Könyvajánló: ezt olvastam és ajánlom, mert... (beszélgetés)
Colleen Sell: Egy csésze vigasz
anyáknak és lányoknak
(Történetek egy különleges kapcsolatról)
*****keresztlányomtól kaptam ********
Bánki M. Csaba: Agyunk fogságában
Popper péter: Holdidő
Müller Péter: Jóskönyv
és még egy csomó "szakirodalom" nőgyógyászt témakörben.
Milan Kundera:
A lét elviselhetetlen könnyűsége
Sajnos azt ne, ismerem tőle, régen jelent meg??? Gondolom antikváriumban tudom megszerezni...
de megéri az utánajárást, az biztos!!!
Adatszolgáltatás a 2006. évre vonatkozóan...jó hosszú olvasmány, különböző érdekes feladatokkal :))
De amúgy mostani kedvencem a TaoTeKing: rövid, elbírom a gyerek mellett és egy-egy dolgon egy napig el bírok gondolkodni belőle...ugyanez a Márai féle füveskönyv, de az most nincs a közelemben...
Maria Nazar & Nasima Nazar Tíz év apán fogságában.
De csatlakozván az előttem szólókhoz.Télen ujra sorban kiolvasom a [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Harry Potter[{[{[/A]}]}]eket, hogy mire megjelenik az utolsó rész nálunk is, addigra képben legyek.
Nem bizony :) Lassan-lassan a duplája lesz :)))
Én még mindig Müller Péter: Titkos tanítások című könyvét olvasom...
a depresszió és a bipoláris betegségek--Virginia Woolftól. Nagyon jó leírást és kezelési sémát ad e két "szörnyeteg" legyőzéséhez.
Müller Péter: szeretekönyv----ebből meg annyi élettapasztalat és szeretet árad, csak ámulok rajta. jó lenne ilyennek lenni, igaz Müller sem 42 éves...:)))
További ajánlott fórumok:
- Most olvastam + véleményem
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- A legjobb könyv(ek), ami(ke)t olvastam
- Most olvastam, hogy az ellenkező nemű emberek szeméből kiolvasható, hogy bejövünk-e neki. Állítólag a szem mindig elárulja. Igaz lenne?
- Felháborodtam, mikor olvastam egy kutyás csoportban, hogy a...
- Kippkopp meséket lehet a neten olvasni? Sajnos nem találtam, csak könyvajánlót.