
Én is most olvastam el, szerintem hatalmas!
Már csak azért is, mert a cég, ahol én dolgozom, szállít abba a hiperbe, és nekünk pl. már hónapok óta nem fizet!!! Már az egész cég elolvasta... :)
Megérdemlik, hogy végre valaki egy kicsit betartott nekik!
Jerome Coctoo: Francia négyes
Rejtélyekkel és szerelmi szálakkal teleszőtt optimista regény.
Most olvasok 1 érdekes könyvet, amely mostanában jelent meg, címe: A TESCO titok.
Nem 1 világirodalmi klasszikus, de sok érdekes és megdöbbentő dolgot mesél el 1 volt belső dolgozó szemével a bevásárlóközpontok belső világáról, lopásokról, visszaélésekről, biztonsági őrökről, ócska árukról, vevők átveréséről, stb.
Ajánlom mindannyiótok figyelmébe! Jót fogtok szórakozni rajta.
Most olvasok 1 érdekes könyvet, amely mostanában jelent meg, címe: A TESCO titok.
Nem 1 világirodalmi klasszikus, de sok érdekes és megdöbbentő dolgot mesél el 1 volt belső dolgozó szemével a bevásárlóközpontok belső világáról, lopásokról, visszaélésekről, biztonsági őrökről, ócska árukról, vevők átveréséről, stb.
Ajánlom mindannyiótok figyelmébe! Jót fogtok szórakozni rajta.
Harmath. T Melinda: Magamba zárva
Nagyon szomorú de elgondolkodtató: egy depressziós asszony küzdelme a betegséggel.
Érdemes elolvasni mindenkinek !
További ajánlott fórumok:
- Most olvastam + véleményem
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- A legjobb könyv(ek), ami(ke)t olvastam
- Most olvastam, hogy az ellenkező nemű emberek szeméből kiolvasható, hogy bejövünk-e neki. Állítólag a szem mindig elárulja. Igaz lenne?
- Felháborodtam, mikor olvastam egy kutyás csoportban, hogy a...
- Kippkopp meséket lehet a neten olvasni? Sajnos nem találtam, csak könyvajánlót.