Könyvajánló: ezt olvastam és ajánlom, mert... (beszélgetés)
Lolly Winston- Te jó ég
zseniális
Badár Sándor-Horváth János: Jappán (retró utikalandkönyv)
Meghökkentő útleírás arról, ahogy 1987-ben 2 szentesi vasutas gyerek nekivág a világnak. A Szovjetúnión keresztül a transzszibériai expresszel mennek Japánba, hogy ott az eredeti helyszínen tanuljanak meg karatézni. Viszontagságos, kalandos útjuk szórakoztató olvasmány. Badár azóta filmszinésszé és stand-up komédistává avanzsált. Manapság a Godot Dumaszínházban látható. Jó szívvel ajánlom mindenkinek!
Judith Michael:Kegyes hazugságok
Fájó igazságok
nagyon jó:)izgi
pénzügyi jogot...hvg-t...de nem ajánlom senkinek..utálatos egy olvasmány :)))))
De ti csak írjatok jókat..egyszer úgyis végzek, és akkor innen fogok csemegézni :)
legalábbis az első kiadást, amit én olvastam azok adták ki.
(most rákerestem a neten, látom, hogy van már neki saját kiadója, meg üzlete a vitaminokhoz.... gondolom túl nagy százalékot vett le a szcientológus banda... mert ugye közismerten pénzgyűjtésben nagyon jók:))
onnan, hogy bele van írva a könyvbe:)))
meg nézd meg, hogy hol lehet venni a multivitaminokat, amiket Lenkei doktor állított össze (vagy ajánl), jó pénzért... hát nem pont a legnagyobb dienetika központban? :))))
most feleztem be Vavyan Fable: Nászjelntés c. könyvét...
hááát... nem volt rossz, de nagyon nem kötött le... viszont nem akartam feladni, így elolvastam mind2 kötetet...:)
Surendra Verma: A tunguzkai tűzgömb (a 20. század egyik legnagyobb rejtélyének nyomában)
Az író megismerteti az olvasót a szibériai Tunguzka folyónál 1908 VI. 30-án történt hatalmas robbanás történetével, amely nagyobb volt egy atomrobbanásnál. Tudósok és más szakemberek nézeteivel boncolgatja a témát. De ma, 100 év elteltével még mindig nem tudjuk, mi történt valójában. Igazi titokzatos rejtély.
Anita Shreve: Üvegcserepek
Amerikában játszósik a gazdasági válság idején.Bizalom, szerelem, házasság, vonzódás , mindez megtalálható a könnyed regényben.
én most ezt olvasom: Michael Lewis-Brókerpóker - a leleplezett Wall Street
érdekes!
a Szeretetkönyv viszont könnyen olvasható, emészthető-első szinten, aztán persze van rajta mit gondolkodni...
az egyik legjobb könyv, amit mostanában olvastam
azzal én is próbálkoztam, de feladtam. pedig nem szoktam könyvet félbehagyni, de ezzel kénytelen voltam kivételt tenni.
most Rosamunde Pilcher: Ház a tengerparton c. könyvét olvasom. aranyos.
További ajánlott fórumok:
- Most olvastam + véleményem
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- A legjobb könyv(ek), ami(ke)t olvastam
- Most olvastam, hogy az ellenkező nemű emberek szeméből kiolvasható, hogy bejövünk-e neki. Állítólag a szem mindig elárulja. Igaz lenne?
- Felháborodtam, mikor olvastam egy kutyás csoportban, hogy a...
- Kippkopp meséket lehet a neten olvasni? Sajnos nem találtam, csak könyvajánlót.