Könyvajánló: ezt olvastam és ajánlom, mert... (beszélgetés)
Ó, végre élő ember, aki ezt a könyvet olvasta :) Imádom! Sajnos, még csak egyszer olvastam. De jövő hónapban újra nekiállok :)
Most Jókai: Kiskirályok van terítéken... Ez is egész jó ;) Utána jöhet újra A rózsa neve...
Ha van kedved "beszélni" róla velem lehet :)
Sziasztok!
Van valaki, aki olvasta Bernhard Schlinktől A felolvasót?
Érdekelne a véleménye....
Krúdy Gyula: N, N. egy szerelemgyerek története
Biztos nem értem Krúdyt,..
Szia!
Nem olvastad véletlenül a Zabhegyezőt? Azért kérdezem, mert a fordítási problémákról szívesen csevegnék...
Susan Kay: A Fantom (Az operaház fantomjáról szól, csak benne van a gyerekkora, meg az, mi történt a halála után)
IMÁDOM!!!
Mindkettőt olvastam, nézd meg DVD-n is szerintem, nekem tetszett:)
William Golding: Kígyónyelv
(William G. utolsó, kéziratban maradt regénye)
[{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Stephen King[{[{[/A]}]}]-Álomcsapda. Most ezt olvasom és nagyon tetszik!
Előtte Da Vinci-kód volt Dan Brown-tól
Üdv!
Kérlek, kotord elő, ha más nem, legalább néhány mondat erejéig... te vagy az első, aki azt mondja nem semmi (mármint élőben). Pedig filológiát végeztem, és éveken át próbáltam erről beszélni (na nem tanárokkal, annyira nem vagyok zseni :), inkább csak néhány diáktárssal), de lehangoló volt...
Ha van kedved a címéről beszélni esetleg... Szerintem elég félrevezető lett a fordítása.
További ajánlott fórumok:
- Most olvastam + véleményem
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- A legjobb könyv(ek), ami(ke)t olvastam
- Most olvastam, hogy az ellenkező nemű emberek szeméből kiolvasható, hogy bejövünk-e neki. Állítólag a szem mindig elárulja. Igaz lenne?
- Felháborodtam, mikor olvastam egy kutyás csoportban, hogy a...
- Kippkopp meséket lehet a neten olvasni? Sajnos nem találtam, csak könyvajánlót.